Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παίδες , προετοιμάζομαι μέχρι να Χριστούγεννα να ολοκληρωθεί το gameroom με μια ωραία 65" TV :D
Το απόλυτο χρηματικό όριο είναι τα 1000€ ΑΛΛΑ αυτό ΑΝ πιστεύετε ότι χρειάζεται κάποια σε αυτή την τιμή ....
Ψάχνω το απόλυτο vfm στις 65 ιντσες . 
Η tv θα είναι για gaming (ότι είναι ωραίο με gamepad ) στα 4Κ 60hz καθώς ότι game είναι για παραπάνω hertz ή με mouse/keyboard είναι καλύτερο θα παίζω στο gaming monitor μου (34" ultrawide) . 
Εκτός από gaming θα παίζουν προφανώς ταινίες και σειρές είτε downloaded είτε netflix . 
Επίσης να πω ότι το gameroom δεν το βλέπει ποτέ το φως του ήλιου :P πάντα δλδ θα είναι σκοτεινός ο χώρος . 

Γενικά δεν θέλω να πληρώσω για κάτι που δεν θα χρειαστώ , αν πήγαινα έτσι στο άκυρο να πάρω μια tv ακόμα και το turbo X 65" στα 500€ θα μου φαινόταν απίστευτη ενώ κατά πάσα πιθανότητα είναι σαπια,  γτ η tv που έχω τώρα είναι μια 49" Samsung 3D 1080p του 2013 οπότε ότι καλύτερο από αυτή θα μου φαίνεται απίστευτη ... 
Έτσι παίδες θέλω την βοήθεια σας να με κατευθύνετε γτ είμαι αρκετά άσχετος με την αγορά tv εδώ και χρόνια ... 

Thx :D

ΥΓ : με μια γρήγορη ματιά που έριξα στο skroutz/plaisio/kotsovolo μπερδεύτηκα τόσο πολύ που τα παράτησα ... ΠΟΛΛΑ μοντέλα στο pricepoint που κοιτάω ...

ΥΓ2 : να τονίσω ότι θα πάμε στο απόλυτο όριο των 1000€ μόνο αν πιστεύετε ότι χρειάζομαι κάτι τέτοιο για την χρήση που περιέγραψα , θα ήθελα δλδ να γλυτώσω κάποια χρήματα αν είναι δυνατόν 

Εννοείται αν χρειάζεστε άλλες πληροφορίες όσο αναφορά την χρήση μου μην διστασετε να με ρωτήσετε 

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικα :)

Στα 1000€ έχω ξεχωρίσει αυτές τις 2 , αλλά όπως λέω και στο ποστ , δεν ξέρω καν αν χρειάζομαι αυτά τα specs .... 

Screenshot_20191103-113027.jpg

Επεξ/σία από ChrisAttart

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...