Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 ώρα πριν, 29gk είπε

Το δικο μου ειναι πανω απο το nsert........

Αναρωτιεμαι βεβαια τι λενε οι κανονισμοι, οχι του φορουμ αλλα της Πολιτειας, οι νομοι δηλαδη που παρατιθενται αραδα εδω, για καποιον ο οποιος και δεν αποδιδει τους φορους του ως αδικους κατα τον ιδιο αν και χωρις προσφυγη σε καποιο δικαστηριο ητοι αποφαση κι ακομα περισσοτερο για εκεινον και τους φιλους του βεβαια που ψαχνουν να βρουν τροπο να συνεχισουν νομοτυπα ή στο περιπου, βλεπε παρανομα, το ιδιο σπορ και να φεσωσουν ακομα περισσοτερο κρατος και υπολοιπους φορολογουμενους.

Όπως είδες, εξαρχής έγραψα ότι θέλω να βρω νόμους σχετικά με το θέμα και εγώ ο ίδιος τους πόσταρα. Για ποιά παρανομία μιλάς; Επισης αν δεν μπορεί να πληρώσει τα χρέη του, δεν είναι παράνομο. Είναι αδυναμία πληρωμής όπως τόσοι συμπολίτες μας. Το να θέλει να ανοίξει ένα μικρό μαγαζί με βοήθεια γονέων ούτως ώστε και να ξεπληρώσει κάποτε τα χρέη του, γιατί ως άνεργος δεν μπορεί προφανώς, δεν είναι ούτε τραβηγμένο ούτε παράνομο. Στο μυαλό σου μπορεί να είναι γιατί το έχεις διαστρεβλώσει εντελώς...

1 ώρα πριν, BackFromHell είπε

Δικη του ή μη η ευθυνη εφοσον υπαρχει χρεος στο ονομα του οφειλει να το ρυθμισει, απο το να ξοδευει λεφτα εδω κι εκει (πχ για ανοιγμα επιχειρησεων). Ο φιλος σου.

Αν θεωρει αδικο το χρεος, αντι να ανοιγει επιχειρησεις με τα λεφτα... "φιλων" (μα να μην εχω κι εγω φιλους να με χρηματοδοτουν για να κανω μπιζνες...), μπορει να διεκδικησει το δικιο του. Δικαστικως. Ο φιλος σου (ο Χ).

Το να αφηνει ενα χρεος να αυγατιζει και να κανει τη ζωη του (προσωπικη, επαγγελματικη, επιχειρηματικη) σαν να μην τρεχει τιποτα, μαλλον θα του γυρισει μπουμερανγκ σε καποια φαση, γιατι οι εποχες εκεινες που τα χρεη καθε οικογενειας προς τραπεζες-εφορια κλπ ηταν τιμη και καμαρι και εδιναν prestige στη γειτονια, περασανε ανεπιστρεπτι. Πεφτει κυνηγι πλεον και πολυ σωστα. Εγω λοιπον αν ειχα τετοιο φιλο πρωτα θα με ενοιαζε να ξεμπλεξει, παρα το πώς μπορει να τα κανει ακομα χειροτερα (πχ με νεα ανοιγματα...)...Και ως...φιλος, θα τον συμβουλευα αναλογα αντι να αναζητουσα τροπους μεσα στα φορουμ για το πώς μπορει να συνεχισει να ζει με το χρεος στο κεφαλι του.

Α και που 'σαι. Πες του φιλου σου οτι η εφορια δεν χαμπαριαζει απο "μου δωσε λεφτα ο κουμπαρος, ο μπατζανακης και ο μπαρμπας μου". Οτι κεφαλαιο χρησιμοποιησει, οτι προελευση κι αν εχει θα μετρησει σαν τεκμηριο και θα φορολογηθει με το καλημερα. Αυτο, για να μην ερθει να σου πει παλι, οτι το (καινουργιο) χρεος δημιουργηθηκε χωρις ευθυνη του αλλά με ευθυνη "αυτων που του δωσανε τα λεφτα" για να ανοιξει την επιχειρηση...

Δεν είπα για λεφτά φίλων. Για γονείς μίλησα ή για λεφτά που έχει ο ίδιος (δεν μου το διευκρίνισε). Επίσης, υπάρχουν χρέη δεκάδων χιλιάδων τα οποία ίσως δεν μπορείς να ρυθμίσεις γιατί είσαι άνεργος ή δεν έχεις μία....άρα να ρυθμίσεις τι; Η κάθε δόση μπορεί να είναι 500Ε/μήνα, από πού; Η εφορία κάνει αναδρομικούς ελέγχους και από όσο μου είπε, τα ποσά αφορούν χρονιές του 12-13. Η "επιχείρηση" που θέλει να ανοίξει με σκοπό και να βγάλει λεφτά ώστε να τακτοποιήσει σιγά σιγά το χρέος του είναι ένα μικρό μαγαζί. Δεν είναι κανα μπουζουξίδικο με 10 υπαλλήλους. Και το πώς μπορεί να συνεχίσει να ζει με το χρέος στο κεφάλι του, ξέρω ότι 1) δεν ευθυνεται ο ίδιος για αυτό άρα δεν το έχει ως βάρος στη σκέψη του (αν εννοείς αυτό) και 2) η εφορία δεν μπορεί να του πάρει τίποτα διότι δεν έχει.

Τώρα αν θες να συνεχίσεις να ειρωνεύεσαι, δικαίωμά σου και πρόβλημά σου! Εμένα δεν με απασχολεί καθόλου προσωπικά! Δεν με αφορά το θέμα, δεν έχω οικονομικό πρόβλημα (το αντίθετο), αλλά είπα να το ψάξω γιατί στο μέλλον δυνητικά μπορεί να αφορά τον καθένα μας!

1 ώρα πριν, Ablaoublas_542 είπε

τωρα μιλαμε για ενηλικο με σωας τας φρενας? Στην τελικη οποιοσδηποτε νομιμοφρων ανθρωπος σε αυτη τη θεση προσεγγιζει την εφορια για ρυθμιση, δεν κοιταει να ανοιξει επιχειρηση στη ζουλα. Το αστειο που ειναι φιλος σου και οχι εσυ δεν παρατραβηξε? 

Παρατράβηξε το ότι δύο άτομα το αμφισβητείτε ενώ σας λέω ότι όχι δεν είμαι εγώ. Εγώ 1) θα είχα πάει σε λογιστή και δικηγόρο να ρωτήσω και 2) δεν θα άνοιγα επιχείρηση στο όνομά μου αν χρωστούσα αλλά θα χρησιμοποιούσα το όνομα του πατέρα μου, της μάνας μου, αδερφού μου και πάει λέγοντας (αν και όντως δεν θεωρώ λογικό να άνοιγα επιχείρηση και να ξαναμπλέξω με εφορία αν είχα χρέος). Αν είχα μεγάλο χρέος που να μην μπορώ να εξυπηρετήσω, απλά θα εξαφανιζόμουν τουλάχιστον από εφορία. Σε κάλυψα;

Είπαμε ότι το χρέος είναι πολύ μεγάλο, ο άνθρωπος είναι άνεργος και δεν έχει τίποτα στο ονομα του. Τι να ρυθμίσει; Η κάθε δόση μπορεί να βγαίνει εκατοντάδες ευρώ το μήνα που δεν έχει γιατί είναι άνεργος. Γι αυτό και θέλει να ξεκινήσει κάτι, ώστε να αποκτήσει χρήματα και να βάλει σε μια τάξη κι αυτό... Όταν μιλάμε για επιχείρηση, δεν εννοούμε ένα πολυκατάστημα με 10 υπαλλήλους προφανώς...

Επεξ/σία από 1comment
  • Like 1
  • Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ψαχνεις για νομους. Για παραθυρακια ψαχνεις, που αλιμονο δεν προκειται για εσενα αλλα για να εξυπηρετησουν τον φιλο σου. Εσυ ηδη γνωριζεις "αλλους" τροπους εξαπατησης ( προμηθευτων και συνεργατων ) οπως και φοροδιαφυγης. Το κλασσικο γνωστο του ανοιγω σε αλλο ονομα το οποιο και "καθαρο κι αμολυντο" ή του αχυρανθρωπου. Για το φιλο σου λοιπον ψαχνεις ο οποιος μετα τη μεγιστη αδικια που δεχτηκε καθως τον εχωσαν αυτον ως αχυρανθρωπο οι αλλοι πρωτυτερα και τον φεσωσαν με καμποσα χιλιαρικα, ψαχνει την επομενη μπιζνα. Το επομενο κεφαλαιο στο βιβλιο της ελληνικης λαμογιας.

