Vasilis T 92 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Εχω εναν αποκωδικοποιητη Mpeg-4 eSTAR T2 516 HD USB PVR και αντιμετωπίζω τα εξης προβληματα μολις παταω το κουμπι ρεκ από το τηλεκοντρόλ του για να γράψει μου βγάζει πρώτα το μήνυμα Πιεστε Record, Περιμενετε... και μετα απο ένα δευτερόλεπτο μου βγάζει το μήνυμα Αγνωστο σφάλμα , κλείσιμο... και δεν κάνει τπτ μετά. Βάζω για να γράψει κάποια προγράμματα από των προγραμματισμό έγγραφης απο το epg και της περισσότερες φόρες μου βγάζει άκυρο πρόγραμμα η θα το δεχτεί και μετά την άλλη μέρα θα των βρίσκω ανοιχτό των αποκωδικοποιητη και δεν θα γραφει τπτ θα ειναι απλος ανοιχτος ο αποκωδικοποιητης και εχω προσέξει εκείνη την ώρα που έχω βάλει για να γράψει κάτι μου γυρνάει από μονο του το καναλι π εχω βαλει για να γραψω και μετά μου βγάζει το μήνυμα τέλος χρόνου κράτησης οκ εγγραφή - έξοδος ακύρωση και από κάτω να ξεκινάει μια αντιστροφή μέτρηση 07s για να ξεκινηση η έγγραφη προφανώς και μετά το αφήνω δεν πατάω τπτ αλλά μετά μόλις τελειώνει ο χρόνος μου βγάζει πάλι το παραπάνω μνμ Αγνωστο σφάλμα , κλείσιμο... και δεν κάνει τπτ και όταν κλείνω των αποκωδικοποιητη μερικές φορες των βρισκω μετα ανοιχτο ανοιγει απο μονος του χωρίς λογο ούτε έχω βάλει κάτι για να γραψει ούτε έχω πατηση τπτ για να ανοίξει ο αποκωδικοποιητης τι συμβαίνει ??
Doubt Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Αν τον έχεις λιγότερο από 2 χρόνια τον πας πίσω, αλλιώς ανακύκλωση και πάρε κάτι καλύτερο. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, αλλά δε νομίζω να βοηθήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα