bill27 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Καλημερα,σε μπατζετ 150-165€ παμε κατευθειαν σε xiaomi mi a3?Προτεινα το συγκεκριμενο στον ξαδερφο μου που εψαχνε νεο κινητο χωρις ιδιαιτερες απαιτησεις γιατi σε αυτο το μπατζετ ολοι εδω αυτο προτεινετε αλλα εχω ακουσει και καλα λογια στα reviews..
vargas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Για Σκρουτζ μιλάμε πάντα έτσι . Ναι στο σκρουτζ ως τα 200 δεν έχει αντίπαλο
bill27 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι απο σκρουτζ λεω και εγω,εχει κανενας εμπειρια απο το foxbox,απο εκει το παρηγγειλε εχθες το βραδυ στα 165€ περιπου με 2 χρονια εγγυηση,μου κανει εντυπωση πως η τιμη στο σκρουτζ σε σχεση με banggood-gearbest εχει μεγαλη διαφορα υπερ του σκρουτζ Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2019 από bill27
vargas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, bill27 είπε Ναι απο σκρουτζ λεω και εγω,εχει κανενας εμπειρια απο το foxbox,απο εκει το παρηγγειλε εχθες το βραδυ στα 165€ περιπου με 2 χρονια εγγυηση,μου κανει εντυπωση πως η τιμη στο σκρουτζ σε σχεση με banggood-gearbest εχει μεγαλη διαφορα υπερ του σκρουτζ Δύο χρόνια εγγύηση κατάστηματος όμως όχι από info
bill27 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 33 λεπτά πριν, vargas είπε Δύο χρόνια εγγύηση κατάστηματος όμως όχι από info Ναι το γνωρίζω και σίγουρα πιστεύω πως είναι καλύτερα από τόν 1 χρόνο που δίνουν τά περισσότερα στο Σκρουτζ.
vargas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, bill27 είπε Ναι το γνωρίζω και σίγουρα πιστεύω πως είναι καλύτερα από τόν 1 χρόνο που δίνουν τά περισσότερα στο Σκρουτζ. Ε καλά σίγουρα από τον ένα είναι καλύτερο
adi32 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όταν σε λίγο το κινητό θα κοστίζει 140€ δεν νομίζω ότι αξίζει να δώσεις 100€ παραπάνω για επίσημη εγγύηση. Αν δεν είναι ελαττωματικό από την αρχή αυτό που μπορεί να σου πάθει είναι να χαλάσει η οθόνη που θα σου πούνε ότι εσύ την χάλασες έπεσε κλπ Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2019 από adi32
bill27 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 29 λεπτά πριν, adi32 είπε Όταν σε λίγο το κινητό θα κοστίζει 140€ δεν νομίζω ότι αξίζει να δώσεις 100€ παραπάνω για επίσημη εγγύηση. Αν δεν είναι ελαττωματικό από την αρχή αυτό που μπορεί να σου πάθει είναι να χαλάσει η οθόνη που θα σου πούνε ότι εσύ την χάλασες έπεσε κλπ Καλά αυτό το κάνει και ή infoquest, έχω προσωπική εμπειρία για αυτό στο λέω, είχε σπάσει οθόνη σέ τάμπλετ bitmore καί πλήρωσα κανονικά, γιατί μου έλεγαν ότι εγώ την έσπασα...
mrandrepap Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Καλημέρα συμφορουμίτες. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι αγόρασα για την αδερφή μου το mi a3 από το foxbox. Έκανα κλήση στην infoquest, τους έδωσα το imei και μου είπαν ότι είναι δικό τους και προσφέρουν διετή εγγύηση αντιπροσωπείας. Ελπίζω να βοήθησα. 2
bill27 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Σέ ευχαριστώ πάρα πολύ για την πληροφορία, μια χαρά δλδ, εγγύηση από ινφο, μόλις το πιάσω στα χέρια μου θα τηλεφωνήσω και εγώ.
vargas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δικό τους είναι από τι είδα κ γω . Αλλά πρέπει να τρέχει μια έκπτωση γτ έχει την αρχική τιμή 279 ευρώ και μετά γράφει έκπτωση. Τώρα τι παίζει ακριβώς και μπορούν και κάνουν 120 ευρώ έκπτωση δεν το γνωρίζω . Πάντως το ότι έχει έναν πολύ ψυχρό cpu μαζί με το κορυφαίο android one ,κάνουν την συσκευή την πιο vfm της αγοράς
bill27 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Update:ηρθε το τηλεφωνο απο το Foxbox και το επιασα προχθες στα χερια μου,αρκετα γρηγορο και σβελτο.Πιανεται και με ενα χερι,στιβαρο.Η οθονη του αν και Super Amoled καταλαβαινεις οτι ειναι 720p επειδη μπορεις να διακρινεις τα pixel,εμενα προσωπικα δεν με πειραζει.Τα χρωματα του πολυ ωραια και ζωντανα,οσο για την καμερα του εβγαλα 2-3 φωτογραφιες χωρις καποια ρυθμιση και μου φανηκανε καλες σε σχεση με την τιμη του τηλεφωνου.Στα 150€-170€ θα ελεγα οτι ειναι vfm
babisskg Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Στις 2/11/2019 στις 10:28 ΠΜ, vargas είπε Δύο χρόνια εγγύηση κατάστηματος όμως όχι από info Από info είναι η εγγύηση , το αγόρασα πριν λίγες μέρες .
vargas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, babisskg είπε Από info είναι η εγγύηση , το αγόρασα πριν λίγες μέρες . Άλλος από την ίδια εταιρεία με την ίδια συσκευή δεν του το αναγνώρισε η info
babisskg Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, vargas είπε Άλλος από την ίδια εταιρεία με την ίδια συσκευή δεν του το αναγνώρισε η info Δεν έχω τρόπο να σας το επιβεβαιώσω αφού η συσκευή είναι ολοκαίνουργια , θα το ελέγξω όμως , οπότε ευχαριστώ για την ενημέρωση .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα