Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Πολύ επιθετικότητα!!!

Aν αναφερεσαι σε μενα δεν νομιζω οτι ημουν επιθετικος. Ειπα το αυτονοητο. Οταν εχεις ενα τετοιο προβλημα, κοιτας πρωτα πως θα το λυσεις και μετα προχωρας.

• Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

Έχω μεγαλώσει αρκετά και πλέον έχω πάψει να κάνω τον δικαστή και να καταδικάζω. Για τον ίδιο λόγο δεν στον λέω "αθώο".

Με βρισκεις συμφωνο και σε αυτο και προσωπικα μαλιστα δεν μου αρεσει να παιζω οχι μονον τον δικαστη αλλα ουτε και τον ντετεκτιβ. Απο και περα ομως, ενοχλουμαι σφοδρα οταν σε δημοσια φορα, υπο καθεστως ανωνυμιας, αθωοτητας και καλης εικονας, συμπολιτες μας ψαχνουν τροπους συνεχισης μιας κακης πρακτικης ( δεν λεω παρανομιας ή καποιο αλλο ηθικοπλαστικο ) ή δημιουργιας νεας. Πρακτικης η οποια και θα βλαψει οπωσδηποτε ολους τους αλλους για να περασει οπως αυτος νομιζει το "καλα", ο ενας.

Και επειδη και εμενα εχουν δει, ακουσει και υποφερει αρκετα τα "ματια" μου, τα περιεργα και τα παραξενα οπως και τα οπωσδηποτε μη φυσιολογικα, με ενοχλουν. Οπως για παραδειγμα η εδω ερωτηση που δεν ηταν η "εχω χρεη καιτι θα μπορουσα να κανω ωστε να απαλλαγω απο αυτα και να συνεχισω τη ζωη μου" αλλα η "εκανα κατι, εσκασε ομως και ψαχνω τροπο για να το ξανακανω".

Επεξ/σία από 29gk
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, 29gk είπε

Με βρισκεις συμφωνο σε αυτο και προσωπικα μαλιστα δεν μου αρεσει να παιζω οχι μονον τον δικαστη αλλα ουτε και τον ντετεκτιβ. Απο και περα ομως, ενοχλουμαι σφοδρα οταν σε δημοσια φορα, υπο καθεστως ανωνυμιας, αθωοτητας και καλης εικονας, συμπολιτες μας ψαχνουν τροπους συνεχισης μιας κακης πρακτικης ( δεν λεω πρανομιας ή καποιο αλλο ηθικοπλαστικο ) ή δημιουργιας νεας. Πρακτικης η οποια και θα βλαψει οπωσδηποτε ολους τους αλλους για να περασει οπως αυτος νομιζει το "καλα", ο ενας.

Και επειδη και εμενα εχουν δει, ακουσει και υποφερει αρκετα τα "ματια" μου, τα περιεργα και τα παραξενα οπως και τα οπωσδηποτε μη φυσιολογικα, με ενοχλουν. Οπως για παραδειγμα η εδω ερωτηση που δεν ηταν η "εχω χρεη καιτι θα μπορουσα να κανω ωστε να απαλλαγω απο αυτα και να συνεχισω τη ζωη μου" αλλα η "εκανα κατι, εσκασε ομως και ψαχνω τροπο για να το ξανακανω".

Το κράτος είναι "πανίσχυρο" και όσοι έχουν χρέη δεν ξεφεύγουν ακόμη και με δικηγόρους/λογιστές πληρωμένους. Ολοι μας θέλουμε ένα κράτος δίκαιο και αποτελεσματικό. Κανένας δεν γίνεται φοροφυγάς από χούι , αν τους ρωτήσεις τους μικροεπαγγελματίες που "ξεχνανε" αποδειξεις το 99% θα προτιμούσαν να είναι ΔΥ με 1000ευρώ.

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προφανώς δεν είμουν παρόν ούτε σε δικαστήρια ούτε μου έδειξε χαρτιά ώστε να είμαι 100% σίγουρος ότι αυτά που λέει ισχύουν. Αλλά επειδή μιλάμε για κολλητό, όσο να ναι μπορώ να καταλάβω πότε μου λέει ψέματα. Δεν έχει και λόγο άλλωστε.

Όσο για το γιατί δεν ρώτησε δικηγόρο/λογιστή ακόμα: γιατί το σκέφτεται, δεν το έχει αποφασίσει. Μπήκα να το ψάξω γιατί μου κίνησε την περιέργεια κατά πόσο γίνεται. Πώς να το έχει αποφασίσει ενώ δεν έχει τελειώσει η υπόθεση από τα δικαστήρια. Βέβαια από όσο κατάλαβα από τους νόμους που διάβασα, μάλλον τώρα που ακόμα δεν έχουν καταλογιστεί χρέη μπορεί να το κάνει. Και δεν είναι παράνομο. Δεν έχει αναφερθεί τίποτα παράνομο σε ολόκληρο το τοπικ. Από την αρχή ήθελα να βρω νόμους και το τόνισα.

1 ώρα πριν, jgeorgiou είπε

Έχω μεγαλώσει αρκετά και πλέον έχω πάψει να κάνω τον δικαστή και να "καταδικάζω" συνανθρώπους μου. Για τον ίδιο λόγο και επειδή δεν είμαι αφελής δεν στον λέω "αθώο".

Αυτό ακριβώς.

Επεξ/σία από 1comment
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 hours ago, 29gk said:

Αδικαιολογητη; Οταν τα χρεη τα δικα μου βαραινουν εσενα και ολους τους υπολοιπους, ενω εγω οχι μονον ειμαι ασφαλης αλλα ξανα ψαχνω τη δυνατοτητα δημιουργιας νεων χρεων, αισθανεσαι καλα συναισθηματα;

Μην γίνεσαι σταυροφόρος, γιατί παρόλο που ο OP έχει άδικο, το ίδιο και περισσότερο άδικο είναι το κράτος που μας διοικεί. Ένα πολύ απλό παράδειγμα στον ΕΦΚΑ μη μισθωτών που πήγα προχτές, ακολουθεί ο διάλογος με τον υπάλληλο:

- Γειά σας, έχω κάποιες φετινές οφειλές τις οποίες θέλω να ρυθμίσω.

- Α, κύριε μου, εμείς δεν κάνουμε ρυθμίσεις εδώ πλέον, μόνο στο ΚΕΑΟ.

- Ναι ,αλλά στο ηλεκτρονικό προφίλ μου στο ΚΕΑΟ δεν φαίνονται οι οφειλές από το 2019, βεβαιώστε τις να περαστούν ηλεκτρονικά για να πάω εκεί να τα ρυθμίσω.

- Α, λυπάμαι δεν γίνεται, εκκαθάριση γίνεται μόνο μια φορά το χρόνο, για το 2019 θα γίνει τον Μάιο του 2020! Τώρα μπορείτε να πληρώσετε την οφείλη σας μόνο σε μία δόση.

Για να γίνει αντιληπτό τι σημαίνει αυτό: πήγα να δώσω στο κράτος χρήματα που του χρωστάω και δεν θέλουν να τα πάρουν because reasons. Βάσει νόμου είναι υποχρεωμένοι να κάνουν πάγια 12μηνη ρύθμιση και απλά αρνούνται να τηρήσουν τον νόμο που οι ίδιοι αναγράφουν στο site τους.

Δεν δικαιολογώ τον OP σε καμία περίπτωση, αλλά όταν το κράτος φτάνει στα άκρα γιατί έγινε κακοδιαχείρηση και τα κουκιά δεν βγαίνουν, κάτι αντίστοιχο θα κάνουν και τα μέλη του κράτους κατ' ανάγκην. Είναι λίγο κανιβαλισμός η φάση.

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το συνολικο χρεος προς δημοσιο απο αφμ ειναι 104 δις.. 

Τουλ.2 μυρια αφμ δεν εχουν να πληρωσουν ουτε εως 500ε χρεος..

Επεξ/σία από kage
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, jgeorgiou είπε

Αν είσαι για παράδειγμα 50ετών που ήσουν π.χ. έμπορος και έκλεισες λόγω κρίσης με χρέη ποιος θα σε προσλάβει?

Μην είστε απόλυτοι (συνήθως με παρωπίδες είναι οι "νεοσοί" χωρίς εμπειρίες στην ζωή γιατί δεν πιστεύω ότι κάποιος μπορεί να είναι τόσο κουτός). Ξέρετε πόσοι "ξεπεσμένοι" 50αρηδες υπάρχουν? Τους παράνομους μετανάστες τους ταίζουμε και έχουν και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Αυτοί , χρωστάνε , τρέχουν και ποινικά (ΤΕΒΕ , φπα κτλ) δεν τους προσλαμβάνει κανένας και έχει διαλυθεί η προσωπική τους ζωή. Δηλαδή αυτούς τι τους κάνουμε? Αν είσαι 30χρονών χαίρω πολύ ότι δεν πρόλαβες να χρεωθείς την δεκαετία 2000-2009 που ο ανταγωνισμός σε ανάγκαζε να κάνεις υπερβολικές επενδύσεις στην δουλεια (συνήθως με δανεικά) και αν παντρευόσουν δεν έβρισκες ενοίκιο και η τράπεζα σου έδινε 200Κ για να αγοράσεις 80τμ 3αρι στην Αθηνα. (το οποίο το μισό ήταν παράνομο και ήθελε επιπλέον λεφτά για νομιμοποίηση)

ΥΓ

Εκ των υστέρων όλοι είμαστε μάγκες και ο υπερχρεωμένος αν τον ρωτήσεις τώρα θα σου πει ποτέ χρέη.

Μα ΔΕΝ ηταν ποτε ξανα εμπορος, συμφωνα με τα λεγομενα του ΤΣ. Αρα παντα υπαλληλος ή άνεργος ηταν, τι τον επιασε στα "γεραματα" (δε ξερουμε καν ηλικία) να ανοιξει μαγαζι?

Στη τελικη αμα τον πηραν τα χρονια και δε μπορει βαριες δουλειες, ας κανει υπομονη να μαθει μια ικανοτητα. Και να μη μπορει να δουλεψει στο ενδιαμεσο, ας ζει απ αυτα που θα εδινε να ανοιξει την επιχειρηση μεχρι να "αποφοιτησει"

Υπαρχουν πολλοι πιο λογικοι τροποι να βγαλεις λεφτα απ το να ανοιξεις επιχειρηση που μπορει να δει αντιστοιχο κερδος μετα απο χρονια ή και ποτε

Δεν ειναι ευκολο ή λογικο, και δικαια επικρίνεται

22 ώρες πριν, jgeorgiou είπε

Αν είσαι για παράδειγμα 50ετών που ήσουν π.χ. έμπορος και έκλεισες λόγω κρίσης με χρέη ποιος θα σε προσλάβει?

Μην είστε απόλυτοι (συνήθως με παρωπίδες είναι οι "νεοσοί" χωρίς εμπειρίες στην ζωή γιατί δεν πιστεύω ότι κάποιος μπορεί να είναι τόσο κουτός). Ξέρετε πόσοι "ξεπεσμένοι" 50αρηδες υπάρχουν? Τους παράνομους μετανάστες τους ταίζουμε και έχουν και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Αυτοί , χρωστάνε , τρέχουν και ποινικά (ΤΕΒΕ , φπα κτλ) δεν τους προσλαμβάνει κανένας και έχει διαλυθεί η προσωπική τους ζωή. Δηλαδή αυτούς τι τους κάνουμε? Αν είσαι 30χρονών χαίρω πολύ ότι δεν πρόλαβες να χρεωθείς την δεκαετία 2000-2009 που ο ανταγωνισμός σε ανάγκαζε να κάνεις υπερβολικές επενδύσεις στην δουλεια (συνήθως με δανεικά) και αν παντρευόσουν δεν έβρισκες ενοίκιο και η τράπεζα σου έδινε 200Κ για να αγοράσεις 80τμ 3αρι στην Αθηνα. (το οποίο το μισό ήταν παράνομο και ήθελε επιπλέον λεφτά για νομιμοποίηση)

ΥΓ

Εκ των υστέρων όλοι είμαστε μάγκες και ο υπερχρεωμένος αν τον ρωτήσεις τώρα θα σου πει ποτέ χρέη.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

Στη τελικη αμα τον πηραν τα χρονια και δε μπορει βαριες δουλειες, ας κανει υπομονη να μαθει μια ικανοτητα. Και να μη μπορει να δουλεψει, ας ζει απ αυτα που θα εδινε να ανοιξει την επιχειρηση μεχρι να "αποφοιτησει"

Υπαρχουν πολλοι πιο λογικοι τροποι να βγαλεις λεφτα απ το να ανοιξεις επιχειρηση που μπορει να δει αντιστοιχο κερδος μετα απο χρονια ή και ποτε

Δεν μίλησα για την συγκεκριμένη περίπτωση , επίσης για πες μας 1 διεξόδο για 50ρηδες πρώην εμπόρους γιατί πολλοί το ψάχνουν αλλά δεν τους φτάνει το μυαλό ως εκεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

Δεν μίλησα για την συγκεκριμένη περίπτωση , επίσης για πες μας 1 διεξόδο για 50ρηδες πρώην εμπόρους γιατί πολλοί το ψάχνουν αλλά δεν τους φτάνει το μυαλό ως εκεί.

Ενα οποιοδηποτε ιεκ τους αρεσει ή και δημοσιο ιεκ ακομα καλυτερα (δεν πληρωνεις παρα μονο τα βιβλια). Ανοιχτα πανεπιστήμια, καποια τεχνη ή και χομπι που μπορει να δημιουργησει ενα μικρο κερδος

Θες να μου πεις οτι δεν εχεις δει κανεναν να κανει κατι απ τα παραπανω που αναφερω? Διοτι προσωπικα γνωριζω πολλους και συναντησα ακομα περισσοτερους.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Malthador είπε

Μην γίνεσαι σταυροφόρος, γιατί παρόλο που ο OP έχει άδικο, το ίδιο και περισσότερο άδικο είναι το κράτος που μας διοικεί. Ένα πολύ απλό παράδειγμα στον ΕΦΚΑ μη μισθωτών που πήγα προχτές, ακολουθεί ο διάλογος με τον υπάλληλο:

- Γειά σας, έχω κάποιες φετινές οφειλές τις οποίες θέλω να ρυθμίσω.

- Α, κύριε μου, εμείς δεν κάνουμε ρυθμίσεις εδώ πλέον, μόνο στο ΚΕΑΟ.

- Ναι ,αλλά στο ηλεκτρονικό προφίλ μου στο ΚΕΑΟ δεν φαίνονται οι οφειλές από το 2019, βεβαιώστε τις να περαστούν ηλεκτρονικά για να πάω εκεί να τα ρυθμίσω.

- Α, λυπάμαι δεν γίνεται, εκκαθάριση γίνεται μόνο μια φορά το χρόνο, για το 2019 θα γίνει τον Μάιο του 2020! Τώρα μπορείτε να πληρώσετε την οφείλη σας μόνο σε μία δόση.

Για να γίνει αντιληπτό τι σημαίνει αυτό: πήγα να δώσω στο κράτος χρήματα που του χρωστάω και δεν θέλουν να τα πάρουν because reasons. Βάσει νόμου είναι υποχρεωμένοι να κάνουν πάγια 12μηνη ρύθμιση και απλά αρνούνται να τηρήσουν τον νόμο που οι ίδιοι αναγράφουν στο site τους.

Δεν δικαιολογώ τον OP σε καμία περίπτωση, αλλά όταν το κράτος φτάνει στα άκρα γιατί έγινε κακοδιαχείρηση και τα κουκιά δεν βγαίνουν, κάτι αντίστοιχο θα κάνουν και τα μέλη του κράτους κατ' ανάγκην. Είναι λίγο κανιβαλισμός η φάση.

Διευκρινιστικα ουτε το σταυροφορο, ουτε τον Δον Κιχωτη ουτε και τον Ιβανοη εχω σκοπο ή μου αρεσει να κανω. Και τα οσα γραφεις και κυριως υπονοεις για το ελληνικο κρατος και ειδικα για το ΤΕΒΕ- αα το ΤΕΒΕ, το ΤΕΒΕ, μα τι καλο το ΤΕΒΕ- και τα γνωριζω και τα κατανοω και τα εχω υποφερει και συνεχιζω να τα υποφερω. Βλεπεις ειμαι και εγω αναμεσα σε εκεινους τους 50αρηδες, την εν συντομια "χαμενη γενια" της ελληνικης κοινωνιας, οι οποιοι ειτε εβγαλαν τα ματια μονοι τους, ειτε τους τα εβγαλε η οικονομικη κριση, ειτε οι πελατες τους.

Και για να μην μακρηγορω. Η συγκεκριμενη περιπτωση, αφορα καποιον που εκει γυρω στο 2013 ηταν στα 20 του χρονια, αρα σημερα ειναι περιπου 30αρης και χωρις να μπαινουμε σε λεπτομερειες ( τις οποιες φυσικα και δεν γνωριζουμε ουτε εμεις οι θεατες-σχολιαστες αλλα ουτε και ο φιλος-κολλητος-Καραμουρτζουνης ) μια επιχειρηση τοτε, με εναν συγκεκριμενο επιχειρηματια, τηρουσε λογαριασμο για το μαγαζι του στο ονομα αλλου φυσικου προσωπου, ασχετου υποτιθεται με το μαγαζι και την επιχειρηση αλλα και με ενα πολυ μεγαλο προσον. Δεν ειχε τιποτα στο ονομα του !!! Ουτε περιουσιακο, ουτε και καποιου ειδους βαρος, πχ δανειο, χρεος κτλ.

Ετσι λοιπον, και σε μια προσπαθεια αποφυγης των γενικευσεων, εγω καταλαβαινω, με το φτωχο μου το μυαλο και την περιορισμενη διανοια, οτι η ερωτηση "ριχνεται" στην εδω παρεα με πονηρους σκοπους ( χωρις να υπονοω καν οτι ο TS εχει αυτους τους σκοπους ) ψαχνοντας τροπους, διεξοδους, παραθυρακια και μονοπατια για την επομενη κομπινα. Καθοτι τα ιδια προσωπα αφορα το σημερινο προβλημα ( χρεη και δικαστικες περιπετειες με εφορια αν και αγνωστο αν υπαρχουν αντιστοιχα και με αλλους, πχ ΤΕΒΕ, τραπεζες, προμηθευτες, ιδιωτες κτλ ) και τα ιδια προσωπα ειναι που ψαχνουν να βρουν τροπο, οχι να τακτοποιησουν κατι αλλα για να το ξανακανουν !!!

Και ναι, μεσα σε ολοκληρη τη "χαμενη γενια των 50ρηδων" υπαρχουν και εκεινοι που ηταν λαμογια και που λιγο ως πολυ δεν εβγαλαν μονον τα δικα τους τα ματια αλλα και τα ματια αλλων πολλων.

• Like 4
Δημοσ.

46 minutes ago, 29gk said:

Η συγκεκριμενη περιπτωση, αφορα καποιον που εκει γυρω στο 2013 ηταν στα 20 του χρονια, αρα σημερα ειναι περιπου 30αρης και χωρις να μπαινουμε σε λεπτομερειες ( τις οποιες φυσικα και δεν γνωριζουμε ουτε εμεις οι θεατες-σχολιαστες αλλα ουτε και ο φιλος-κολλητος-Καραμουρτζουνης ) μια επιχειρηση τοτε, με εναν συγκεκριμενο επιχειρηματια, τηρουσε λογαριασμο για το μαγαζι του στο ονομα αλλου φυσικου προσωπου, ασχετου υποτιθεται με το μαγαζι και την επιχειρηση αλλα και με ενα πολυ μεγαλο προσον. Δεν ειχε τιποτα στο ονομα του !!! Ουτε περιουσιακο, ουτε και καποιου ειδους βαρος, πχ δανειο, χρεος κτλ.

Ο λόγος που δεν το έγραψα όλο αυτό και με τόσα ""συγκεκριμένα στοιχεία"" είναι γιατί δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ότι έγιναν έτσι τα πράγματα γιατί δεν είδα κάποιο έγγραφο, ούτε είμουν σε δικαστήριο.

Οπότε τα των λογαριασμών και σε ποιο όνομα ήταν, είναι εικασίες και λόγια που μου μεταφέρθηκαν και σε καμία περίπτωση δεν έγραψα εδώ στο θέμα. Μπορεί να μην ευσταθούν και να μην έγιναν έτσι ακριβώς. 

Το θέμα ήταν από την αρχή: υπάρχουν χρέη που αφορούν το κράτος, μπορεί αυτός ο άνθρωπος να ανοίξει επιχείρηση; Ναι ή όχι; Αυτό και μόνο. Τίποτε άλλο.

Τα υπόλοιπα που αναφέρεις περί λογαριασμών είναι πράγματα που δεν είμαστε σίγουροι και μπορεί να μην έγιναν έτσι και πράγματα που εγώ που ξεκίνησα το θέμα, δεν έχω ποστάρει για το θέμα

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω αν μπορείς να ανοίξεις επιχείρηση έχοντας χρέη, αλλά το μόνο σίγουρο είναι οτι τα χρέη θα βρίσκονται περασμένα στο taxisnet οπότε οτιδήποτε έσοδα και να έχεις από την επιχείρηση θα δεσμευτούν για την πληρωμή του χρέους που είχες αφήσει. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Lezantas26 είπε

Ενα οποιοδηποτε ιεκ τους αρεσει ή και δημοσιο ιεκ ακομα καλυτερα (δεν πληρωνεις παρα μονο τα βιβλια). Ανοιχτα πανεπιστήμια, καποια τεχνη ή και χομπι που μπορει να δημιουργησει ενα μικρο κερδος

Θες να μου πεις οτι δεν εχεις δει κανεναν να κανει κατι απ τα παραπανω που αναφερω? Διοτι προσωπικα γνωριζω πολλους και συναντησα ακομα περισσοτερους.

Πότε κοίταξες τελευταία φορά αγγελίες και δεν εγραφαν όριο ηλικίας;Οποιος πάνω απο 40 45 ψάχνει  για δουλειά είναι χαμένος απο χέρι.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Πότε κοίταξες τελευταία φορά αγγελίες και δεν εγραφαν όριο ηλικίας;Οποιος πάνω απο 40 45 ψάχνει  για δουλειά είναι χαμένος απο χέρι.

οποιος πιστεψει οτι λενε οι αγγελιες ειναι χαμενος απο χερι. ξερω ατομα τα οποια εχουν προσληφθει στα Χ-αντα τους και εχουν αλλαξει και εταιριες κλπ. δεν εχουν κανα δυνατο χαρτι, πηγαν βγαλαν ενα ιεκ, ενα προγραμμα, ενα νυχτερινο, κλπ, εδειξαν προθυμια, καναν γνωριμιες και βρηκαν δουλειες.

οποιος ειναι προθυμος να δουλεψει και δε βρισκει δουλεια μαλλον κοιταει λαθος. δε λεω θα ναι η ξεκουραστη εργασια που θα αμοιβεσαι με χιλιαρικα, αλλα θα ειναι κατι που μπορει να κανει ο 50αρης και δυστυχως και ο μισθος θα ναι μικρος, 500-600-700 απ οσο εχω συναντησει.

και για να παμε πισω στο θεμα, δε λεω θα ναι η καλη ζωη με τις καταχρησεις και τα εξοδα, αλλα τουλαχιστο κατι θα μπαινει στο σπιτι. οταν θα του μενουν καθαρα του ΤΣ 600 ευρω ανοιγοντας μια επιχειρηση με "μαυρο" αφμ να ρθει να μας το πει. μερικοι απο εμας ισως να ζουμε ακομα :P

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Lezantas26 είπε

οποιος πιστεψει οτι λενε οι αγγελιες ειναι χαμενος απο χερι. ξερω ατομα τα οποια εχουν προσληφθει στα Χ-αντα τους και εχουν αλλαξει και εταιριες κλπ. δεν εχουν κανα δυνατο χαρτι, πηγαν βγαλαν ενα ιεκ, ενα προγραμμα, ενα νυχτερινο, κλπ, εδειξαν προθυμια, καναν γνωριμιες και βρηκαν δουλειες.

οποιος ειναι προθυμος να δουλεψει και δε βρισκει δουλεια μαλλον κοιταει λαθος. δε λεω θα ναι η ξεκουραστη εργασια που θα αμοιβεσαι με χιλιαρικα, αλλα θα ειναι κατι που μπορει να κανει ο 50αρης και δυστυχως και ο μισθος θα ναι μικρος, 500-600-700 απ οσο εχω συναντησει.

και για να παμε πισω στο θεμα, δε λεω θα ναι η καλη ζωη με τις καταχρησεις και τα εξοδα, αλλα τουλαχιστο κατι θα μπαινει στο σπιτι. οταν θα του μενουν καθαρα του ΤΣ 600 ευρω ανοιγοντας μια επιχειρηση με "μαυρο" αφμ να ρθει να μας το πει. μερικοι απο εμας ισως να ζουμε ακομα :P

Συμφωνώ. 

Οι περισσότερες εταιρείες αναρτούν αγγελίες με τέτοιον τρόπο για να αποθαρρύνουν κόσμο να στέλνει διότι γίνεται ο κακός χαμός στα e-mails τους. Στην πραγματικότητα, τα περισσότερα άτομα που θα προσληφθούν έχουν διαφορετικά προσόντα από αυτά που ζητάει η εταιρεία και συνήθως είναι λιγότερα. Βέβαια δεν αναιρεί αυτό οτι αρκετά άτομα κάποιας ηλικίας έχουν χοντρό πρόβλημα εύρεσης εργασίας διότι ο εργοδότης θεωρεί πως θα απαιτούν υψηλότερες απολαβές από όσες θα μπορούσε να πληρώσει η εταιρεία.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...