Nerazzurri Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Στις 3/11/2019 στις 7:35 ΠΜ, adtakhs είπε Δες το συγκριτικό που έβαλα μόλις για τους 2 επεξεργαστές . https://www.techspot.com/review/1885-ryzen-5-3600-vs-core-i5-9400f/ Επίσης, από την στιγμή που δεν θες και SSD, βάλε τα χρήματα σε μια RX580 8GB EDIT Επίσης να ξέρεις πως έρχονται νέες κάρτες από την AMD, οι RX5500 και RX5500XT, οι οποίες θα είναι ταχύτερες από 580 και με χαμηλότερη κατανάλωση. Το πότε θα γίνουν διαθέσιμες δεν το θυμάμαι ακριβώς, αλλά είμαστε κοντά στην κυκλοφορία τους. 7nm, NAVI πυρήνας . Από θέμα τιμών, αν υποθέσουμε ότι κυμαινόμαστε σε χαμηλό budget gpu 100-150 ευρώ, θα υπάρξει κάποια λύση σε αυτή τη νέα γενιά;
adtakhs Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Να ξέρεις πάντως πως η Tomahawk είναι σίγουρα καλύτερη. Το ίδιο καλή σε MICRΟ είναι και η MORTAR MAX. 1
Nezakos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Στις 10/11/2019 στις 3:26 ΜΜ, adtakhs είπε Αν είναι να σκάσεις 190€ για RX580, χίλιες φορές να πάρεις RX VEGA 56 στα 200€ και με παιχνίδια δώρο. Είναι πολύ δυνατότερη από την 580 . Καλησπέρα! Εντάξει, με κάλυψες άψογα για τις μνήμες! Τώρα για την κάρτα γραφικών δεν ξέρω είναι η αλήθεια! ASRock Radeon RX Vega 56 Phantom, 8GB στα 210€ για την ακρίβεια, οπότε αμελητέα διαφορά τιμής σε σχέση με μια RX 590 Sapphire Nitro+ 8GB Απλά, καθαρά προσωπικά, δεν ξέρω αν μπορώ να εμπιστευτώ την ASRock. Όχι πως είναι κακή, ίσα ίσα έχει καλά Reviews, απλά να μην προτιμήσω Sapphire από AS Rock κι ας είναι 2-3 κλικ κάτω; Εσύ θα έπαιρνες Vega 56 κι αν είναι ASRock;
adtakhs Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Nezakos είπε Καλησπέρα! Εντάξει, με κάλυψες άψογα για τις μνήμες! Τώρα για την κάρτα γραφικών δεν ξέρω είναι η αλήθεια! ASRock Radeon RX Vega 56 Phantom, 8GB στα 210€ για την ακρίβεια, οπότε αμελητέα διαφορά τιμής σε σχέση με μια RX 590 Sapphire Nitro+ 8GB Απλά, καθαρά προσωπικά, δεν ξέρω αν μπορώ να εμπιστευτώ την ASRock. Όχι πως είναι κακή, ίσα ίσα έχει καλά Reviews, απλά να μην προτιμήσω Sapphire από AS Rock κι ας είναι 2-3 κλικ κάτω; Εσύ θα έπαιρνες Vega 56 κι αν είναι ASRock; Θα έπαιρνα όποια και να είναι μιας και το pcb είναι design της AMD . Δες τι σου έγραψα παραπάνω και για τις μητρικές . Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2019 από adtakhs 1
Nezakos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 21 ώρες πριν, adtakhs είπε Θα έπαιρνα όποια και να είναι μιας και το pcb είναι design της AMD . Δες τι σου έγραψα παραπάνω και για τις μητρικές . Καλησπέρα! Με κάλυψες σε όλα θα έλεγα! Όσο για την Κάρτα Γραφικών θα το σκεφτώ, όχι λόγω της τιμής αλλά λόγω Brand! Μπορεί το PCB να είναι της AMD, αλλά αυτό το ASRock με κρατάει λίγο πίσω, ανεξάρτητα που το «phantom gaming» της έχει καλές κριτικές! Σ' ευχαριστώ για τον αρκετό χρόνο που αφιέρωσες!
Nezakos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά, μετά από 1 μήνα, έδωσα την παραγγελία μου για το κουτί. Σήμερα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν πως ΔΥΣΤΥΧΩΣ το απόθεμα της μητρικής τελείωσε και δεν ξέρουν ποτέ θα έχουν παραλαβή. Είχα διαλέξει MSI TOMAHAWK B450 MAX. (Ryzen 5 3600). Οπότε πλέον έχω μια επιλογή εκ των: MSI GAMING PLUS B450 MAX GIGABYTE B450 AORUS ELITE. Πιστεύω πως θα διαλέξω MSI γιατί θέλω να την δοκιμάσω και τα reviews για την συγκεκριμένη κάρτα, είναι πολύ καλά, όπως επίσης και τα Specs είναι ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΙΑ με την Tomahawk. Πιστεύετε πως.. MSI με κλειστά μάτια; Σας ευχαριστώ!
leros2004 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Nezakos είπε Καλησπέρα παιδιά, μετά από 1 μήνα, έδωσα την παραγγελία μου για το κουτί. Σήμερα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν πως ΔΥΣΤΥΧΩΣ το απόθεμα της μητρικής τελείωσε και δεν ξέρουν ποτέ θα έχουν παραλαβή. Είχα διαλέξει MSI TOMAHAWK B450 MAX. (Ryzen 5 3600). Οπότε πλέον έχω μια επιλογή εκ των: MSI GAMING PLUS B450 MAX GIGABYTE B450 AORUS ELITE. Πιστεύω πως θα διαλέξω MSI γιατί θέλω να την δοκιμάσω και τα reviews για την συγκεκριμένη κάρτα, είναι πολύ καλά, όπως επίσης και τα Specs είναι ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΙΑ με την Tomahawk. Πιστεύετε πως.. MSI με κλειστά μάτια; Σας ευχαριστώ! Kαι εμείς. Μπορείς να πάρεις κάποιες ιδέες απο εδώ: Ο φίλος έχει ακριβώς τις ίδιες ανησυχίες
Nezakos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 56 λεπτά πριν, leros2004 είπε Kαι εμείς. Μπορείς να πάρεις κάποιες ιδέες απο εδώ: Ο φίλος έχει ακριβώς τις ίδιες ανησυχίες Το ξέρω πως μου τις πρότειναν τα μέλη εδώ κι έτσι άλλαξα εξαρχής την άποψή μου σε AMD και AM4. Δυστυχώς όμως από ATX είναι διαθέσιμες (σε αυτές τις τιμές), αυτές οι δύο που ρώτησα παραπάνω, στο συγκεκριμένο κατάστημα. Οπότε από αυτές τις 2, ρώτησα ποια θα πρότειναν τα μέλη εδώ! Σε ευχαριστώ που μου υπενθυμίσεις τις αρχικές μου ανησυχίες όπως ευχαριστώ και το κάθε μέλος εδώ! Από αυτές τις 2 λοιπόν, εσύ τι πιστεύεις; Με ενδιαφέρει η κάθε άποψη όπως επίσης και η δική σου! Σ' ευχαριστώ!
oceanborngr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Απο msi gaming plus εχω σε x370 και b360, κατευχαριστημενος εως τωρα κυριως απο το πολυ φιλικο bios. Σε καρτα amd δε θα επαιρνα κατι εκτος sapphire, ειμαι λιγο fanboy μετα απο τοσες καρτες της που μου εχουν βγει καλες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα