Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα και πάλι😁ΣΩΣΤΕ ΜΕ

Το αμάξι έχει πάνω συναγερμό meta system αλλά δεν χτυπάει...τι εννοώ,είτε κουνάς το αμάξι με το χέρι είτε πας να ανοίξεις την πόρτα δεν κάνει τίποτα.Ρυθμίζει αυτό έτσι δεν είναι; Και αν ναι που πρέπει να απευθυνθώ; 

Έχω μεγάλο θέμα γιατί περνάνε (υποθέτω πιτσιρίκια)και βγάζουν συνεχώς (σχεδόν κάθε μέρα όμως) τις τάπες από τις βαλβίδες ή γράψουν με ανεξίτηλους πάνω στο αμάξι (όχι μόνο στο δικό μου...) οπότε θέλω να δω τι να κάνω με τον συναγερμό.

Σε 2η φάση έχει κανείς να προτείνει άλλο συναγερμό; Και ας χτυπάει όλη την ώρα με το παραμικρό,γιατί το όλο θέμα πραγματικά έχει αρχίσει και κουράζει.

*** Ο συναγερμός είναι μαζί με το κλειδί,μοιάζει με αυτό :

http://www.metasystem.gr/el/products/car-alarm-systems.html

Αν χρειάζεται σας βάζω και μια φώτο με το κλειδί/συναγερμό .Παραπάνω info δεν έχω να σας δώσω μιας και το αμάξι ήταν του πατέρα μου και τον είχε βάλει εκείνος.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων 😇 

Δημοσ.

Συνήθως έχουν εγγύηση εφ' όρου ζωής. Ψάξε τον εγκαταστάτη να σε βοηθήσει. Για τους πιτσιρικάδες θέλεις περιμετρικό συναγερμό. Θα σου τρώει την μπαταρία πολύ παραπάνω αλλά ίσως αξίζει τον κόπο. Για τις βαλβίδες απλά μην ασχολείσαι.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, pantelikas είπε

Συνήθως έχουν εγγύηση εφ' όρου ζωής. Ψάξε τον εγκαταστάτη να σε βοηθήσει. Για τους πιτσιρικάδες θέλεις περιμετρικό συναγερμό. Θα σου τρώει την μπαταρία πολύ παραπάνω αλλά ίσως αξίζει τον κόπο. Για τις βαλβίδες απλά μην ασχολείσαι.

Δεν ξέρω δυστυχώς που έχει εγκατασταθεί ο συναγερμός...φαίνεται κάπου να το ψάξω;παίζει να είναι γραμμένο στο βιβλιαράκι του αυτοκινήτου; Αλλιώς που μπορώ να το ρυθμίσω;

Δημοσ.

Ψάξε στο βιβλιαράκι συντήρησης (αν τυχόν ο πατέρας σου είναι ψείρας και το σημείωσε εκεί. Ο συναγερμός δεν είναι από το εργοστάσιο αλλά μπήκε μετά σε κατάστημα με συναγερμούς ή από το συνεργείο της αντιπροσωπείας. Αν δεν έχεις στοιχεία ψάξε ένα κατάστημα της Meta και ζήτα βοήθεια.

Αν ο συναγερμός ήταν "δώρο" με το αμάξι λογικά είναι ο πιο φθηνός και δεν κάνει αυτό που θέλεις. Επίσης ελάχιστα πράγματα ρυθμίζοναι από εμάς. Αν υπάρχουν δυνατότητες τις ενεργοποιεί ο αντιπρόσωπος.

Λογικά πρέπει να αγοράσεις νέο συναγερμό.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, pantelikas είπε

Ψάξε στο βιβλιαράκι συντήρησης (αν τυχόν ο πατέρας σου είναι ψείρας και το σημείωσε εκεί. Ο συναγερμός δεν είναι από το εργοστάσιο αλλά μπήκε μετά σε κατάστημα με συναγερμούς ή από το συνεργείο της αντιπροσωπείας. Αν δεν έχεις στοιχεία ψάξε ένα κατάστημα της Meta και ζήτα βοήθεια.

Αν ο συναγερμός ήταν "δώρο" με το αμάξι λογικά είναι ο πιο φθηνός και δεν κάνει αυτό που θέλεις. Επίσης ελάχιστα πράγματα ρυθμίζοναι από εμάς. Αν υπάρχουν δυνατότητες τις ενεργοποιεί ο αντιπρόσωπος.

Λογικά πρέπει να αγοράσεις νέο συναγερμό.

Μάλιστα,θα κοιτάξω.Γενικά τα σημείωνε όλα αν και δεν έχω δει κάτι για τον συναργεμό.Ίσως και να μην έχω προσέξει καλά.Πάντως δεν κάνει απολύτως τίποτα,δηλαδή δεν χτυπάει αν πειράξεις το αμάξι. Δεν πιστεύω να είχε βάλει απλό σύστημα συναγερμού γιατί γενικά τα έψαχνε αυτά...Θα κοιτάξω στο βιβλιαράκι μπας και βγάλω άκρη.

Ένας συναγερμός πόσο πάει περίπου; 

Δημοσ.

Δυστυχώς σημαντικό στον συναγερμό είναι η σωστή εγκατάσταση. Οπότε ακόμη κι αν βρεις τον συναγερμό με τα χαρακτηριστικά που θες σε καλή τιμή κάπου δεν κάνεις δουλειά. Πρέπει να τον ξέρει ο εγκαταστάτης για να τον ρυθμίσει σωστά και σύμφωνα με τις ανάγκες σου. Οπότε θα πάρεις σβάρνα μερικά καταστήματα και θα πάρεις μια γεύση.

• Like 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, pantelikas είπε

Δυστυχώς σημαντικό στον συναγερμό είναι η σωστή εγκατάσταση. Οπότε ακόμη κι αν βρεις τον συναγερμό με τα χαρακτηριστικά που θες σε καλή τιμή κάπου δεν κάνεις δουλειά. Πρέπει να τον ξέρει ο εγκαταστάτης για να τον ρυθμίσει σωστά και σύμφωνα με τις ανάγκες σου. Οπότε θα πάρεις σβάρνα μερικά καταστήματα και θα πάρεις μια γεύση.

Καταλάβα...έγινε θα πάω να ρωτήσω,ευχαριστώ πολύ😊

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...