Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Έχω μια ερώτηση σχετικά με το Windows store στα windows 10. Υπάρχει κάποιος τρόπος να σβήσεις το ιστορικό των εφαρμογών που έχεις κατεβάσει αλλά έχεις πια σβήσεις;

Για παράδειγμα κατεβάσεις το app π.χ. του Netflix. Βλέπεις ότι δεν σου αρέσει και το κάνεις απεγκατασταση.Το app μπορεί να διαγραφετε αλλά στο ιστορικό των "αγορών" συνεχίζει να φαίνεται και δεν βρίσκω πως μπορώ να το σβήσω. Σου δίνει την δυνατότητα μόνο να το "κρύψεις" η να το ξανά εγκαταστήσεις.

Δημοσ.
Στις 2/11/2019 στις 11:47 ΠΜ, 1ns0mn1a είπε

Δεν νομίζω ότι ζητάει αυτό. 😂

Στις 1/11/2019 στις 11:28 ΜΜ, plotolp είπε

Καλησπέρα σε όλους. Έχω μια ερώτηση σχετικά με το Windows store στα windows 10. Υπάρχει κάποιος τρόπος να σβήσεις το ιστορικό των εφαρμογών που έχεις κατεβάσει αλλά έχεις πια σβήσεις;

Για παράδειγμα κατεβάσεις το app π.χ. του Netflix. Βλέπεις ότι δεν σου αρέσει και το κάνεις απεγκατασταση.Το app μπορεί να διαγραφετε αλλά στο ιστορικό των "αγορών" συνεχίζει να φαίνεται και δεν βρίσκω πως μπορώ να το σβήσω. Σου δίνει την δυνατότητα μόνο να το "κρύψεις" η να το ξανά εγκαταστήσεις.

Δεν μπορείς να το σβήσεις. Η μόνη επιλογή που σου δίνει είναι να το κρύψεις. 

Δημοσ.

Ευχαριστώ και τους 2. Δοκίμασα την πρώτη λύση και όντος δεν κάνει τίποτα.

Μετά από περισσότερη έρευνα στο νετ κατέληξα πως έχεις δίκιο, δεν γίνετε.. Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.. διάβαζα ιστορίες που ο γιος κάποιου είχε κατεβάσει 20 παιχνίδια ξέρω εγώ, ο πατέρας του τα έσβησε και τώρα υπάρχουν μόνιμα στο ιστορικο των αγορων..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...