nemesiskp Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Α φθηνά είναι. Λογικά + τα μεταφορικά να τους το στείλεις. Πιστεύω αξίζει γιατί εγώ η αλήθεια είναι φοβήθηκα μην τον χαλάσω επειδή τον άνοιξα.
archimidis Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Με σέρβις μου είπαν 5.5€ ανταλλακτικό και 30€ εργασία συν ΦΠΑ για αλλαγή και μηδενισμού του μετρητή. Όποτε προχωράω έτσι. ευχαριστώ
georgeole Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, archimidis είπε Με σέρβις μου είπαν 5.5€ ανταλλακτικό και 30€ εργασία συν ΦΠΑ για αλλαγή και μηδενισμού του μετρητή. Όποτε προχωράω έτσι. ευχαριστώ Εγώ ευχαριστώ. Οι τιμές ανέβηκαν κομματάκι από τότε που ρώτησα τελευταία φορά.😁 Οποία έκπληξις...
lector Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, nemesiskp είπε Υπάρχει reseter (έχεις pm) Θα το ηθελα κι εγω αυτο εαν ειναι ευκολο 🙂 Επεξ/σία 24 Μαΐου 2023 από lector
cecond Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα μπορώ να εχώ και εγώ το πρόγραμμα για reset.
Gaffer Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου Καλημέρα, μπορώ να έχω κι εγώ το πρόγραμμα για το reset?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα