keysmith Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 αμα το πληκτρολόγιο δεν έχει και touch-pad σιγά την χρηστικότητα.. Θα μου πεις που να το χωρέσουν.. ίσως μία τέτοια υλοποίηση (βλέπε εικόνα) είναι προτιμότερη και παραγογικότερη από αυτό το "πενάκι" (άκου πενάκι; ποιος χρησιμοποιεί πενάκι καλύτερα από ποντίκι; Αυτό για κανένα γραφίστα χρειάζεται). Και βέβαια βγαίνει και λίγο πιο κομψή και λεπτή με κάποια προσπάθεια (ως concept το συζητάμε η υλοποίηση σηκώνει βελτίωση). Υ,Γ, Η εμμονή κάποιων να μην θέλουν "ποντίκι" σε android συσκευές με ξεπερνά..
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, aris_rom είπε Μόνο σ' εμένα μου φαίνεται σαν ένα iPad Pro με όνομα άλλης εταιρίας; 🙄 Οχι ρε ξεκολα κανεις δεν αντιγραφει το μηλο μονο το μηλο τους αλλους σε παρακαλω!Μην προσβαλεις τους αντροιντ...
dalan2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 και θα στελνει τα προσωπικα μου δεδομενα στην κινεζικη κυβερνηση!!μου το ειπε εμενα ο φιλος μου ο Donald... απο μενα ειναι οχι...🤣
mariosCS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, newton91 είπε Αυτό είναι ολόιδιο με το iPad Όλα ίδια είναι, μην το ψάχνετε. Είναι ορθογώνια με το μπροστά όλο οθόνη.
sakatema Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 22 ώρες πριν, mariosCS είπε Όλα ίδια είναι, μην το ψάχνετε. Είναι ορθογώνια με το μπροστά όλο οθόνη. Πες τα ρε φίλε, έχει σαλτάρει ο κόσμος εδώ μέσα ποιος αντιγράφει ποιόν, και στρόγγυλο να βγάλουν θα πούνε αντέγραψε την πανσέληνο που πρώτα είχαν πάει οι Αμερικανοί στο φεγγάρι, οπότε Αμερική, οπότε από Αμερική είναι η apple οπότε αντέγραψαν την apple !! #logicalconclusion
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα