panosk0 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Στις 15/11/2019 στις 2:21 ΜΜ, Markantonis είπε Επίσης, Πως αλλάζει κανείς μπαταρία στο 8 plus και ποιο το κοστος; Σε ένα μαγαζί με gadgets μου είπαν ότι δεν σου αλλάζουν μπαταρία, αλλά σου αντικαθιστούν το κινητό με ένα refurbished. Ισχύει κάτι τέτοιο; Παράξενο μου φαίνεται και απαράδεκτο, αλλά αναρωτιέμαι και πως θα αφαιρέσουν την γυάλινη πλάτη από πίσω για να τοποθετήσουν μπαταρία. https://www.document.gr/service-battery-replacement 1
Markantonis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Στις 24/12/2019 στις 10:12 ΜΜ, Teotsala είπε ΠΟΣΗ ΥΓΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΕΧΕΙ;; 85%
Teotsala Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Markantonis είπε 85% Μια χαρά είσαι ρε συ...φυσικά και αλλάζει μπαταρία στο 8 πλας η μπαταρία είναι πενα και εμένα όταν ειχα το 8 πλας τόσο υγεία ειχα άλλαξε την όταν πάει κάτω από 84% 1
Markantonis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 11 ώρες πριν, Teotsala είπε Μια χαρά είσαι ρε συ...φυσικά και αλλάζει μπαταρία στο 8 πλας η μπαταρία είναι πενα και εμένα όταν ειχα το 8 πλας τόσο υγεία ειχα άλλαξε την όταν πάει κάτω από 84% Αυτό σκέφτομαι. Δεν κρατιέμαι ήδη. Μέσα σε 2-3 ώρες κατέβηκε στο 38%
MASTER9800 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Φίλε , έχεις θέμα με μπαταρία , αν έχει πάει κάτω από 85 αρχίζουν τα προβλήματα , και τελειώνει γρήγορα , και μπορεί να έχεις κολλήματα , καμία ειδοποίηση στο μενού με την μπαταρία δεν σου βγάζει ; Που σου λέει ότι το κινητό σταμάτησε να λειτουργεί κανονικά λόγω μη απόδοσης της μπαταρίας κλπ ;; Είναι θέμα μπαταρίας δεν έχει νόημα να κανεις επαναφορά. Πάντως στην αλλάζουν κανονικά δεν υπάρχει πρόβλημα. 1
Markantonis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Στις 7/1/2020 στις 4:20 ΜΜ, MASTER9800 είπε Φίλε , έχεις θέμα με μπαταρία , αν έχει πάει κάτω από 85 αρχίζουν τα προβλήματα , και τελειώνει γρήγορα , και μπορεί να έχεις κολλήματα , καμία ειδοποίηση στο μενού με την μπαταρία δεν σου βγάζει ; Που σου λέει ότι το κινητό σταμάτησε να λειτουργεί κανονικά λόγω μη απόδοσης της μπαταρίας κλπ ;; Είναι θέμα μπαταρίας δεν έχει νόημα να κανεις επαναφορά. Πάντως στην αλλάζουν κανονικά δεν υπάρχει πρόβλημα. Τώρα είναι ακριβώς στο 85% Θα προχωρήσω σε αλλαγή σιγά σιγά
MASTER9800 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Markantonis είπε Τώρα είναι ακριβώς στο 85% Θα προχωρήσω σε αλλαγή σιγά σιγά Εγώ τώρα πχ εχω 88% και είδη βλέπω τεράστια διάφορε σε σύγκριση με παλιά , παλιά δεν τελείωνε με τπτ , τώρα συνέχεια δίπλα στην πρίζα κάθομαι 😛, κάτω από 85 σιγά σιγά αρχίζουν και τα κολλήματα , κλείνει ανοίγει κλπ 1
Markantonis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 22 ώρες πριν, MASTER9800 είπε Εγώ τώρα πχ εχω 88% και είδη βλέπω τεράστια διάφορε σε σύγκριση με παλιά , παλιά δεν τελείωνε με τπτ , τώρα συνέχεια δίπλα στην πρίζα κάθομαι 😛, κάτω από 85 σιγά σιγά αρχίζουν και τα κολλήματα , κλείνει ανοίγει κλπ Ναι, στους πρώτους μήνες δεν τελείωνε με τίποτα, έτσι ακριβώς. Κράτησε δυο χρόνια μέχρι μνα κατέβει στο 85%, καλή περίοδος νομίζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα