Theodore Tsi Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 loipon gia osous lene oti stin agglia k "genika stin EE" ola apo thema astinomeusis mexri k egw den xerw ti allo einai kalitera ta pragmata na sas diabebaiwsw gia to antitheto! eimai edw panw 4 k kati xronia k ap tin prwti mera pou irtha edw brika oses kopies den tha ebriska stin ellada!xereis ti einai na erxesai edw k na briskeis tainies pou akoma stis aithouses twn cinema den paizontai??? xereis ti einai na exeis lord of the rings prin tis meres tis episimis premieras tou??? eutixws i distixws edw panw logw tou oti paizoun tosoi foitites apo oles sxedon tis xwres tou kosmou olo k skane sinexeia nees tainies!(milaw gia tin arxi!) vcd na paizoun san trela en eti 1999 me tainies mesa apo cinema tis kinas k genika olis tis asias! eutixws ta pragmata meta ginan pio apla(blepe emule,kazaa me treles sindeseis k ola piran to dromo tous!) gia mena oti mborw na to brw free tha psaxw na to brw.... isws an oi times olwn twn proiwntwn(music,programs,games) itan poli pio xamiles tote isws k na to skeftomoun na ta epairna original. xerw oti kapoioi thewroun tin peirateia poli megalo egglima k oti oi apopseis mou isws na min tis pairnoun oloi toso aneta(poso mallon to sigekrimeno forum to opoio to policy k mono na diabaseis katalabaineis ti paizei!K TO SEBOMAI APOLITA AUTO!!!) alla se kamia periptwsi den tha mbw stin filosofia elaxistwn ap oso xerw.....pou tha agorazan ta windows gia paradeigma original k mesa se 1-2 xronia pou tha bgoun ta epomena windows tha ta xanaskasoun na paroun ta kainouria! auta apo mena!
epote Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 ego pali dino leyta epilektika. px to far cry to katevasa kai to paizo, alla den yparxei apolitos kamia periptosh na to agoraso giati theoro oti ekanan kakisth douleia sto gameplay to warcraft 3 to katevasa mou arese kai to agorasa giati thelo na stirikso thn blizard kai giati mou genuinly arese to paixnidi ta windows den yparxei periptosh na ta agoraso giati einai mia kakh anagaiotita, an mporousa tha eixa mac, alla den mporo
whiteman7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 exei mipos kaneis sas agorasei to winzip?????????????? leo ego tora..................mias kai milame gia mikra programmatakia
yiannakas Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 εγώ αγοράζω μόνο πειρατικά. Έκανα το ΛΑΘΟΣ και πήρα αυθεντικό το Norton antivirus 2004, εκτός ότι μου έριξε και γάμ@#$@ το σύστημά μου, λόγω πολλαπλών φορματ και εγκαταστάσεων των γαμ^%&* windows κάποια στιγμή αρνήθηκε να κάνει registration λόγω πολλών εγκαταστάσεων Είμαι υπέρ των πειρατικών λόγω 1) Χαμηλών Ελληνικών μισθών και ανεργίας 2) Υπερτιμημένων τιμών 3) Κακού προγραμματισμού, πχ των παιχνιδιών που είναι γεμάτα bugs κλπ
ilos Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Κατ'αρχάς όταν λέω οτι δεν ζητάμε περισσότερη αστυνόμευση, αλλά αστυνόμευση (ακούγεται παράδοξο) εννοώ το εξής: Οι νόμοι, το θεσμικό πλαίσιο και ο τρόπος λειτουργίας των ελεγκτικών μηχανισμών έχει έρθει ως γνωστό απευθείας (φασόν) από την Ε.Ε. και η κάθε χώρα τους προσαρμόζει ανάλογα με το σύνταγμά της. Στην Ελλάδα βλέπουμε ότι (σε όλα τα επίπεδα) δεν πάσχουμε από νόμους αλλά απο την αποτελεσματικότητα της εφαρμογής τους. Σε αυτό συμβάλλουν πολλοί παράγοντες (να τους πούμε στα ίσια γιατι δεν φταίνε -μόνο- οι πολιτικοί): 1)Γραφειοκρατία 2)Οξεία τεμπελίτιδα 3)Ελλειψη (κυρίως εκπαιδευμένου) προσωπικού 4)Διαφθορά 5)Ανοχή της Ε.Ε. (χαρακτηριστικός ο νόμος για τις συμβάσεις) 6)Γενικά κρατικοδίαιτες και μη ανεξάρτητες αρχές 7)Αλαζονεία και αθέμητος ανταγωνισμός μερικών κεφαλαιοκρατών (συνδέται άμεσα με το 4) 8 )Ανευθυνότητα (μας αρέσει να πετάμε το μπαλάκι σαν λαός) κτλ. "Υπάρχουν άλλα τόσα, εχει μπει για τα καλά στο αίμα μας το τούρκικο γονιδίωμα" ->Μηπως είμαι νεοφιλελεύθερος και δεν το ξέρω ->Όλα τα παραπάνω σημαίνουν ΨΗΦΟΥΣ και δεν πρόκειται ποτέ να επιλυθούν, για να δουν και οι νεότεροι μια άσπρη μέρα Αυτήν την στιγμή (ο polaki έδωσε άπειρα παραδείγματα επιχειρήσεων) έρχεται ο κύριος κύριος ΣΔΟΕ και αντί να ελέγξει το original του software πάει για καφέ με τον admin ή τον project manager ή τον οικ. διευθυντή ή και εγώ δεν ξέρω ποιον άλλο και επιστρέφει "βαρύτερος" κατα μερικά γραμμάρια στην υπηρεσία του. Από την άλλη αν κάποιος θελήσει να τον "δώσει" (άσχετα που τον πάει χέσε κώλο χέσε) σε ποιόν θα απευθυνθεί ? Στον ανεκπαίδευτο και αναρμόδιο τσόσμπα της περιοχής ή σε κανέναν εισαγγελέα με μόνο αποδεικτικό στοιχείο την μαρτυρία του που θα πρέπει να είναι και επώνυμη... Για αυτό κύριοι μία είναι η λύση : ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Μόνο το αρχιλαμόγιο μπορεί να τον θυσιάσει στο βωμό της τηλεθέασης είτε είναι αθώος είτε ένοχος. Εδώ καταστράφηκαν ολόκληροι επιχειρηματίες με τα "φρουτάκια". Επίσης toufas εμένα προσωπικά με κάλυψες και σου εύχομαι καλή επιτυχία και σταδιοδρομία αν ακολουθήσεις στο εξωτερικό την βιομηχανία του gaming. Γιατι για εδώ δυστυχώς ούτε λόγος... P.S. Πιστεύω πάλι το ξεσκίσαμε το θέμα :roll:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.