cy67 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα σας, Πρόσφατα αγόρασα ένα Tv Box android με βασικό σκοπό το iptv. Μέσω του usb πρόσθεσα ένα εξωτερικό 1Τ δίσκο πανω στο οποίο αποθηκευω ταινίες και φωτογραφίες. Αυτός ο δίσκος ήταν μέχρι τώρα στο usb του router μου. Οταν ήταν εκεί μπορουσα να μεταφέρω στο δίσκος ταινίες και φωτογραφίες που ειχα στο κινητό μου ασύρματα μέσω του τοπικού μου δικτύου. Τώρα δεν μπορώ να δω καν το tv box στο κινητό μου μέσω του τοπικού δικτύου. Υπάρχει τρόπος να βλέπω αυτο το δίσκο ασύρματα από το κινητό μου και να του στελνω φώτο και βίντεο; Ευχαριστώ πολύ
bbbb Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Θα βάλεις στο tvbox ένα πρόγραμμα για να ανοίξεις ftp server. πχ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.theolivetree.ftpserver και μετά απο το κινητό με ένα πρόγραμμα που υποστηρίζει ftp server για view/write πχ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lonelycatgames.Xplore δινεις την ip του tv box Και κάνεις την δουλειά σου 1
cy67 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 22 ώρες πριν, bbbb είπε Εγκατέστησα στο tv box android το Ftp server - The olive tree και το x-plore στο smart phone μου. Κατάφερα να επικοινωνισουν αλλα δεν κατάφερα να μεταφέρω ή να διαγράψω απο τον external HDD. Μου λέει ότι κάποια φαιλς δεν μπορούν να διαγραφούν. Φαντάζομαι έχει να κάνει με τα permission
bbbb Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι λογικά έχει να κάνει με τα permissions. προσωπικά δεν έχω όμως τέτοιο setup για να δοκιμάσω. Δοκίμασε και με κάποια πιο καινούρια εφαρμογή για ftp server ή και με το airdroid όπου έχει επιλογή να διαλέγεις εσύ την μνήμη. Κατι άλλο που ίσως φταίει ειναι αν έχεις τον δίσκο σε ntfs format. Στο android το ntfs δεν ειναι φορματ προεγκατεστημένο στο λειτουργικό και ίσως γιαυτό δεν σε αφήνει να γράψεις. Αλλά αν το έχεις σε ntfs και το ιδιο το tv box το αναγνωριζει σωστά για εγγραφή, τοτε ψάξτο με άλλο παρόμοιο πρόγραμμα Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2019 από bbbb
cy67 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Όσο αφορά το Ftp server - The olive tree διαβάζω ότι, Fix delete/rename files in external SDCard in Android 6 Αρα Android πάνω από 6 να μην μπορεί να γίνει διαγραφή;;
bbbb Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Ναι κάποια στιγμή η google άλλαξε τον τρόπο που βλέπει το λειτουργικό την κάρτα μνήμης. Μπορεις να δοκιμάσεις και κάποιο πιο καινούριο πρόγραμμα
cy67 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Free ftp server by Raissi74. Εξαιρετικό!! Με το μοναδικό που κατάφερα να να μεταφέρω και να διαγράψω στο 1Τ external HDD που εχω μέσω usb στο Tv box android μου Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας
cy67 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα σας Ψάχνω σε Android box τη εντολή που μεταφέρει τα apps που είναι φτιαγμένα για τηλέφωνα και by default ανοίγουν σε πλάγια θέση σε κάθετη. Τη θυμάται κανείς; Ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα