mariosgx Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα, Σύμφωνα με μια εγκύκλιο από 1/2/2019 πρέπει να καταβάλλονται εισφορές ΕΦΚΑ από αυτόν που το εκδίδει. Σε περίπτωση που δεν έχει καταβληθεί ο ΕΦΚΑ τι γίνετε? Έστω ότι μου εκδόθηκε τίτλος κτήσης 1000€, από τα 1000€ μετά την καταβολή φόρων θα μείνουν 764€, από τα 764€ μετά την καταβολή του ΕΦΚΑ θα μείνουν 609€. Οπότε στον λογαριασμό μου θα πρέπει να κατατεθούν 609€. Το πρόβλημα είναι ότι έγινε κατάθεση 764€ που σημαίνει πως δεν έγιναν οι κρατήσεις για τον ΕΦΚΑ. Τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση?
Βασίλης_29 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Απλά αν σε βρουν σε έλεγχο θα σε καλέσουν να πληρώσεις πρόστιμο.
mariosgx Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι αλλά η εγκύκλιος αναφέρει ότι είναι υποχρέωση του εκδότη (το έχω συνημμένο). Αυτό που δεν αναφέρει είναι τι γίνεται εν τέλει με τα ένσημα στην μη καταβολή. Εγώ από την πλευρά μου έχω κάνει σωστά και όταν έπρεπε την απογραφή στον ΕΦΚΑ. 6kii465th1o-lko.pdf Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2019 από mariosgx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα