Zerg13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, Sales Refurbished είπε Epson L3160 Τεχνικές Προδιαγραφές Ασύρματη Σύνδεση Ναι Συσκευασία:Καλώδιο USB Όχι ePrint / Email Print Ναι Υποστήριξη AirPrint Ναι Σειρά Ink Tank System Κατασκευαστής Epson Μέγεθος εγγράφου A4 Fax Οχι Τεχνολογία Εκτύπωσης Inkjet Εκτύπωση CD/DVD Όχι Ανάλυση εκτύπωσης 5.760 x 1.440 DPI Ταχύτητα εκτύπωσης (ασπρόμαυρη) 33 Σελίδες / λεπτό Ταχύτητα εκτύπωσης (έγχρωμη) 15 Σελίδες / λεπτό Ανάλυση σάρωσης 1.200 DPI x 2.400 DPI Wi-Fi Ναι Μεικτό βάρος 5 kg Καθαρό βάρος 4 kg Εγγύηση 1 έτος Για τεχνολογία Ink Tank. Τα έχει όλα. https://www.skroutz.gr/s/16097337/Epson-EcoTank-L3150.html#specs https://www.skroutz.gr/s/12832810/Epson-EcoTank-L4150.html O πρωτος τι λιγοτερο εχει απο τον δικο σου; ο δευτερος ειναι στα ιδια χρηματα, πολυ πιο γρηγορο μοντελο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sales Refurbished Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 17 ώρες πριν, Zerg13 είπε https://www.skroutz.gr/s/16097337/Epson-EcoTank-L3150.html#specs https://www.skroutz.gr/s/12832810/Epson-EcoTank-L4150.html O πρωτος τι λιγοτερο εχει απο τον δικο σου; ο δευτερος ειναι στα ιδια χρηματα, πολυ πιο γρηγορο μοντελο Ο L4150 έχει πολύ πιο γρήγορη εκτύπωση. Οι αναλύσεις τους είναι εφάμιλες. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
varg88 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Αγόρασα τον L3150 πριν κανα 20ήμερο και έχω εκτυπώσει μέχρι τώρα περίπου 500 σελίδες!! Απλά τον λάτρεψα!!! Το επίπεδο των έγχρωμων μελανιών δεν έχει κουνηθεί. Του μαύρου έπεσε κατά 10-15%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greek_armada Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Μπορω να εχω και εγω το πρόγραμμα για τον L386? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sales Refurbished Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, greek_armada είπε Μπορω να εχω και εγω το πρόγραμμα για τον L386? Καλημέρα. Υπάρχει. Παρακαλώ στείλε μου με προσωπικό μήνυμα ένα email για να μπορέσω να το προοθήσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
etien4 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Στις 22/11/2019 στις 11:48 ΠΜ, Sales Refurbished είπε Καλημέρα. Υπάρχει. Παρακαλώ στείλε μου με προσωπικό μήνυμα ένα email για να μπορέσω να το προοθήσω. Καλημέρα φίλε μου,σου έστειλα μνμ για τον L386 για reset Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Οποιος χρησιμοποιει το resetter ας εχει υπ'οψιν οτι ναι μεν ξεμπλοκαρει τον εκτυπωτη για να συνεχισει να δουλευει, αλλα το waste pad συνεχιζει να μαζευει μελανια, και καποια στιγμη δε θα αντεξει αλλο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpapilas Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Στις 6/4/2023 στις 10:08 ΜΜ, lector είπε Οποιος χρησιμοποιει το resetter ας εχει υπ'οψιν οτι ναι μεν ξεμπλοκαρει τον εκτυπωτη για να συνεχισει να δουλευει, αλλα το waste pad συνεχιζει να μαζευει μελανια, και καποια στιγμη δε θα αντεξει αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelrp Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Στις 19/11/2019 στις 3:40 ΜΜ, Sales Refurbished είπε Epson L3160 Τεχνικές Προδιαγραφές Ασύρματη Σύνδεση Ναι Συσκευασία:Καλώδιο USB Όχι ePrint / Email Print Ναι Υποστήριξη AirPrint Ναι Σειρά Ink Tank System Κατασκευαστής Epson Μέγεθος εγγράφου A4 Fax Οχι Τεχνολογία Εκτύπωσης Inkjet Εκτύπωση CD/DVD Όχι Ανάλυση εκτύπωσης 5.760 x 1.440 DPI Ταχύτητα εκτύπωσης (ασπρόμαυρη) 33 Σελίδες / λεπτό Ταχύτητα εκτύπωσης (έγχρωμη) 15 Σελίδες / λεπτό Ανάλυση σάρωσης 1.200 DPI x 2.400 DPI Wi-Fi Ναι Μεικτό βάρος 5 kg Καθαρό βάρος 4 kg Εγγύηση 1 έτος Για τεχνολογία Ink Tank. Τα έχει όλα. Τυπώνει αυτόματα διπλή όψη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeole Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 40 λεπτά πριν, stelrp είπε Τυπώνει αυτόματα διπλή όψη ? Όπως είδα, όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archimidis Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 ο L4150 μετά από 4,5 χρόνια και 23.000 σελ έβγαλε μήνυμα "ένας μελανωτήρας εκτυπωτή έχει εξαντλήσει το όριο λειτουργίας του". Υπάρχει κάποιος κωδικός σφάλματος και που τον βρίσκω. Ώστε να δω τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Θέλει κάποιο πρόγραμμα για reset ; Μπορεί να μου το στείλει κάποιος; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Έχει γεμίσει το σφουγγάρι που κρατάει τα μελάνια σε καθαρισμούς κλπ που κάνει. Υπάρχει reseter (έχεις pm) αλλά να ξέρεις δεν αρκεί αυτό, θέλει καθάρισμα και το ίδιο το σφουγγάρι( ή αλλαγή) γιατί κάποια στιγμή θα ξεχυλίσει. Στον δικό μου Epson που το έκανα πρόσφατα και καθάρισα και το σφουγγάρι είχε λίγο ακόμα περιθώριο αλλά όχι πολύ. Οπότε το καθάρισα και το έκανα και reset. Ο δικός μου δεν ήταν εύκολος στο άνοιγμα για να πάρεις πρόσβαση στο σφουγγάρι. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2023 από nemesiskp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeole Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 5 ώρες πριν, archimidis είπε ο L4150 μετά από 4,5 χρόνια και 23.000 σελ έβγαλε μήνυμα "ένας μελανωτήρας εκτυπωτή έχει εξαντλήσει το όριο λειτουργίας του". Υπάρχει κάποιος κωδικός σφάλματος και που τον βρίσκω. Ώστε να δω τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Θέλει κάποιο πρόγραμμα για reset ; Μπορεί να μου το στείλει κάποιος; Ευχαριστώ! Χωρίς να υπολογίσουμε ότι το να πας το μηχάνημα στην Epson να στο αλλάξουν το σφουγγαράκι έχει εντελώς υποφερτό κόστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Πόσο κοστίζει ξέρουμε; Πληροφοριακά να ξέρω πόσα γλύτωσα.😋 Επεξ/σία 24 Μαΐου 2023 από nemesiskp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeole Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, nemesiskp είπε Πόσο κοστίζει ξέρουμε; Πληροφοροριακά να ξέρω πόσα γλύτωσα.😋 😄 Γύρω στα 15-20€, αν δεν κάνω λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα