mak3don Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Παρέλαβα σήμερα το aeroccino 4 και η αλήθεια είναι πως απογοητευτηκα από την παραγωγή αφρογαλου. Το δοκίμασα με γάλα 3.5% και την πρώτη φορά έκανε πολύ μέτριο αφρό και στο καπάκι τις επόμενες 2 φορες έκανε μόνο ζεστό γάλα. Υπάρχει κάποιος που να το έχει να μου δώσει κάποια tips? αν κάποιος έχει το aeroccino 3 νομίζω είναι το ίδιο μόνο το Design αλαζει
Silverage Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω άλλο θέμα. Καμιά φορά κάνω αφρόγαλο αλλά ο αφρός όταν το ρίχνω μένει κολλημένος μέσα και ρίχνει σκέτο γάλα που έχει μείνει απο κάτω. Το μόνο που μπορώ να σου πώ είναι με το που το φτιάχνεις να το ρίχνεις αμέσος. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2019 από Silverage
moure Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δεν κάνουν όλα τα γάλατα καλό αφρόγαλο,πειραματισου με άλλης εταιρίας.
greekparot Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Πάρε Νουνού family το πλήρες για ζεστό αφρόγαλο. Δεν κάνουν τα γάλατα που είναι λίγων ημερών. Επισης του λιντλ το γαλπο πληρες (μπλε χάρτινη συσκευασία) έχει κάτω από 1€ και κάνει εξίσου πολύ ωραίο αφρόγαλο.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Για τα δικά μου γούστα, το καλύτερο ζεστό αφρόγαλα το κάνει το μακράς διαρκείας Δελτα Daily χωρίς λακτόζη (το κίτρινο)! Το πλήρες γάλα δεν θα κάνει ποτέ σωστό αφρό οπότε δοκιμές να κάνετε μόνο με τα low fat κλπ. Επίσης για να πετύχετε τη σωστή πυκνότητα με το αεροτσίνο, θα πρέπει να είστε κυριολεκτικά από πάνω του και με το που σταματήσει να λειτουργεί να το αφαιρέσετε αμέσως από τη βάση, να το ανακινήσετε λίγο με περιστροφικές κινήσεις και με τη βοηθεια ενός κουταλιού να αρχίσετε να ρίχνετε το αφρόγαλα στον καφέ (σπρώχνουμε πρώτα με το κουτάλι το πιο πηχτό αφρόγαλα και αν θέλουμε στο τέλος συμπληρώνουμε και με το υπόλοιπο ζεστό γάλα που υπάρχει στο κάτω μέρος). Αν το ξεχάσετε και πάτε μετά από κάνα λεπτό που θα έχει τελειώσει το χτύπημα, θα μείνει ένας "ξηρός" αφρός στο πάνω μερος που δεν θα πέφτει καν στην κούπα του καφε... 1
mak3don Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.. Είμαι κάτοικος εξωτερικού και δεν μπορώ να βρω τα γαλατα που αναφέρθηκαν, προμηθεύτηκα χθες μερικά διαφορετικά γαλατα από το σούπερ μάρκετ για να δοκιμάσω και με το πρώτο που δοκίμασα 1.5% λιπαρά έκανε απίστευτο αφρογαλο.. Πήρα και ενα 0.3% λιπαρά και είμαι περίεργος να το δοκιμάσω αλλά θα ξοδέψω πρώτα αυτό που άνοιξα με τα 1.5% λιπαρα Spoiler
Nikoskara123x Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα μόλις προμηθευτική και γω το aeroccino 4 της Nespresso Προτείνετε με βάση δικιάς σας εμπειρίας γάλα που θα κάνουν το τέλειο αφρογαλο(ζεστό) αλλα και κρύο ευχαριστώ Το novo barista(γάλα) αξίζει δοκιμή για ζεστό παρόλο που είναι 1,5%? Επειδή είναι ειδικό για barista Επίσης ξέρετε που μπορούμε να βρούμε το nounou barista gold Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2023 από Nikoskara123x