Καθως η εφορια και το ελληνικο κωλοκρατος μπορει να ειναι αδιστακτοι και να μας τα παιρνουν απο 100 μεριες οι οποιες εν πολλοις ειναι και αδικες οπως ακομα κι αντισυνταγματικες πολλες φορες, ομως κι ο φιλος σου ( σκοπιμα εξακολουθω να μην βαζω εισαγωγικα ) τα θελε και τα παθε. Αφου για να του ριξει η εφορια στο κεφαλι τοσα πολλα και συμφωνα με την περιγραφη που κανεις στα αρχικα σου μηνυματα, ειχε καποια συμμετοχη σε κομπινα. Οικογενειακη, φιλικη δεν εχει σημασια, κομπινα οπως και να χει. Αρα πηγαινε για την κονομα τη δικη του, μονο που προλαβαν και τον δαγκωσαν οι αλλοι. Εκτος παλι κι αν επροκειτο για καποιου ειδους κληρονομικο ζητημα αλλα εκει, εε θα πουλαγε και θα καθαριζε. Μπαα, καποια μπιζνα επαιξε και δαγκωθηκε.

Και συμπερασματικα, τωρα θελει να παει σιναμενος κουναμενος, οπως και υπερηφανος μην τον ξεχναμε αυτο μιας και δε παν να του ζητανε, αφου δεν εχει μια τι να του κανουνε ( αρκει φυσικα να μην ξανα αλλαξει το ποινικο περιθωριο οποτε θα λυσει το προβλημα της ανεργιας του γινομενος σπουδαστης στο δημοσιο κολλεγιο των καλογραιων ) και να σκασει και με το ονοματακι του παρακαλω στον εφορο, απαιτωντας σφραγιδα στη δυνατοτητα να ξαναδαγκασει οπως και να διογκωσει το ηδη μεγαλο χρεος του. Ασε πια τους συνεργατες ιδιωτες ( απο τραπεζες και προμηθευτες μεχρι υπαλληλους ) οι οποιοι και αυτοματα θα ειναι υποψηφια θυματα αν τυχον βαρεθει να κλεβει το Δημοσιο.

Και στα σοβαρα τωρα γιατι το τρολλαρισμα παραγινε.

Αν ο μαγκας φιλος σου, ειναι καλοπροαιρετος, να παει στον εφορο, να εξηγησει την περιπτωση του, μονος του ή με εναν λογιστη ή δικηγορο και να δει τι μπορει να κανει. Γιατι οπωσδηποτε και εξακριβωμενα κατι μπορει να κανει. Διαφορετικα οσους Καραμουρτζουνηδες σχετικο-ασχετους φιλους σαν κι εσενα κι αν διαθετει, εντελως σιγουρα ουτε τη ζωη του θα φτιαξει ποτε αλλα και θα μαθει καλα να φουμαρει εντος δημοσιων κολλεγιων.

Αααα, και τα χρεη απο οσο ξερω και μακαρι να εχω λαθος, δεν σβηνουν κιολα ακομα κι αν περασεις .....ολα τα "μαθηματα" !

Επεξ/σία από 29gk
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάποιοι επιχειρηματίες βρέθηκαν με χρέη χιλιάδων ευρώ και ούτε με ρύθμιση δε σώζονται. Εκτός αν κάνουν ρύθμιση των 120 δόσεων από 2000 ευρώ η δόση ....ενώ παίρνουν 800 ευρώ μισθό. Οπότε πριν αρχίσετε την ειρωνία σκεφτείτε κι αυτές τις περιπτώσεις. Έχω συγγενή που την έπαθε έτσι και υποφέρει. 

Επεξ/σία από μπιπ μπιπ
Δημοσ.

Καλά ο 29gk γράφει ιστορία πραγματικά. Δεν ξέρω τι να σου απαντήσω. Όλο αυτό που γράφεις είναι στη δική σου σκέψη (φαντασία) γιατί έτσι δεν έγιναν τα πράγματα... Εκτός αν εσύ μιλάς πιο πολύ μαζί του απ' ότι εγώ. Επιμένω ότι όπως μου τα περιέγραψε, δεν φταίει εκείνος για τα χρέη που φορτώθηκε (δεν τα γνώριζε καθόλου) αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία για το θέμα. Προφανώς έμεινες πιο πολύ στο ηθικό γιατί πουλάει καλύτερα για το "συλλογισμό" σου. Κατά τ' άλλα, εννοείται ότι δεν πας στον έφορα να του πεις ιστορίες γιατί απλούστατα η διαδικασία έναρξης καταστήματος δεν είναι έτσι όπως την σκέφτεσαι. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε

Κάποιοι επιχειρηματίες βρέθηκαν με χρέη χιλιάδων ευρώ και ούτε με ρύθμιση δε σώζονται. Εκτός αν κάνουν ρύθμιση των 120 δόσεων από 1000 ευρώ η δόση ....ενώ παίρνουν 800 ευρώ μισθό. Οπότε πριν αρχίσετε την ειρωνία σκεφτείτε κι αυτές τις περιπτώσεις. Έχω συγγενή που την έπαθε έτσι και υποφέρει. 

Κανεις δεν κοροιδευει. Αλλα για τοσο μεγαλα χρεη οπωσδηποτε υπαρχει και ακινητη περιουσια πισω που μπορει να απαλυνει εστω την οφειλη, ενω με απλα λογια, μια προσφυγη στον εφορο και μια τακτικη καταβολη ενος ποσου καθε μηνα τακτικα, μπορει να παει τον φακελλο "παρακατω στη στοιβα". Επειδη ακριβως οι περιπτωσεις ειναι εξαιρετικα πολλες. Απο εκει και περα, υπαρχουν και αλλες δυνατοτητες, ακομα και δικαστικες που δεν ειναι εδω ο χωρος για αναλυση. Ουτε ο τροπος ουτε και οι ανθρωποι.

Απο εκει ομως μεχρι το να απαιτει καποιος, και μαλιστα δικαιωματικα επειδη ο ιδιος κρινει αδικια σε βαρος, και ενω εχει ενα βουνο πισω του που συνεχιζει να μεγαλωνει, να του δωθει η δυνατοτητα να κανει τα βουνα δυο και τρια, νομιζω πως ειναι αλλο πραμα.

Μόλις τώρα, 1comment είπε

Καλά ο 29gk γράφει ιστορία πραγματικά. Δεν ξέρω τι να σου απαντήσω. Όλο αυτό που γράφεις είναι στη δική σου σκέψη (φαντασία) γιατί έτσι δεν έγιναν τα πράγματα... Εκτός αν εσύ μιλάς πιο πολύ μαζί του απ' ότι εγώ. Επιμένω ότι όπως μου τα περιέγραψε, δεν φταίει εκείνος για τα χρέη που φορτώθηκε (δεν τα γνώριζε καθόλου) αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία για το θέμα. Προφανώς έμεινες πιο πολύ στο ηθικό γιατί πουλάει καλύτερα για το "συλλογισμό" σου. Κατά τ' άλλα, εννοείται ότι δεν πας στον έφορα να του πεις ιστορίες γιατί απλούστατα η διαδικασία έναρξης καταστήματος δεν είναι έτσι όπως την σκέφτεσαι. 

Σου ευχηθηκε ενας φιλος παραπανω το "καλη τυχη" αλλα δεν το καταλαβες. Ετσι εγω δεν θα το κανω. Δεν το χρειαζεσαι εξαλλου, αφου ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ. Χαρα στο φιλο σου που σε εχει φιλο.

Παρτον υπαλληλο τον αδικημενο, εστω και με μειωμενο μισθο, ακομα και εικονικο για να εχει ασφαλιση και να μπορει να ζει οσο ακομα ειναι ελευθερος και ασε τις συμβουλες. Υπαρχουν και λογιστες και δικηγοροι που δεν μαθαινουν απο το google και με παραθεσεις νομων, οποτε καλυτερα σε δευτερο βημα, να τον παραπεμψεις εκει. Αφου δεν γουσταρετε τα παραμυθια στον εφορα.

• Like 1
Δημοσ.

Και πως είσαι τόσο σίγουρος ότι θα δημιουργηθούν κι άλλα βουνά; Δεν πρέπει ο άνθρωπος που χρωστάει, να ξαναδουλέψει; Δηλαδή μόνο ως υπάλληλος μπορεί να εργαστεί;

Επίσης τι εννοείς με "τακτική καταβολή" κάθε μηνα; Υπάρχει τέτοια δυνατότητα; Να δίνεις πχ 100 ευρώ κάθε μήνα για το υπόλοιπο της ζωής σου; Εγώ μόνο τη ρύθμιση των 120 δόσεων γνώριζα, η οποία είναι μη εφαρμόσιμη σε τεράστια χρέη. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, μπιπ μπιπ είπε

Και πως είσαι τόσο σίγουρος ότι θα δημιουργηθούν κι άλλα βουνά; Δεν πρέπει ο άνθρωπος που χρωστάει, να ξαναδουλέψει; Δηλαδή μόνο ως υπάλληλος μπορεί να εργαστεί;

Επίσης τι εννοείς με "τακτική καταβολή" κάθε μηνα; Υπάρχει τέτοια δυνατότητα; Να δίνεις πχ 100 ευρώ κάθε μήνα για το υπόλοιπο της ζωής σου; Εγώ μόνο τη ρύθμιση των 120 δόσεων γνώριζα, η οποία είναι μη εφαρμόσιμη σε τεράστια χρέη. 

Τα τεραστια χρεη, εξαρταται το πως οριζει ο καθενας μας ως "τεραστιο". Και εχουν και ειδικοτερες λυσεις οπως απο πισω τους και ιστορια, συνηθως σε περιπτωσεις ατομικων επιχειρησεων αμαρτωλη, οπως και υποστηριξη απο φοροτεχνικους και δικηγορους. Δυνατοτητες επισης υπαρχουν πολλες. Αρκει καποιος να θελει να κανει κατι.

Και οχι, λυπαμαι αν σε στεναχωρω, αλλα ενας ο οποιος και εχει πιαστει ως κλεφτοκοτας, ειθισται να μην προσλαμβανεται ως φυλακας κοτετσιων. Μπορει να σερβιρει μεριδες κοτοπουλου σε εστιατοριο αλλα τις κοτες καλο ειναι να τις φυλαει αλλος.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, 29gk είπε

Σου ευχηθηκε ενας φιλος παραπανω το "καλη τυχη" αλλα δεν το καταλαβες. Ετσι εγω δεν θα το κανω. Δεν το χρειαζεσαι εξαλλου, αφου ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ. Χαρα στο φιλο σου που σε εχει φιλο.

Παρτον υπαλληλο τον αδικημενο, εστω και με μειωμενο μισθο, ακομα και εικονικο για να εχει ασφαλιση και να μπορει να ζει οσο ακομα ειναι ελευθερος και ασε τις συμβουλες. Υπαρχουν και λογιστες και δικηγοροι που δεν μαθαινουν απο το google και με παραθεσεις νομων, οποτε καλυτερα σε δευτερο βημα, να τον παραπεμψεις εκει. Αφου δεν γουσταρετε τα παραμυθια στον εφορα.

Χαχα... Εγώ δεν χρειάζομαι καμία καλή τύχη φίλε μου! Εσύ μπορεί να την χρειάζεσαι και σίγουρα ο φίλος μου! Εγώ προσωπικά όχι! 😁

9 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε

Μην του εξηγείς... Είναι κολλημένος! Δεν καταλαβαίνει τίποτα! Δεν είδες πώς περιέγραψε ότι ανοίγει μια επιχείρηση στην εφορία;; Δεν έχει καμία ιδέα ούτε για νόμους ούτε για τίποτα, παρά μπήκε στο θέμα για να ειρωνεύεται και να κοροϊδεύει!

9 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε

Χαχα... Εγώ δεν χρειάζομαι καμία καλή τύχη φίλε μου! Εσύ μπορεί να την χρειάζεσαι και σίγουρα ο φίλος μου! Εγώ προσωπικά όχι! 😁

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 1comment είπε

Μην του εξηγείς... Είναι κολλημένος! Δεν καταλαβαίνει τίποτα! Δεν είδες πώς περιέγραψε ότι ανοίγει μια επιχείρηση στην εφορία;; Δεν έχει καμία ιδέα ούτε για νόμους ούτε για τίποτα, παρά μπήκε στο θέμα για να ειρωνεύεται και να κοροϊδεύει!

Το καλο με εσενα ειναι οτι αλλα γραφεις στα προσωπικα μηνυματα και αλλα στα δημοσια. Το αστειο μαλλον καθως καλο δεν πρεπει να ειναι.

Και στο ξαναπα, κριμα που στο γκισε δεν εχει κερκιδες. Να ημουνα απο μια μερια να δω τον Μπαμπη τον Σουγια με το σαμαρι φορτωμενο να πηγαινει να ζητα εναρξη.

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, 29gk είπε

Το καλο με εσενα ειναι οτι αλλα γραφεις στα προσωπικα μηνυματα και αλλα στα δημοσια. Το αστειο μαλλον καθως καλο δεν πρεπει να ειναι.

Και στο ξαναπα, κριμα που στο γκισε δεν εχει κερκιδες. Να ημουνα απο μια μερια να δω τον Μπαμπη τον Σουγια με το σαμαρι φορτωμενο να πηγαινει να ζητα εναρξη.

Τι διαφορετικό έγραψα; Σου εξήγησα πώς δημιουργήθηκε το χρέος του γιατί επέμενες να μην καταλαβαίνεις και είναι όπως ακριβώς το έλεγα κι εδώ. Ότι δεν έχει ευθύνη για αυτό και ότι δεν ήξερε τι συνέβαινε. Θα πεις και ψέματα τώρα για να στηρίξεις το τρολάρισμα που κάνεις επί τόσες σελίδες;

Πάνε στην πρώτη σελίδα και θα δεις ότι γράφω "(προσαύξηση περιουσίας μέσω αδικαιολόγητων ποσών που κάποτε κατατέθηκαν σε λογαριασμό - ακόμα και σε δικαστήριο μπορεί να μην βρεις το δίκιο σου) ".

Επεξ/σία από 1comment
Δημοσ.

Συγνώμη κατέθεταν χρήματα σε δικο του λογαριασμό και δεν ήξερε τίποτα. Οκ. 
Πως έφυγαν τα λεφτά από κει;

Η μόνη περίπτωση η εφορία να τα θεώρησε δικό του εισόδημα είναι αν δεν υπήρχε άλλο όνομα στον λογαριασμό. Κάτι δεν στέκει στην ιστορία του φίλου σου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, acomaedo είπε

Συγνώμη κατέθεταν χρήματα σε δικο του λογαριασμό και δεν ήξερε τίποτα. Οκ. 
Πως έφυγαν τα λεφτά από κει;

Η μόνη περίπτωση η εφορία να τα θεώρησε δικό του εισόδημα είναι αν δεν υπήρχε άλλο όνομα στον λογαριασμό. Κάτι δεν στέκει στην ιστορία του φίλου σου.

Είχαν εκείνοι την κάρτα. Ήταν και μικρός τότε, μη νομίζεις. Εγώ στην τότε ηλικία του δεν είχα ούτε λογαριασμο.

Πάντως αυτό δεν έχει καμία σχέση με το θέμα μας. Είναι άλλο θέμα. Παρακαλώ να μην ξεφύγουμε.

Επεξ/σία από 1comment
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κλεφτοκοτά εννοείς τον απελπισμένο συγγενή μου που η επικερδής επιχείρηση του φαλήρισε με την κρίση και του άφησε χρέη χιλιάδων ευρώ-μπορει και μισού εκατομμυρίου και τώρα ειναι ιδιωτικός υπάλληλος των 800 ευρώ;

Και για μίλησε μου για τις δυνατότητες που υπάρχουν. 

Επεξ/σία από μπιπ μπιπ
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε

Κλεφτοκοτά εννοείς τον απελπισμένο συγγενή μου που η επικερδής επιχείρηση του φαλήρισε με την κρίση και του άφησε χρέη χιλιάδων ευρώ-μπορει και μισού εκατομμυρίου και τώρα ειναι ιδιωτικός υπάλληλος των 800 ευρώ;

Και για μίλησε μου για τις δυνατότητες που υπάρχουν. 

Επικερδής επιχείρηση που φαλήρισε... Κάτι έκανε λάθος προφανώς ο συγγενής σου. Πολλές επιχειρήσεις κατάφεραν να επιβιώσουν μέσα στην κρίση, προφανώς με λιγότερα έσοδα, επειδή η διαχείρισή τους ήταν σωστή. Εσύ μάλιστα γράφεις ότι άφησε και χρέη μισού εκατομμυρίου. Αν επιτρέπεται, τι επιχείρηση είχε αυτός ο συγγένης σου και γιατί έκανε τόσα μεγάλα ανοίγματα; Πασοκάρα ψήφιζε;;; 🤣 (Χιουμοριστικό το τελευταίο σχόλιο, ελπίζω να μην παρεξηγηθείς).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...