Markantonis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Μόνο το δικό μου iPhone 8 Plus χρειάζεται τουλαχιστον δυο φορές την ημέρα φόρτιση, ή συμβαίνει και σε εσας;;
asmilon Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Ποσο καιρο το εχεις; Ποια εκδοση iOS εχεις; Γενικα να ελεγξεις τις εφαρμογες που ξυπνανε την οθονη για ειδοποιησεις και ποιες χρησιμοποιουν το GPS ακομα και οταν δεν ειναι ανοικτες. 1
onelonelystar Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 τι χρήση κάνεις? παίζεις και παιχνίδια? 1
bahamut_zero Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δεν δικαιολογειται καποιο προβλημα εχεις 1
Markantonis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Στις 2/11/2019 στις 9:39 ΠΜ, asmilon είπε Ποσο καιρο το εχεις; Ποια εκδοση iOS εχεις; Γενικα να ελεγξεις τις εφαρμογες που ξυπνανε την οθονη για ειδοποιησεις και ποιες χρησιμοποιουν το GPS ακομα και οταν δεν ειναι ανοικτες. 1,5 χρόνο το έχω. Όλα κλειστά για GPS κι εφαρμογής που ξυπνάνε. iOS 13.2 την τελευταία Στις 2/11/2019 στις 10:17 ΠΜ, onelonelystar είπε τι χρήση κάνεις? παίζεις και παιχνίδια? Το χρησιμοποιώ αρκετά. Παίζω παιχνίδια αλλά λίγο, 10-15 λεπτά την μέρα. Μέχρι μισάωρο βαριά. Στις 3/11/2019 στις 9:57 ΠΜ, bahamut_zero είπε Δεν δικαιολογειται καποιο προβλημα εχεις Πιθανόν. Χθες μέσα σε 2-3 ώρες κατέβηκε στο 50% από 100%
nikοs Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Τα ίδια και εγώ ειδικά μετά την 13 η μπαταρία κρατάει αισθητά λιγότερο , η υγεία της μπαταρίας έπεσε από το 96 στο 90 σε 1 μέρα!!! και γενικά το κινητό δεν πάει όπως πήγαινε... 1
Markantonis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, nikοs είπε Τα ίδια και εγώ ειδικά μετά την 13 η μπαταρία κρατάει αισθητά λιγότερο , η υγεία της μπαταρίας έπεσε από το 96 στο 90 σε 1 μέρα!!! και γενικά το κινητό δεν πάει όπως πήγαινε... Πριν κάνω την πρώτη αναβάθμιση, κρατούσε 1,5 μέρα η μπαταρία με αρκετή χρήση. Αμεσως μετά την αναβάθμιση άρχισε ο κατήφορος.
bahamut_zero Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 18 ώρες πριν, Markantonis είπε Πριν κάνω την πρώτη αναβάθμιση, κρατούσε 1,5 μέρα η μπαταρία με αρκετή χρήση. Αμεσως μετά την αναβάθμιση άρχισε ο κατήφορος. Εχεις την δυνατοτητα να ξαναπερασεις το ios απο υπολογιστη; 1
marmagia Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 ΕΙχα Κριβως το ίδιο πρόβλημα και διαπίστωσα ότι μου έφταιγε το wifi! Είναι το 5ghz και για κάποιο λόγο αυτό κάνει την μπαταρία να λιώνει. Όταν το πηγα στο 2,4 έστρωσε. Τσέκαρε το μήπως είναι και κάτι τέτοιο 1
Markantonis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, bahamut_zero είπε Εχεις την δυνατοτητα να ξαναπερασεις το ios απο υπολογιστη; Από το κατάστημα που το αγόρασα μου είπαν να αναβαθμίζω μόνο μέσω υπολογιστή, και έτσι κάνω πάντα. 7 ώρες πριν, marmagia είπε ΕΙχα Κριβως το ίδιο πρόβλημα και διαπίστωσα ότι μου έφταιγε το wifi! Είναι το 5ghz και για κάποιο λόγο αυτό κάνει την μπαταρία να λιώνει. Όταν το πηγα στο 2,4 έστρωσε. Τσέκαρε το μήπως είναι και κάτι τέτοιο Από που το αλλάζεις αυτό;
Bourdoulas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Markantonis είπε Από το κατάστημα που το αγόρασα μου είπαν να αναβαθμίζω μόνο μέσω υπολογιστή, και έτσι κάνω πάντα. Από που το αλλάζεις αυτό; Εγώ θα σου πρότεινα εφόσον δεν μπορείς να βρεις ποια εφαρμογή το κάνει να περάσεις ξανά το iOS από την αρχή και να ελέγξεις αν στο κάνει ξανά χωρίς να βάλεις κάποια έξτρα εφαρμογή. 1
CheOnWeb Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 2 hours ago, Markantonis said: Από το κατάστημα που το αγόρασα μου είπαν να αναβαθμίζω μόνο μέσω υπολογιστή, και έτσι κάνω πάντα. Δεν ξέρω γιατί σου είπαν "μόνο μέσω υπολογιστή". Εγώ πάλι είμαι της αντίθετης άποψης. Θεωρώ το OTA ασφαλέστερο (αλλά όχι απαραίτητα γρηγορότερο λόγω Wi-Fi) καθώς μιλάς κατευθείαν με τον server χωρίς να έχεις ενδιάμεσα έναν υπολογιστή, με ένα λειτουργικό (Mac ή Win) που τρέχει ένα app (iTunes), μέσω ενός καλωδίου. Πολλά περισσότερα μπορούν να πάνε στραβά. Ό,τι λέω είναι τελείως εμπειρικό, δεν ξέρω αν ισχύει αλλά έχω πολλά χρόνια να κάνω update μέσω iTunes και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα σε καμμία συσκευή. Φυσικά υπάρχουν και περιπτώσεις που δεν μπορείς να το αποφύγεις. 1 3
marmagia Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 hours ago, Markantonis said: Από το κατάστημα που το αγόρασα μου είπαν να αναβαθμίζω μόνο μέσω υπολογιστή, και έτσι κάνω πάντα. Από που το αλλάζεις αυτό; Από τις ρυθμίσεις/ WiFi. Εμένα το ρουτερ βγάζει 2 διαφορετικά ασύρματα δίκτυα με διαφορετική κατάληξη ώστε να ξέρεις ποιο δίκτυο είναι ποιο. Αν δεν σου βγάζει 2 δίκτυα είτε δεν υποστηρίζει 5ghz όποτε δεν φταίει αυτό είτε αν μπεις μέσα από τις ρυθμίσεις του ρουτερ (192.168.1.1) ενδέχεται να επιλέγεις από εκεί ποιο προτιμάς Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2019 από marmagia 1
Markantonis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Εγώ θα σου πρότεινα εφόσον δεν μπορείς να βρεις ποια εφαρμογή το κάνει να περάσεις ξανά το iOS από την αρχή και να ελέγξεις αν στο κάνει ξανά χωρίς να βάλεις κάποια έξτρα εφαρμογή. Καλή λύση αλλά δύσκολη. Πιθανόν να την επιχειρήσω πάντως.
Bourdoulas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Για να αποκλείσουμε το WiFi μπορείς να χρησιμοποιήσεις το τηλέφωνο για μια μέρα χωρίς το WiFi και να δεις τι κατανάλωση έχεις. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα