Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορώ να ξεκινήσω μια καριέρα influencer, ποια πλατφόρμα είναι η καλύτερη για κάτι τέτοιο? Ποια πρέπει να είναι τα πρώτα μου βήματα? 

• Confused 2
  • Sad 1
Δημοσ.

Αν χρειάζεται να ρωτήσεις γι'αυτό, τότε δεν μπορείς να γίνεις.

Μπορούν να γίνουν όμως όσοι σου απαντήσουν και σ'επηρεάσουν για την απόφασή σου!

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, g_alkis είπε

Ρώτα τον @Oscar_Mike που δραστηριοποιείται παρόμοια

Σε ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνεις να μιλήσω γι αυτό το θέμα,

παιδιά είναι δύσκολο να είσαι ινφλουένσερ στις μερες μας, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, εμένα με έχει κουράσει πια... όπου και να παω ο,τι και να κάνω πρέπει να το φωτογραφίζω και να το ανεβάζω στα σοσιαλ μου, ούτε να χ€σουμε δε μπορούμε με την ησυχία μας

το καλό είναι οι γνωριμίες και τα κομενάκια, ο @g_alkis ξέρει για τι μιλάω γιατί του έχω κάνει πολλά κονέ, αλλά εκεί σταματάνε και ολα τα καλά των σοσιαλ

θα κλείσω με ενα στιχάκι που έγραψα χτες το βράδυ υπο την ψυχολογική πίεση του να ανεβάσω φωτο τα ποτά που έπινα

"στο ινστα δεν εχω φίλους έχω μόνο γνωστούς, στο ινστα έχω τόσους γνωστούς όσους κ εχθρούς"

Επεξ/σία από Oscar_Mike
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ξεκινα στριμ να σου κανουμε δονατε, φερε και σολομωνιδη και 2-3 ταλεντα

Επεξ/σία από tritonas00
  • Thanks 1
  • Confused 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tritonas00 είπε

ξεκινα στριμ να σου κανουμε δονατε, φερε και σολομωνιδη και 2-3 ταλεντα

ο @redykt κάνει και ντονέιτς

3 λεπτά πριν, skatoula1 είπε

Όσκαρ Μάικ, πού μπορούμε να σε κάνουμε φολοου?

τελευταία δραστηριοποιούμαι στο Ινστα και στο Χλαπ, κάνε με φολοου να σε κάνω φολοου μπακ

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να γίνω ζιγκολός μα έχω μικρό... καμάρι και φάτσα σαν ανάποδο μαμωτο τι να κάνω ρε παιδιά κατά τ άλλα έχω όλα τα προσόντα και όρεξη να εργαστώ.

Επεξ/σία από blackraven
Ορθογραφία
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...