Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδώ ανακοίνωσε το Shadowlands με diablo θα σχολούμαστε... θα επιστρέψω μετά από μια 7ετία (του χρόνου) μου φαίνεται WoW. 

FOR THE HORDE!!!

• Confused 4
  • Sad 1
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι σατανίλα ήταν το τρέιλερ;Η τρίχα κάγκελο.Πάω να ακούσω Xasthur να κάνω ατμόσφαιρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η blizzard ενημέρωσε και για ovewatch 2 και ακούγεται και φήμες για Diablo 2 remaster. Diablo 4 θα είναι το πρώτο παιχνίδι που θα αγοραστεί σε collector

Επεξ/σία από Aias
  • Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Aias είπε

Diablo 4 θα είναι το πρώτο παιχνίδι που θα αγοραστεί σε collector

Εχουμε χρονο να μαζεψουμε λεφτα μεχρι το 2028 που θα κυκλοφορησει

• Like 2
Δημοσ.

Ξεκίνησα ήδη διαπραγματεύσεις με την γυναικά μου... Καταλήξαμε ότι θα κάνουμε σεξ κάθε μέρα με την προϋπόθεση ότι το υπόλοιπο της μέρας θα ξεχνάει ότι υπάρχω και δεν θα με ενοχλεί για τίποτα, ώστε να λιώσω στο game με την άνεση και την ησυχία μου...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, aris1986 είπε

Επιτέλους ξεχνάμε το 3 σαν να μην υπήρξε ποτέ και συνεχίζουμε Diablo 1,2 και 4 (ελπίζω) να θυμάται η ιστορία. 

ιδιο σαν το 3 θαναι και το 4, αφου σχεδιαζεται εξαρχης και για κονσολες, οπως ηταν και το 3..

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, nkiop είπε

Οσο και να με ενθουσιαζει το παιχνιδι, ιδιως σημερα που ειδα και stream 2 ωρων, δεν προκειται να το κανω αγορα, διοτι δεν θα υπαρχει offline mode θα ειναι μονο online multiplayer, θα μου πεις τωρα το προηγουμενο τι ηταν το ιδιο δεν ειχε, ναι αλλα ειχε στις κονσολες και offline mode, δυστηχως ομως ετσι οπως πανε τα πραγματα εξαφανιζεται στα περισσοτερα παιχνιδια σιγα σιγα το offline single player κομματι και το αντικαθηστα το always internet online multiplayer mode και αυτο ισως προβληματισει μερικους για τις μελλοντικες αγορες τιτλων.

Γιατι σας προβληματιζει αυτο , μπορεις να μου εξηγησεις?

Δημοσ.
12 ώρες πριν, KilliK είπε

ιδιο σαν το 3 θαναι και το 4, αφου σχεδιαζεται εξαρχης και για κονσολες, οπως ηταν και το 3..

Δυστυχώς και εγώ εντόπισα από το ντέμο τις ίδιες παθογένειες που είχε το 3. Ναι μεν έφυγαν τα starwars εφέ, αλλά το gameplay και το καλό lore απουσίαζαν. Σίγουρα δεν κάνω το ίδιο λάθος για day 1. Ωρίμασα πλεον και ξέρω τι σημαίνει Moneyvision.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μια ακόμα φορά το cinematic του DIABLO δεν με απογοητευσε!!! Σκετη ανατριχίλα!!!!! Το character design της Lilith ειναι ισως οτι καλυτερο εχω δει στο στη σειρα DIABLO μέχρι τώρα.

Το gameplay εδειξε να είναι φρέσκο και γεμάτο υποσχέσεις με νέα spell και νέες κινήσεις στους χαρακτήρες ( σαν να βλεπεις DIABLO 2 gameplay με συγχρονα γραφικά )

Ανυπομωνώ!!!

Επεξ/σία από rockmike
Δημοσ.

Αφού πειραματίστηκαν αρκετά χρόνια τελικά αποφάσισαν να γυρίσουν στο σίγουρο και δοκιμασμένο design του D2. Λογικά θα κάνουν 2 χρόνια μίνιμουμ να το βγάλουν.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Suzumebachi είπε

Γιατι σας προβληματιζει αυτο , μπορεις να μου εξηγησεις?

Θα σας πω οτι με προβληματιζει βασικα κυριως διοτι εχει γινει μοδα πλεον το always online στα videogames ακομα και στις κονσολες, σε μερικα παιχνιδια βεβαια οχι σε ολα και κυριως με προβληματιζει διοτι το εφαρμοζουν στο diablo, που το εχω υποστηριξει σαν παιχνιδι απο την παιδικη μου ηλικια, που ειχα αγορασει το πρωτο στο psx, το δευτερο στο pc, μαζι με το lord of destruction και το 3 το αγορασα 2 φορες στο pc, κανονικο και reaper of souls και επισης το αγορασα 2 φορες στο ps4 και μου βγαινει χθες η blizzard στο streaming που μιλαγανε για system and features και πεταει οτι δεν θα υπαρχει καθολου offline mode διοτι θελουν shared open world, φιλε μου εχω υποστηριξει τοσα χρονια την blizzard με τα χρηματα μου, δεν το δεχομαι αυτο, μου αρεσει και το multiplayer εχω παιξει και στο 3 με αλλους, αλλα παντα ημουν φιλος των single player games.

• Confused 2
Δημοσ.

ωραία όλα αυτά , περιμένω να δω και τι παίζει άπο microtransactions, loot boxes , in game stores, shady auction houses κλπ. Μη ξεχνάμε πως η blizzard είναι η σκιά του παλιού της εαυτού πλέον και τα  νήματα τα κινεί η activision.

Δημοσ.

Diablo 3... από τις χειρότερες αγορές σε games που έχω κάνει. Σαν το πρώτο δεν θα υπάρξει μιλάμε για κόλλημα με ταχύτητα και modem 28.8 kbit/s να μαζεύεις αυτιά!!! Καφρίλα και η απόλυτη συλλογή!

• Like 3
Δημοσ.
19 ώρες πριν, sakatema είπε

Κορυφαίο το τρέιλερ της παρουσίασης, καντο ταινία ρε μπλίζαρντ, που χρόνος για γκειμς. 

Πάντα τα τρειλερς τους ήταν πολυ καλά.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nkiop είπε

Θα σας πω οτι με προβληματιζει βασικα κυριως διοτι εχει γινει μοδα πλεον το always online στα videogames ακομα και στις κονσολες, σε μερικα παιχνιδια βεβαια οχι σε ολα και κυριως με προβληματιζει διοτι το εφαρμοζουν στο diablo, που το εχω υποστηριξει σαν παιχνιδι απο την παιδικη μου ηλικια, που ειχα αγορασει το πρωτο στο psx, το δευτερο στο pc, μαζι με το lord of destruction και το 3 το αγορασα 2 φορες στο pc, κανονικο και reaper of souls και επισης το αγορασα 2 φορες στο ps4 και μου βγαινει χθες η blizzard στο streaming που μιλαγανε για system and features και πεταει οτι δεν θα υπαρχει καθολου offline mode διοτι θελουν shared open world, φιλε μου εχω υποστηριξει τοσα χρονια την blizzard με τα χρηματα μου, δεν το δεχομαι αυτο, μου αρεσει και το multiplayer εχω παιξει και στο 3 με αλλους, αλλα παντα ημουν φιλος των single player games.

Μπορεί να είναι always online αλλά φαντάζομαι μπορείς και να κάνεις το lobby σου "private" και δεν θα σε ενοχλεί κανένας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...