arxyat Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους... Ενδιαφέρομαι να αντικαταστήσω τον σκληρό δίσκο από το εν λόγω φορητό και αναρωτιέμαι αv αξίζει να βάλω ssd 2.5" ή m2.. Την γνώμη σας παρακαλώ και αν υπάρχει κάποια ποιοτική (και οικονομική φυσικά..) πρόταση για χωρητικότητα άνω των 240gb.. Για την ιστορία μπορεί να μου υποδείξει κάποιος link για το πως αντικαθίσταται ο σκληρός γτ βρήκα διάφορα και δεν ξέρω αν αφορούν το μοντέλο μου... Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2019 από arxyat
TheDevilMayCare Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 http://h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c05227786 σελιδες 6 και 50-52 🤓 1
arxyat Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Καμία πρόταση έχουμε?? "το θέμα αντικατάσταση λύθηκε...
TheDevilMayCare Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Κοιτα επειδη η HP κανει ορισμενα 'παλαβα' -> οπως το να ανοιγεις περιμενοντας να εχει, 1+1, για sata και M.2, και να βλεπεις τελικα 1 απο τα 2....βεβαιωσου: τι υποδοχες εχει? ‼️
arxyat Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε Κοιτα επειδη η HP κανει ορισμενα 'παλαβα' -> οπως το να ανοιγεις περιμενοντας να εχει, 1+1, για sata και M.2, και να βλεπεις τελικα 1 απο τα 2....βεβαιωσου: τι υποδοχες εχει? ‼️ Χαχχαχα αχ.. Ντεμεκ αυτά τα χαρακτηριστικά αναγράφονται σε φυλλάδια τεχνικών χαρακτηριστικών και επίσημα site... Λες να φάω καμία φόλα?? Έχεις δίκαιο.. Θα ανοίξω και βλέπουμε...
TheDevilMayCare Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Την HP θεωρω "επικινδυνη" γιατι το εχω υποστει 👺
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα