Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, mindreader είπε

Παιδια, μοσχαρι μπορει να μαγειρευτει στον ατμομαγειρα; Κοιταζω το manual, εχει εκτος απο λαχανικα, και ψαρια/κοτοπουλο κλπ, αλλα για μοσχαρι δεν βλεπω κατι. Γνωριζει κανεις;

Θελει πολυ χρονο.

Μπιφτεκια εχεις κανει?

Στις 7/3/2022 στις 6:13 ΜΜ, mindreader είπε

Ρε παιδια, εχω μπερδευτει.

Βλεπω οτι πολλοι ατμομαγειρες, δεν εχουν διακοπτη για θερμοκρασια. Μονο για το ποσα λεπτα θες να λειτουργησει, αναλογα με το τι εχεις βαλει μεσα.

Πχ εγω εχω παραγγειλει αυτον εδω, που εχει παρα πολλες θετικες κριτικες, φαινεται να αξιζει πολυ, και γενικως να κανει θραυση!

https://www.skroutz.gr/s/3262044/Russell-Hobbs-RH-19270-56-Ατμομάγειρας-με-3-Επίπεδα-Μαγειρέματος-9lt.html#reviews

Αλλα εχει μονο ενα διακοπτη.

Πως θα ξερω πχ οτι δεν θα κολησω που λετε σαλμονελα; Αν το  βαλεις τοσα λεπτα οσα πρεπει, τοτε ειναι οκ;

Οk θα ειναι οταν εχει βραστει αρκετα ωστε να τρωγεται. Σαλμονελα γιατι να κολλησεις? Μετα απο μιση ωρα βρασιμο δε θα εχει επιβιωσει κανενα πιθανο μικροβιο.

• Like 1
Δημοσ.

rus, κομματια μοσχαρι, περιπου σαν κυβοι να καταλαβεις. Τας κεμπαπ το λεει στο lidl.

23 ώρες πριν, phanispal είπε

Απ' ότι έχω διαβάσει ναι, απλά θα πρέπει να κόψεις σχετικά μικρά τα κομμάτια, αλλιώς δεν ξέρω πόση ώρα θα πάρει.

Ειναι λιγο challenge οπως καταλαβαινω.

• Moderators
Δημοσ.
14 ώρες πριν, rus είπε

Μπιφτεκια εχεις κανει?

Στις 7/3/2022 στις 6:13 ΜΜ, mindreader είπε

Ναι, εγω κανω συχνα, γινονται μια χαρα.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, stormrain είπε

βεβαια μια χαρα, αν και δε ροδιζουν οπως στο φουρνο. Πόση ωρα θετεις το χρονοδιακοπτη? εγω 40'

• Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, rus είπε

βεβαια μια χαρα, αν και δε ροδιζουν οπως στο φουρνο. Πόση ωρα θετεις το χρονοδιακοπτη? εγω 40'

Κι εγω εκει περίπου,  35' με 40'. Οντως δεν ροδιζουν αλλα προσωπικα δεν με ενοχλει, το μονο που με χαλαει ειναι το καθαρισμα του στελεχους πάνω απο το νερο μετα απο τα λιπη, αλλα still πιο ευκολο απο το ταψι :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Τα μπιφτεκια, δεν ειναι πιο ευκολο να 'ψηθουν' στον ατμομαγειρα, σε σχεση με τα κανονικα κομματια κρεας μοσχαριου;

Στις 1/12/2022 στις 8:32 ΜΜ, stormrain είπε

Κομματια μοσχαριου; ή για μπιφτεκια λες;

• Moderators
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, mindreader είπε

Τα μπιφτεκια, δεν ειναι πιο ευκολο να 'ψηθουν' στον ατμομαγειρα, σε σχεση με τα κανονικα κομματια κρεας μοσχαριου;

Κομματια μοσχαριου; ή για μπιφτεκια λες;

Για μπιφτέκια. Μοσχαρι δεν εχω επιχειρήσει, θελει να ειναι μικρα κομματια κλπ, και το προτιμω βραστό μαζι με λαχανικα και για τον ζωμο του.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...