Skywalker333 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Εδώ και κάποιο καιρό, η ταχύτητα στο WiFi μου ειναι εκνευριστικα χαμηλη. ενώ με ethernet χτυπάω 80mbps, με το wifi παει 15-20 πανω κατω (δοκιμασμένα σε διάφορες συσκευές). Παλιά χτυπούσε άνετα 65-75, αλλα εχω καιρο να το τεσταρω κ δε ξερω ποτε εγινε αυτη η πτωση, αν κ ειχα παρατηρήσει θεματα καιρο τωρα. Κοιταξα με το wifi analyzer και αλλαξα manual τα κανάλια στα πιο "καθαρά" και βελτιώθηκε λίγο (20-30) αλλά ως εκεί. δοκιμασα όλα τα κανάλια και σε 2.4ghz αλλά και σε 5ghz και αυτα που ειμαι τωρα ειναι η καλύτερη απόδοση που μπορώ να έχω. Το θεμα ειναι οτι το router ειναι κυριολεκτικά διπλα μου οπότε δεν υπάρχει θεμα αποστασης ή τοιχων κλπ. Με το analyzer, ειδα κ τα υπόλοιπα δίκτυα της οικοδομής και το δικό μου ειναι με μεγάλη διαφορά το πιο "noisy". Έχει κανείς καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει ή τι άλλο μπορώ να δοκιμάσω; υγ: Μένω UK οπότε δεν εχει να κάνει με Ελληνικό πάροχο, ενώ το router ειναι του παρόχου εδώ, δεν εχει συγκεκριμένο brand.
Xristaras12 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 δοκίμασε στο bandwidth να το βαλεις σε 20ΜΗΖ αντι για 20/40.
Skywalker333 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 δεν εχει τετοια επιλογη στα settings του router. αλλα ειμαι στο channel 6 που νομιζω ειναι για 20hz? αποσο πειραζα κ εψαχνα, στα 20hz το εχει αυτοματα τωρα που ειμαι σε 2.4ghz. σε 5ghz ηταν χειροτερη η κατασταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα