chrjen8 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους! Είχα ένα iPhone 7 Plus που μου έσπασε λόγω πτώσης από πρώτο όροφο πριν από ένα μήνα περίπου. Εφόσον πήρα καινούργιο κινητό και δεν το χρησιμοποιούσα και πολύ, ξεχνούσα να το φορτίσω και τώρα δεν ανοίγει. Έχω δοκιμάσει κάθε φορτιστή, πολύμπριζο κλπ, ακόμα και του XR που είναι και καινούργιος και τίποτα...το έχω σε φόρτιση εδώ και μια ημέρα και δείχνει μόνο μια μαύρη οθόνη. Εφόσον το πήρα πριν από περίπου 6 μήνες και ήταν και ακριβό προσπαθώ να αποφύγω να το δώσω για ανταλλακτικά και πιστεύω θα άξιζε περισσότερο να φτιάξω την οθόνη και να το δώσω σε κάποιον δικό μου. Αλλά μου φαίνεται περίεργο που δεν ανοίγει καθόλου. Έχει κανένας ιδέες για το τι μπορεί να φταίει; Ή αν μπορεί κάποιος να προτείνει μαγαζιά που κάνουν καλές επισκευές και σχετικά φθηνές θα ήταν πολύ χρήσιμο.
mchrisober Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 φιλε αυτο παρεδωσε πνευμα. Μαλλον επαθε ζημια η πλακετα η νεκρωσε τελειως η οθονη. Γνωμη μου παρε ενα μεταχειρισμενο, θα σοθ βγει φθηνοτερο απ οτι να επισκευασεις αυτο.
chrjen8 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, mchrisober είπε φιλε αυτο παρεδωσε πνευμα. Μαλλον επαθε ζημια η πλακετα η νεκρωσε τελειως η οθονη. Γνωμη μου παρε ενα μεταχειρισμενο, θα σοθ βγει φθηνοτερο απ οτι να επισκευασεις αυτο. Αλήθεια; Πλακέτα ακριβό μου ακούγεται...έχω πάρει ήδη καινούργιο κινητό, απλά έλεγα να φτιάξω αυτό και να το δώσω σε κανένα δικό μου. Θα το πάω για επισκευή κάποια στιγμή σε μια αλυσίδα καταστημάτων που βρήκα τώρα ότι έχει καλές αξιολογήσεις και να δω τι θα μου πουν στη διάγνωση 😕 ελπίζω να είναι μόνο η οθόνη...
Knight of Mercy Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πρώτον δεν έχει πάθει ζημιά μόνο η οθόνη. Το τηλέφωνο έχει πάθει σοβαρή ζημιά. Φαίνεται ότι είναι ασύμφορη η επισκευή του, παρ' όλα αυτά προσφορά μπορείς να πάρεις και αποφασίζεις ανάλογα. Και μόνο η οθόνη να είναι, πας για πάνω από 100€ σε σοβαρά μαγαζιά για ΟΕΜ οθόνη και εργασία. Εντάξει η μαύρη οθόνη, μπορεί να έχει ζημιά η πλακέτα ή να έχει ξεκουμπώσει κάποιο flex. Αν το συνδέσεις με iTunes το βλέπει? Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2019 από Knight of Mercy
chrjen8 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Στις 8/11/2019 στις 1:40 ΜΜ, Knight of Mercy είπε Πρώτον δεν έχει πάθει ζημιά μόνο η οθόνη. Το τηλέφωνο έχει πάθει σοβαρή ζημιά. Φαίνεται ότι είναι ασύμφορη η επισκευή του, παρ' όλα αυτά προσφορά μπορείς να πάρεις και αποφασίζεις ανάλογα. Και μόνο η οθόνη να είναι, πας για πάνω από 100€ σε σοβαρά μαγαζιά για ΟΕΜ οθόνη και εργασία. Εντάξει η μαύρη οθόνη, μπορεί να έχει ζημιά η πλακέτα ή να έχει ξεκουμπώσει κάποιο flex. Αν το συνδέσεις με iTunes το βλέπει? Μου φαίνεται περίεργο που λειτουργούσε η οθόνη ακόμη και σπασμένη για λίγες μέρες και μετά ξαφνικά σταμάτησε. Και πως μπορώ να το συνδέσω με iTunes?
Knight of Mercy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Φίλε μου, Απ ' όσα διάβασα ίσως το τηλέφωνο να λειτουργεί και εσύ να μην το αντιλαμβάνεσαι λόγω "μαύρης οθόνης". Αν τελικά λειτουργεί και το συνδέσεις με το PC μέσω του καλωδίου, ανοίξεις το iTunes πρέπει να το αναγνωρίσει. Το έχω σε φόρτιση μια μέρα αλλά δείχνει μαύρη οθόνη, δε μαρτυρά ότι το κινητό δε φορτίζει αλλά ότι δεν έχεις ένδειξη. Αν δε το βλέπει ούτε η εφαρμογή τότε μην ασχολείσαι καθόλου.
Giorgoss94 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Φιλε μου δοκιμασε να πατησεις τα κουμπια του κλειδωματος και της εντασης να κανει ενα Reboot το κινητο...ισως και να ανοιξει !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα