Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

(Δεν ξέρω αν το έβαλα στην σωστή κατηγορία θέματος αλλα δεν βρήκα κάποια άλλη που να ταιριάζει το συγκεκριμένο, αν το έβαλα σε λάθος παρακαλώ κάποιος admin ας το διορθώσει, ευχαριστώ )

Χαίρεται, ψάχνω απαντήσεις-συμβουλές σχετικά σε ότι άφορα το Custom Made (Βάψιμο) μιας φιγούρας , πρόσφατα κυκλοφόρησε η συγκεκριμένη φιγούρα του WarGreymon και ενδιαφερομαι να την αγοράσω, αλλα λόγο από διάφορα που βίντεο στο Youtube βρήκα μερικά πολύ ωραία Custom Made όπως αυτό του BlackWarGreymon η πιο άπλα η γενική ενίσχυση, λόγο όμως ότι δεν εχω ειλικρινά καμιά εμπειρία πάνω σε αυτό το κομμάτι θα ήθελα να μου δώσετε ότι μπορείτε από συμβουλές και από μεθόδους.

Συγκεκριμένα η φιγούρα ειναι τύπου που την συναρμολογείς όποτε θέλω να πιστεύω πως στο βάψιμο δεν θα ειναι τοσο δύσκολο (εσείς θα μου πείτε :P )

sss.png

Τώρα στο πως θέλω να τις βάψω εχω 2 επιλογές, η πρώτη ειναι σχεδόν ίδια με την Original αλλα κατά βάση ειναι να ανανεωθεί η πανοπλία, στα Γκρι σημεία να μπει μεταλλικό χρώμα και στα Κίτρινα να γίνει πιο χρυσάφι και στα κόκκινα σημεία να γίνει πιο βαθύ, εδώ μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα που επιθυμώ-ελπίζω να κάνω  (να διευκρινίσω πως δεν περιμένω σε καμιά περιπτώσει αν το κάνω ακριβός έτσι 😂)                                                      

Αρχικό                                        (Μεσ΄ακρες) Επιθυμητό αποτέλεσμα

20191012205055.jpg20191013202802.jpg

Και το δεύτερο που θέλω να κάνω ειναι αυτή του BlackWarGreymon εκδοσή 

EGwDzOMUEAIAss8.jpg

Αυτά, ευχαριστώ για την οποία βοήθεια 

Για την περιπτώσει που κάποιος γνωστής πάνω στο θέμα μένει κατά Σέρρες-Θεσσαλονίκη ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα 

20191012205147.jpg

Επεξ/σία από MASTERSOT
Δημοσ.

Ακολουθώ μιας και με ενδιαφέρει φουλ και εμένα το θέμα
Χωρίς εμπειρία με όσα έχω δει και διαβάσει πάντως λογικά με κάποιον μινι αερογράφο( μοντελισμού η σαν αυτους που εχουν οι νυχουδες)
και πολυ υπομονή και δοκιμές θα καταφέρεις αυτο που θέλεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...