Προς το περιεχόμενο

LG SM8600 ή SM8500

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά τα φώτα σας... Μετά από την πολύτιμη βοήθεια του @Payne83 κατέληξα ότι θα αγοράσω  την LG SM8600 στις 55". Ξαφνικά ανακάλυψα ότι κυκλοφορεί και το μοντέλο 8500 το οποίο είναι λίγο οικονομικότερο. Στην αρχή, λόγο αριθμητικού και τιμής, νόμιζα ότι είναι μοντέλο με χαμηλότερα specs, αλλά τελικά τα πράγματα είναι λίγο περίεργα.... Βάση του συγκεκριμένου site ( http://en.tab-tv.com/?p=16370 ) 8600 και 8500 είναι πανομοιότυπα, με το 8500 να είναι καλύτερο σε μερικά σημεία! Πχ έχει HDMI 2.1 αντί για 2.0, full array local dimming αντί άλλου local dimming, slim direct led αντί edge led, επιπλέον sub woofer...

Τι γίνεται ακριβός γιατί έχω μπερδεύει.... Βάση των παραπάνω, το φθηνότερο μοντέλο της σειράς είναι καλύτερο! Ισχύουν όλα αυτά ή έχω μπερδεύει κάπου? 

Αν ναι, σημαίνει ότι πρέπει να πάω για την sm85000, κάνω λάθος? 

• Like 1
Δημοσ.

Ναι έχεις δίκιο αν και περίεργο. Η LG SM8500 όντως ενώ είναι λίγο πιο φτηνή είναι σε μερικά σημεία καλύτερη όπως φαινεται στα spec's στο διαδυκτιο. Δεν έτυχε να την έχω δει από κοντά αλλά σίγουρα επέλεξε και πήγαινε για αυτήν και όχι την 8600. Σε Subwoofer, 2.2, HDMI 2.1, eARC, καλύτερη η 8500. Μπράβο που το έψαξες. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Από όσο γνωρίζω οι 8500 είναι ίδια στα χαρακτηριστικά με την 8600. Διαφέρουν μόνο στη βάση. Πιθανώς το σαιτ που συμβουλεύτηκες να κάνει λάθος. Για HDMI 2.1 και FALD πρέπει να ανέβεις στη σειρά SM9XXX.

Δημοσ.

Και έμενα μου φαίνεται περίεργο... Δεν ετυχε να την δω να μπορέσω να να ξέρω με σιγουριά. Σε 2 site που έψαξα όντως στις 55 ίντσες αναφέρει αυτές τις διαφορές. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ στο αγγλικό σαιτ του Αμαζον  καθώς και στο σάιτ της LG Hellas που κοίταξα πουθενά δεν αναφέρει για HDMI 2.1. Η πιο αξιόπιστη πηγή θα ήταν κάτοχος της 8500 να μας πει τα χαρακτηριστικά της. Τα σαιτ συγκρίσεων δεν είναι 100% αξιόπιστα. 

Συνδεσιμότητα

• HDMI

2 (Rear) / 2 (Side)

•  
  • Version

HDMI 2.0

Επεξ/σία από Age4Greeks
Δημοσ.

Μηπως εννοεις την sk8500??

Παντως στο public τις εχει και τις 2 999 και δωρο την 5ετη εγγυηση.

Το σκεφτηκα πολυ γιατι ηθελα και εγω 65inch αλλα τελικα πηγα σε oled754 απο κοτσο παλι στα 999.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/11/2019 στις 9:53 ΜΜ, pavlougio είπε

Ρε παιδιά τα φώτα σας... Μετά από την πολύτιμη βοήθεια του @Payne83 κατέληξα ότι θα αγοράσω  την LG SM8600 στις 55". Ξαφνικά ανακάλυψα ότι κυκλοφορεί και το μοντέλο 8500 το οποίο είναι λίγο οικονομικότερο. Στην αρχή, λόγο αριθμητικού και τιμής, νόμιζα ότι είναι μοντέλο με χαμηλότερα specs, αλλά τελικά τα πράγματα είναι λίγο περίεργα.... Βάση του συγκεκριμένου site ( http://en.tab-tv.com/?p=16370 ) 8600 και 8500 είναι πανομοιότυπα, με το 8500 να είναι καλύτερο σε μερικά σημεία! Πχ έχει HDMI 2.1 αντί για 2.0, full array local dimming αντί άλλου local dimming, slim direct led αντί edge led, επιπλέον sub woofer...

Τι γίνεται ακριβός γιατί έχω μπερδεύει.... Βάση των παραπάνω, το φθηνότερο μοντέλο της σειράς είναι καλύτερο! Ισχύουν όλα αυτά ή έχω μπερδεύει κάπου? 

Αν ναι, σημαίνει ότι πρέπει να πάω για την sm85000, κάνω λάθος? 

LG SM8600

LG SM8500

http://hdtelevizija.com/wp-content/uploads/2019/05/LG_TV-LineUp_chart_2019.jpg

Επεξ/σία από listener

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...