drumpao Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Γεια σας παιδια μετα απο ερευνα για αγορα μεταχειρισμενου εχω καταληξει στα τρια αυτα μοντελα fiat grande punto, opel corsa d και peugeot 207. Μου αρεσουν κ τα τρια αλλα θα ηθελα τη γνωμη σας ποιο να επιλεξω. Μην μου αναφερετε για toyota γιατι το μπατζετ δεν με παιρνει.
TikiTaka23 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Χρονολογίες, εκδόσεις, καύσιμο, καταστάσεις κτλπ;;
drumpao Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Του 2007. 1200 κυβικα βενζινη εκτος απο το peugeot που βγαινει 1400
ProponitisTouKanape Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Το 1.2 Corsa δεν αξίζει. Το έχει φίλος και καίει πολύ ενώ σε αυτοκινητόδρομο ζορίζεται. Καλύτερα βρες κανένα 1.4, σχεδόν ίδια κατανάλωση αλλά πιο άνετη λειτουργία. 2
gia_nnis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, drumpao είπε Γεια σας παιδια μετα απο ερευνα για αγορα μεταχειρισμενου εχω καταληξει στα τρια αυτα μοντελα fiat grande punto, opel corsa d και peugeot 207. Μου αρεσουν κ τα τρια αλλα θα ηθελα τη γνωμη σας ποιο να επιλεξω. Μην μου αναφερετε για toyota γιατι το μπατζετ δεν με παιρνει. Μακρια απο corsa d! peugeot 207 1.4 με τον πρωτο κινητηρα παει καλα απο χαμηλα! αλλα αν δεν προσεχεις την οδηγηση σου τσιμπαει βενζινη! Α εχει και βαρια καροτσα! fiat grande punto αρκετα τιμιο αλλα βγαζουν θεμα με την κρεμαριερα-τιμονι με μεγαλο κοστος! Αν σου αρεσει κοιτα και σε fiesta 2006-8
athlonmarian Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 εγω φιλε ειχα αγορασει corsa d καινουριο το 2011 1.2 85ps.το 2012 του βαζω υγραεριο zavoli εχασα εις γνωσην μου την εργοστασιακη εγγυηση και εχοντας κανει εως πριν εναν μηνα 70.000χλμ.δεν ειχα καμια απολυτως ζημια.εκανα κανονικα τα sevice στον κινητηρα και στο υγραεριο και δεν ειχα ποτε προβλημα.η χρηση του ηταν κυριως στη πολη με καταναλωση περιπου στα 6-6.5 λιτρα και στην εθνικη με a/c και μπαγκαζιερα και φορτομενο 4 ατομα με 120χλμ στα 5-5.5.λιτρα.Εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και φθηνα ανταλακτικα.
drumpao Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Το fiesta της συγκεκριμενης χρονολογιας η αληθεια ειναι δεν μου αρεσει τοσο εξωτερικα. Προς peugeot και opel κλεινω. Το peugeot δεν ξερω μηχανικα πως τα παει το θεμα ειναι να παρω ενα αμαξι που να μη βγαζει προβληματα συνεχεια.
athlonmarian Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 υπαρχει μια σελιδα στο internet που παιρνει τα δεδομενα για ζημιες απο τα επισημα service για καθε μαρκα αυτοκινητο απο ολη την ευρωπη και τα βαθμολογει ως προς την αξιοπιστια τους και τιςλιγοτερες ζημιες που βγαζουν και το 2010 και 2011 πρωτη ηταν η opel με το insignia και το corsa αντιστοιχα. για εμενα ηταν πολυ σημσντικο κριτηριο αγορας. βεβαια εγω το πηρα καινουριο ,το προσεχα και δεν ειχα προβλημα.οσον αφορα μεταχειρησμενο ειναι το τι εχει κανει ο προηγουμενος ιδιοκτητης
gia_nnis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, athlonmarian είπε εγω φιλε ειχα αγορασει corsa d καινουριο το 2011 1.2 85ps.το 2012 του βαζω υγραεριο zavoli εχασα εις γνωσην μου την εργοστασιακη εγγυηση και εχοντας κανει εως πριν εναν μηνα 70.000χλμ.δεν ειχα καμια απολυτως ζημια.εκανα κανονικα τα sevice στον κινητηρα και στο υγραεριο και δεν ειχα ποτε προβλημα.η χρηση του ηταν κυριως στη πολη με καταναλωση περιπου στα 6-6.5 λιτρα και στην εθνικη με a/c και μπαγκαζιερα και φορτομενο 4 ατομα με 120χλμ στα 5-5.5.λιτρα.Εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και φθηνα ανταλακτικα. Εγω τοτε ειχα οδηγησει το d 1.4 με τα 100hp! Απλα εψαχνα να βρω που βγαζει τα 100?!!! Επισης μου ειπε η opel οτι αυτο τσιμπαει περισσοτερη βενζινη! Παντως εχει βγει βρωμα οτι το 1.4 90hp τραβαει σαν ενα καλο 1.2αρι!!! Επισης το 1.2 καιει οσο το 1.4!!! Στις 2/11/2019 στις 11:31 ΜΜ, drumpao είπε Γεια σας παιδια μετα απο ερευνα για αγορα μεταχειρισμενου εχω καταληξει στα τρια αυτα μοντελα fiat grande punto, opel corsa d και peugeot 207. Μου αρεσουν κ τα τρια αλλα θα ηθελα τη γνωμη σας ποιο να επιλεξω. Μην μου αναφερετε για toyota γιατι το μπατζετ δεν με παιρνει. Απο αυτα που κοιτας εγω θα πηγαινε στο 207 με τα 90αλ.
drumpao Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Ευχαριστω παιδια. Αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο πειτε μου αν και οι περισσοτεροι θα μου πειτε toyota αλλα η τιμη τους ξεφευγει απο τα ορια του μπατζετ μου..
Ioannisto Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Αφου δν τρελαινεσαι για καποιο συγκεκριμενο απ τα τρια, παρε οποιο βρεις με λιγοτερα χιλιομετρα, προσεγμενο μεσα εξω, με book service, απο ιδιωτη. Η δικη μου συμβουλη ειναι να ψαξεις στο περιβαλλον σου, μηπως πουλαει καποιος κατι στο budget σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα