Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δημοσ.
11 ώρες πριν, pnick είπε

Έχω την εντύπωση ότι πάλι άλλη οθόνη ήθελες κι έβαλες την 4k λόγω παρόμοιου μοντέλου :)

Πάντως κι αυτή δε τη βλέπω άσχημη, 10bit 100%srgb έχει. Μόνο για τις ιντσες θα ήταν καλύτερο 32 αλλά σε αυτά τα λεφτά ας κάτσει πιο κοντά ;)

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, radiohead είπε

Έχω την εντύπωση ότι πάλι άλλη οθόνη ήθελες κι έβαλες την 4k λόγω παρόμοιου μοντέλου :)

Πάντως κι αυτή δε τη βλέπω άσχημη, 10bit 100%srgb έχει. Μόνο για τις ιντσες θα ήταν καλύτερο 32 αλλά σε αυτά τα λεφτά ας κάτσει πιο κοντά ;)

Την έβαλα γιατί την αγόρασα πρόσφατα και είναι καλό vfm. Δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμο το ανανεωμένο μοντέλο της. Ως προς τις ιντσες είχα αμφιβολίες αρχικά αλλά το scaling για τις περισσότερες εφαρμογές δουλεύει καλά. Το έχω 150% χωρίς προβλήματα. Με τους studio drivers έχω και 10bit color. 

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, pnick είπε

Την έβαλα γιατί την αγόρασα πρόσφατα και είναι καλό vfm. Δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμο το ανανεωμένο μοντέλο της. Ως προς τις ιντσες είχα αμφιβολίες αρχικά αλλά το scaling για τις περισσότερες εφαρμογές δουλεύει καλά. Το έχω 150% χωρίς προβλήματα. Με τους studio drivers έχω και 10bit color. 

Καλό tip για το scaling ωραίος! 

• Like 2
Δημοσ.

Το τροφοδοτικό πιστεύετε θα με καλύψει ή να πω σε κα΄τι μεγαλύτερο;Ακόμα,αν δεν κανω λάθος ο Ryzen 9 3900X έχει φικία του ψύκτρα,σωστά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...