SabotazNic Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Nikoskara123x είπε Καλησπέρα μόλις προμηθευτική και γω το aeroccino 4 της Nespresso Προτείνετε με βάση δικιάς σας εμπειρίας γάλα που θα κάνουν το τέλειο αφρογαλο(ζεστό) αλλα και κρύο ευχαριστώ Στις 2/11/2019 στις 1:42 ΜΜ, Silverage είπε Εγώ έχω άλλο θέμα. Καμιά φορά κάνω αφρόγαλο αλλά ο αφρός όταν το ρίχνω μένει κολλημένος μέσα και ρίχνει σκέτο γάλα που έχει μείνει απο κάτω. Το μόνο που μπορώ να σου πώ είναι με το που το φτιάχνεις να το ρίχνεις αμέσος. Γενικα ακομα και στις καφετεριες, το ανακατευουν το γαλα με τον αφρο, αλλιως λογικο να πεσει μονο το γαλα. Οταν τελειωσει, σηκωστε και ανακινηστε το δοχειο 3-5 φορες. Θα δειτε και διαφορα ακομα οταν θα ειναι μεσα (θα πρεπει να γινει λιγο πιο κρεμωδες απο σκετο αφρο). Επειδη για εμενα το φρεσκο γαλα παρα εκανε πιο πολυ αφρο, βαζω επιπλεον λιγο εβαπορε, τοσο ωστε να καλυφθει ο πατος και μετα συμπληρωνω γαλα μεχρι το μπιλακι (κανω 2πλο καπουτσινο, υπολογιστε για μονο). Το αποτελεσμα ειναι να βγαινει πιο κρεμωδες το αφρογαλα. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2023 από SabotazNic
Silverage Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 40 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Γενικα ακομα και στις καφετεριες, το ανακατευουν το γαλα με τον αφρο, αλλιως λογικο να πεσει μονο το γαλα. Οταν τελειωσει, σηκωστε και ανακινηστε το δοχειο 3-5 φορες. Θα δειτε και διαφορα ακομα οταν θα ειναι μεσα (θα πρεπει να γινει λιγο πιο κρεμωδες απο σκετο αφρο). Επειδη για εμενα το φρεσκο γαλα παρα εκανε πιο πολυ αφρο, βαζω επιπλεον λιγο εβαπορε, τοσο ωστε να καλυφθει ο πατος και μετα συμπληρωνω γαλα μεχρι το μπιλακι (κανω 2πλο καπουτσινο, υπολογιστε για μονο). Το αποτελεσμα ειναι να βγαινει πιο κρεμωδες το αφρογαλα. Ήθελε να το ρίξεις αμέσως γιατί αμά το άφηνα λίγο χώριζε. Τώρα όμως έχω πάρει καλή καφετιέρα με steam wand και βγαίνει ωραίο αφρόγαλα. Το aeroccino θα χρειαστεί να το ξεθάψω πάλι το καλοκαίρι γιατί μπορεί και κάνει κρύο αφρόγαλα.
QuantumWanderer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Βλέπω αυτό το διάστημα προσφορά 50% στο Aeroccino 4, στον ιστότοπο της Nespresso, με τον ανάλογο αριθμό σε παραγγελία για κάψουλες καφέ. Γνωρίζουμε τυχόν αν σε άλλο διάστημα το βγάζει και τελείως δωρεάν με παραπάνω κάψουλες; Θυμάμαι πέρυσι, είχα πάρει έτσι μία από τις μηχανές δωρεάν. Το κάνει και σε αυτά τα αξεσουάρ;
achilles_g_ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Από το aeroccino 2 σταμάτησα. Κατέληξα εδώ (κάνει και φοβερή σοκολάτα) https://www.skroutz.gr/s/2758504/Clatronic-MS-3326-Antikollitiki-Syskeyi-gia-Afrogala-gia-Krya-Rofimata-450ml-631258.html
QuantumWanderer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Έχω ήδη το Aeroccino 2 και είμαι ικανοποιημένος. Φτιάχνω μόνο ζεστό. Απλά παρατηρούσα το 4, αποκλειστικά επειδή μπαίνει και πλυντήριο πιάτων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα