alldaynews Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Εχω την msi 1660ti gaming x και θελω να βαλω waterblock αλλα τα μονα που βρηκα ηταν απο alphacool και απο aliexpress.Υπάρχει περίπτωση να κάνει cpu block??Συγκεκριμενα έχω ενα της ΕΚ για ΑΜ3,Βέβαια αν δεν δοκιμασεις δεν ξερεις αν θα κανει και το αλλο θεμα ειναι πως ψυχεις τα vrm
Sheogorath Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, alldaynews είπε Εχω την msi 1660ti gaming x και θελω να βαλω waterblock αλλα τα μονα που βρηκα ηταν απο alphacool και απο aliexpress.Υπάρχει περίπτωση να κάνει cpu block??Συγκεκριμενα έχω ενα της ΕΚ για ΑΜ3,Βέβαια αν δεν δοκιμασεις δεν ξερεις αν θα κανει και το αλλο θεμα ειναι πως ψυχεις τα vrm Καλημέρα, για τα VRM βάζεις αυτοκόλλητα ψυκτρακια. Δεν έχει baseplate η δικια σου; Της Alphacool είναι ωραία το προϊόντα. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να βαλεις σε νερό την 1660ti, πιστεύω το ξέρεις. 5
alldaynews Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Sheogorath είπε Καλημέρα, για τα VRM βάζεις αυτοκόλλητα ψυκτρακια. Δεν έχει baseplate η δικια σου; Της Alphacool είναι ωραία το προϊόντα. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να βαλεις σε νερό την 1660ti, πιστεύω το ξέρεις. Σαν καρτα λογω θερμοκρασιών οχι δεν αξιζει αλλα θέλω να γεμίσω και το corsair αλλα και στην περίπτωση που με πιάσει η τρέλα και βαλω και δευτερη καρτα
johnmt2 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, alldaynews είπε Σαν καρτα λογω θερμοκρασιών οχι δεν αξιζει αλλα θέλω να γεμίσω και το corsair αλλα και στην περίπτωση που με πιάσει η τρέλα και βαλω και δευτερη καρτα παντως εχεις μια πολυ ωραια υλοποιηση
mpokwsths Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, alldaynews είπε Σαν καρτα λογω θερμοκρασιών οχι δεν αξιζει αλλα θέλω να γεμίσω και το corsair αλλα και στην περίπτωση που με πιάσει η τρέλα και βαλω και δευτερη καρτα Να αλλάξεις κάρτα αν σου περισσεύουν. 5
alldaynews Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, johnmt2 είπε παντως εχεις μια πολυ ωραια υλοποιηση Οντως αθορυβη και με χαμηλες θερμοκρασίες παροτι στον αέρα 13 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Να αλλάξεις κάρτα αν σου περισσεύουν. Για καιρο θα πορευτω με αυτη
Razor333 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Στις 2/11/2019 στις 5:17 ΜΜ, alldaynews είπε Οντως αθορυβη και με χαμηλες θερμοκρασίες παροτι στον αέρα Για καιρο θα πορευτω με αυτη Θα την χαλασεις λιγο στο look, αλλα γινεται αυτο που θελεις, αν θες να το τραβηξεις μπορεις να παρεις ενα waterblock για τα vrm, πουλανε στο aliexpress. Αν ηταν σκουπα μετατρεπεται πολυ ευκολα σε watercooled με ενα παμφθηνο generic block (πιθανοτατα και αυτο που εχεις να κανει με καποια μετατροπη) και κρατας το ανεμιστηρακι και το frame που εχουν οι σκουπες για τις ram και τα vrm, απλα αφαιρεις την ψυκτρα της gpu και στην θεση της βαζεις το block. 2
Sheogorath Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Razor333 είπε Θα την χαλασεις λιγο στο look, αλλα γινεται αυτο που θελεις, αν θες να το τραβηξεις μπορεις να παρεις ενα waterblock για τα vrm, πουλανε στο aliexpress. Αν ηταν σκουπα μετατρεπεται πολυ ευκολα σε watercooled με ενα παμφθηνο generic block (πιθανοτατα και αυτο που εχεις να κανει με καποια μετατροπη) και κρατας το ανεμιστηρακι και το frame που εχουν οι σκουπες για τις ram και τα vrm, απλα αφαιρεις την ψυκτρα της gpu και στην θεση της βαζεις το block. Έχεις λίγο λινκ απο generic waterblock & VRM waterblock?
alldaynews Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 δεν με απασχολει το look αλλα να μπορεσω χωρις προβλήματα να εχω νερο στην καρτα
Razor333 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Έχεις λίγο λινκ απο generic waterblock & VRM waterblock? Αυτο πηρα για την δικια μου και δουλευει αψογα, κυκλοφορει και ενα λιγο πιο μοντερνο με λαμπακια αλλα δεν το βρισκω τωρα. Για vrm εχει διαφορα generic π.χ. αυτο. 2
Sheogorath Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, Razor333 είπε Αυτο πηρα για την δικια μου και δουλευει αψογα, κυκλοφορει και ενα λιγο πιο μοντερνο με λαμπακια αλλα δεν το βρισκω τωρα. Για vrm εχει διαφορα generic π.χ. αυτο. Damn αν είχα ΑΜ3+ θα έπαιρνα χθες. 1
Razor333 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, alldaynews είπε δεν με απασχολει το look αλλα να μπορεσω χωρις προβλήματα να εχω νερο στην καρτα Η βαζεις και block στα vrm η βαζεις ψυκτρακια και προσαρμοζεις εναν 120αρι ανεμιστηρα ισα ισα να γυρναει, η ram επισης θελει ψυκτρακια. Ενα αλλο option ειναι να σπρωξεις την 1660ti και να παρεις μια σκουπα 5700 (η πιο φθηνη στο skroutz) να την κανεις unlock σε XT και να βαλεις το block που εχεις, το μονο που θα χρειαστει ειναι μια τρυπα στο πλαστικο να βγουνε οι σωληνες και τελος, τα vrm και οι ram θα εχουν το μαμα πλαισιο και τον ανεμιστηρα ισα ισα να γυρναει. 1
TheMechanic1 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 2/11/2019 στις 5:01 ΜΜ, alldaynews είπε Σαν καρτα λογω θερμοκρασιών οχι δεν αξιζει αλλα θέλω να γεμίσω και το corsair αλλα και στην περίπτωση που με πιάσει η τρέλα και βαλω και δευτερη καρτα Δεύτερη κάρτα, αν εννοείς για SLI, λίγο δύσκολο γιατί από όσο ξέρω δεν το υποστηρίζει η 1660ti. Γενικά πεταμένα λεφτά είναι αυτό που θες να κάνεις αλλα αν το κάνεις απλά για την εμφάνιση τότε οκ. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2019 από TheMechanic1 1
alldaynews Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 59 λεπτά πριν, TheMechanic1 είπε Δεύτερη κάρτα, αν εννοείς για SLI, λίγο δύσκολο γιατί από όσο ξέρω δεν το υποστηρίζει η 1660ti. Γενικά πεταμένα λεφτά είναι αυτό που θες να κάνεις αλλα αν το κάνεις απλά για την εμφάνιση τότε οκ. Σκεφτομουν για sli απο την στιγμή που δεν το υποστηρίζει δεν υπάρχει λόγος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα