Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα διέρρευσαν εικόνες ενός νέου tablet που πρόκειται να παρουσιάσει η Huawei, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα διαθέτει την ονομασία MatePad Pro (άλλοι κάνουν λόγο για MediaPad M7).

Η συσκευή αναμένεται να αντικαταστήσει το MediaPad M6 και ξεχωρίζει για την μικρή οπή (punch hole) που διαθέτει σε μία από τις γωνίες της οθόνης, για τις ανάγκες της εμπρόσθιας κάμερας.

Η Κινέζικη εταιρεία θα προσφέρει το νέο της tablet με πληκτρολόγιο-stand που θα συνδέεται μαγνητικά καθώς και με stylus, και αναμένεται να διαθέτει διπλή κύρια κάμερα, στερεοφωνικά ηχεία, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη και υποδοχή ή υποδοχές USB-C. Αν και δεν έχουν ακόμα διαρρεύσει οι προδιαγραφές του hardware, το νέο MatePad Pro πιθανολογείται ότι θα ενσωματώνει το Kirin 990 SoC της HiSilicon σε συνδυασμό με 8GB RAM και 256GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου.

1.jpg.96b93d3bea56a5ca559621d88551c7fa.jpg

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει κατά πάσα πιθανότητα σε Black και Silver, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία για την ημερομηνία διαθεσιμότητας ή την τιμή του.

GSMArena

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Δεν μας φτάνουν οι τρύπες, οι φραντζες και τα τσουλουφια στα κινητά εχουμε και στα tablet τώρα  ; Απλα αηδία σχεδιαστικά .

• Like 4
  • Confused 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, nekrik είπε

Δεν μας φτάνουν οι τρύπες, οι φραντζες και τα τσουλουφια στα κινητά εχουμε και στα tablet τώρα  ; Απλα αηδία σχεδιαστικά .

Τι ακριβώς σου προκαλει σχεδιαστική αηδία; Το punch hole που δεν πιάνει ούτε 0,75% της οθόνης; Γιατί κατά τ'αλλα είναι ένα σχεδόν bezel-less design. Και το πίσω μέρος είναι όπως το 90% των επιτυχημένων tablet. 

Αλλά.. γούστα είναι αυτά.

• Like 8
Δημοσ.

Ναι, γιατί δεν είχε χώρο στο τάμπλετ να βάλει την κάμερα και έπρεπε να κάνει τρύπα στην οθόνη. Π@π@ριες....

• Like 7
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, djdidi είπε

Τι ακριβώς σου προκαλει σχεδιαστική αηδία; Το punch hole που δεν πιάνει ούτε 0,75% της οθόνης; Γιατί κατά τ'αλλα είναι ένα σχεδόν bezel-less design. Και το πίσω μέρος είναι όπως το 90% των επιτυχημένων tablet. 

Αλλά.. γούστα είναι αυτά.

Μια χαρά χώρο έχει για κάμερα , άλλωστε ας μην είναι τοσο bezel-less 2mm επιπλέον χρειάζονται . Και ναι όταν θα βλέπεις βιντεο και στη μέση της εικόνας φαίνεται η τρύπα , ε ναι είναι αηδία ! Από την άλλη εάν η οθόνη κόβεται κατά την αναπαραγωγή τότε παλι δημιουργεί bezel. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, MixMasteR είπε

Ώπα παιδιά νόμιζα προϊόν της Apple είναι. 

Τί ακριβώς στο θύμησε; Εχει τόσο μικρά bezels η Apple;

Τελοσπάντων, εμένα μου αρέσουν τα tablets/υπολογιστές και όχι τα tablets/κινητά. Προτιμώ μίνι υπολογιστές (Windows/linux) και όχι μεγάλα κινητά (Android/iOS).

Γούστα είναι αυτά βέβαια.

Επεξ/σία από Jophiel
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Jophiel είπε

Τελοσπάντων, εμένα μου αρέσουν τα tablets/υπολογιστές και όχι τα tablets/κινητά. Προτιμώ μίνι υπολογιστές (Windows/linux) και όχι μεγάλα κινητά (Android/iOS).

Καταγραφή.JPG

• Like 2
  • Thanks 5
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Jophiel είπε

Φίλε όντως με ρωτάς αυτό το πράγμα;

απο το tablet, ή θήκη ή το pencil? 😂

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Πανέμορφο με πολύ μικρά περιθώρια,αν και νομίζω θα μπορούσαν να χωρέσουν και την κάμερα σε αυτά με λίγη προσπάθεια,ώστε να απέφευγαν την τρύπα στην οθόνη. Θα έχει ανταγωνιστή το tab s6 που ζαχαρώνω όλο αυτό το διάστημα. 

Δυστυχώς όμως η huawei έχει βρει τον μπελά της με την google και τον Τράμπα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...