christano Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Καλημέρα σε όλους Έχανε η μπαταρία του μπάνιου μ και φώναξα υδραυλικό και μου την άλλαξε γτ δεν επισκευαζοταν. Και στέλνω αποδειξη στον ιδιοκτήτη μ για να μου δώσει τα λεφτά και μου λέει αυτά τα επιβαρυνομαι εγώ. 1ον Η μπαταρία αυτή ήταν πριν μπω εγώ στο σπίτι 2ον μένω 4 χρόνια στο σπιτι Τι ισχύει βάση νόμου. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Και να παραθεσει και τον νόμο? Ευχαριστώ
mclein² Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 νομιζω τα χρεωνεται ο ιδιοκτητης. βεβαια επρεπε να τον ρωτησεις πρωτα πριν φωναξεις δικο σου υδραυλικο διοτι μπορει εκεινος να την αλλαζε μονος του ή ο ξαδερφος του απ'το χωριο που τα μαστορευει ολα. οποτε αν δεν τον ρωτησες, ισως να σου πληρωσει μονο το κοστος των υλικων που κ παλι μπορει εκεινος να ηθελε ν'αγορασει καμια μαπα ποιοτητα για να κανεις απλα τη δουλεια σου. 5
DrLo Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Εφόσον την άλλαξες χωρίς καμία ειδοποίηση την πληρώνεις εσύ 100% γιατί απλά μπορεί απλά έτσι να σου κάπνισε. 12 1
Γιαούρτι Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Κράτα την παλιά τότε και μόλις φύγεις από το σπίτι την αλλάζεις πάλι 19 1
DrLo Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Γιαούρτι είπε Κράτα την παλιά τότε και μόλις φύγεις από το σπίτι την αλλάζεις πάλι Αυτό θα ήταν μια καλή ιδέα. 1
meletis_m Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Το σωστό ήταν να τον ειδοποιήσεις. Εγω που νοίκιαζα , του είπα να μου κόψει το ποσό απο το ενοίκιο . Είναι βέβαια και την συννενόηση.
cumulus Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Τουυ ιδιοκτητη ειναι αλλα επρεπε να ειδοποιησεις .
hp8 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, christano είπε 1ον Η μπαταρία αυτή ήταν πριν μπω εγώ στο σπίτι 2ον μένω 4 χρόνια στο σπιτι Από την στιγμή που την παρελαβες σωστή και χωρίς πρόβλημα έτσι οφείλεις και να την παραδώσεις 1
γροσερισοπ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 14 minutes ago, hp8 said: Από την στιγμή που την παρελαβες σωστή και χωρίς πρόβλημα έτσι οφείλεις και να την παραδώσεις μηπως να του ανακαίνησει και το σπιτι πριν φύγει; 8 4
acomaedo Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Μπορεί να θεωρηθεί συνήθης ζημιά χρήσης μετά από τέσσερα χρόνια. Σε κάθε περίπτωση έπρεπε να ενημερώσει πριν την αλλάξει. 1
hp8 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, γροσερισοπ είπε μηπως να του ανακαίνησει και το σπιτι πριν φύγει; Αν το παρέλαβε ανακαινισμενο γιατί όχι ? Όταν παίρνει επίδομα ενοικίου, επίδομα θέρμανσης, έχει κοινωνικό τιμολογιο , περνει κοινωνικό επίδομα (μιλαω γενικοτερα και οχι για το μέλος που έκανε την ανάρτηση ) στην ουσία ζει τσάμπα ο ιδιοκτήτης θα επισκευάσει και τις ζημιές χρήσης ? Ομως μπορει και αγοραζει μια 4κ tv , έχει ένα κινητό 500 € αυτοκίνητο τζιτζι πάει διακοπές το καλοκαίρι καμιά 15ρια μέρες αλλά δεν μπορεί να αλλάξει - επισκευάσει μια μπαταρία 20-25 € Μήπως μαζί με τα ρούχα κρεβάτι, ψυγείο, κλπ να κουβαλάει και τα άλλα είδη χρήσης για να μην υπάρχουν θέματα ? (Βρύσες -απορροφητηρα - θερμοσιφωνα ) Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2019 από hp8 1 2 9
γροσερισοπ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 9 minutes ago, hp8 said: Αν το παρέλαβε ανακαινισμενο γιατί όχι ? Όταν παίρνει επίδομα ενοικίου, επίδομα θέρμανσης, έχει κοινωνικό τιμολογιο , περνει κοινωνικό επίδομα (μιλαω γενικοτερα και οχι για το μέλος που έκανε την ανάρτηση ) στην ουσία ζει τσάμπα ο ιδιοκτήτης θα επισκευάσει και τις ζημιές χρήσης ? Ομως μπορει και αγοραζει μια 4κ tv , έχει ένα κινητό 500 € αυτοκίνητο τζιτζι πάει διακοπές το καλοκαίρι καμιά 15ρια μέρες αλλά δεν μπορεί να αλλάξει - επισκευάσει μια μπαταρία 20-25 € Μήπως μαζί με τα ρούχα κρεβάτι, ψυγείο, κλπ να κουβαλάει και τα άλλα είδη χρήσης για να μην υπάρχουν θέματα ? (Βρύσες -απορροφητηρα - θερμοσιφωνα ) το δεσες εσυ οτι παιρνει οτι επίδομα κυκλοφορεί; 1 1
hp8 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, γροσερισοπ είπε το δεσες εσυ οτι παιρνει οτι επίδομα κυκλοφορεί; προφανώς δεν διαβάζεις αυτά που γράφω αλλά απαντάς ότι σε βολεύει Αυτο δεν !!!!! το είδες (μιλαω γενικοτερα και οχι για το μέλος που έκανε την ανάρτηση )
simoszol Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 22 λεπτά πριν, hp8 είπε Αν το παρέλαβε ανακαινισμενο γιατί όχι ? Όταν παίρνει επίδομα ενοικίου, επίδομα θέρμανσης, έχει κοινωνικό τιμολογιο , περνει κοινωνικό επίδομα (μιλαω γενικοτερα και οχι για το μέλος που έκανε την ανάρτηση ) στην ουσία ζει τσάμπα ο ιδιοκτήτης θα επισκευάσει και τις ζημιές χρήσης ? Ομως μπορει και αγοραζει μια 4κ tv , έχει ένα κινητό 500 € αυτοκίνητο τζιτζι πάει διακοπές το καλοκαίρι καμιά 15ρια μέρες αλλά δεν μπορεί να αλλάξει - επισκευάσει μια μπαταρία 20-25 € Μήπως μαζί με τα ρούχα κρεβάτι, ψυγείο, κλπ να κουβαλάει και τα άλλα είδη χρήσης για να μην υπάρχουν θέματα ? (Βρύσες -απορροφητηρα - θερμοσιφωνα ) Εσύ λογικά νοικιάζεις καμία δεκαριά σπίτια δεν εξηγείται αλλιώς... Αν πάνω απο αυτή τη βρύση έχουν περάσει 10 ενοικιαστές και 30 χρόνια θα την αλλάξει ο γκαντεμης που θα του κάτσει η ζημιά; Υ. Γ Δηλαδή οσοι νοικιάζουν δεν πρέπει να έχουν τηλεόραση και κινητό; 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις