Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 15/11/2019 στις 2:21 ΜΜ, Markantonis είπε

Επίσης, Πως αλλάζει κανείς μπαταρία στο 8 plus και ποιο το κοστος; Σε ένα μαγαζί με gadgets μου είπαν ότι δεν σου αλλάζουν μπαταρία, αλλά σου αντικαθιστούν το κινητό με ένα refurbished. Ισχύει κάτι τέτοιο; Παράξενο μου φαίνεται και απαράδεκτο, αλλά αναρωτιέμαι και πως θα αφαιρέσουν την γυάλινη πλάτη από πίσω για να τοποθετήσουν μπαταρία.

https://www.document.gr/service-battery-replacement

• Thanks 1
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

1 ώρα πριν, Markantonis είπε

85%

Μια χαρά είσαι ρε συ...φυσικά και αλλάζει μπαταρία στο 8 πλας 

η μπαταρία είναι πενα και εμένα όταν ειχα το 8 πλας τόσο υγεία ειχα άλλαξε την όταν πάει κάτω από 84%

• Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Teotsala είπε

Μια χαρά είσαι ρε συ...φυσικά και αλλάζει μπαταρία στο 8 πλας 

η μπαταρία είναι πενα και εμένα όταν ειχα το 8 πλας τόσο υγεία ειχα άλλαξε την όταν πάει κάτω από 84%

Αυτό σκέφτομαι. Δεν κρατιέμαι ήδη. Μέσα σε 2-3 ώρες κατέβηκε στο 38%

Δημοσ.

Φίλε , έχεις θέμα με μπαταρία , αν έχει πάει κάτω από 85 αρχίζουν τα προβλήματα , και τελειώνει γρήγορα , και μπορεί να έχεις κολλήματα , καμία ειδοποίηση στο μενού με την μπαταρία δεν σου βγάζει ; Που σου λέει ότι το κινητό σταμάτησε να λειτουργεί κανονικά λόγω μη απόδοσης της μπαταρίας κλπ ;; Είναι θέμα μπαταρίας δεν έχει νόημα να κανεις επαναφορά. Πάντως στην αλλάζουν κανονικά δεν υπάρχει πρόβλημα.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 7/1/2020 στις 4:20 ΜΜ, MASTER9800 είπε

Φίλε , έχεις θέμα με μπαταρία , αν έχει πάει κάτω από 85 αρχίζουν τα προβλήματα , και τελειώνει γρήγορα , και μπορεί να έχεις κολλήματα , καμία ειδοποίηση στο μενού με την μπαταρία δεν σου βγάζει ; Που σου λέει ότι το κινητό σταμάτησε να λειτουργεί κανονικά λόγω μη απόδοσης της μπαταρίας κλπ ;; Είναι θέμα μπαταρίας δεν έχει νόημα να κανεις επαναφορά. Πάντως στην αλλάζουν κανονικά δεν υπάρχει πρόβλημα.

Τώρα είναι ακριβώς στο 85%

Θα προχωρήσω σε αλλαγή σιγά σιγά 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Markantonis είπε

Τώρα είναι ακριβώς στο 85%

Θα προχωρήσω σε αλλαγή σιγά σιγά 

Εγώ τώρα πχ εχω 88% και είδη βλέπω τεράστια διάφορε σε σύγκριση με παλιά , παλιά δεν τελείωνε με τπτ , τώρα συνέχεια δίπλα στην πρίζα κάθομαι 😛, κάτω από 85 σιγά σιγά αρχίζουν και τα κολλήματα , κλείνει ανοίγει κλπ 

• Thanks 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, MASTER9800 είπε

Εγώ τώρα πχ εχω 88% και είδη βλέπω τεράστια διάφορε σε σύγκριση με παλιά , παλιά δεν τελείωνε με τπτ , τώρα συνέχεια δίπλα στην πρίζα κάθομαι 😛, κάτω από 85 σιγά σιγά αρχίζουν και τα κολλήματα , κλείνει ανοίγει κλπ 

Ναι, στους πρώτους μήνες δεν τελείωνε με τίποτα, έτσι ακριβώς. Κράτησε δυο χρόνια μέχρι μνα κατέβει στο 85%, καλή περίοδος νομίζω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...