posgiorgos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα Υπάρχει δωρεάν τρόπος να μηδενίσω τους μετρητές για το ink pad και platen pad.
@topos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Στις 1/11/2019 στις 10:26 ΜΜ, posgiorgos είπε Καλησπέρα Υπάρχει δωρεάν τρόπος να μηδενίσω τους μετρητές για το ink pad και platen pad. Τι ακριβώς είναι αυτά?
posgiorgos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Πρακτικα είναι τα απόβλητα που μετα απο χρονικό διάστημα με ενδειξη στα λαμπακια πρεπει να αλλαχτει/καθαριστει και να μηδενιστει ο μετρητης
Knight of Mercy Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έτοιμος είμαι να αγοράσω EPSON Ink Tank γιατί βαρέθηκα τα cartidges. Αλλά σε κανένα κατάστημα κανείς από τους πωλητές δεν ανέφερε "υποχρέωση" του χρήστη εκτός της αγοράς των μελανιών σε μπουκαλάκι. Δηλ. το reset έχει χρέωση και ποια είναι αυτή? Υποθέτω ότι αναφέρεσαι σε κάποιου είδους αναλώσιμο, αλλά και αυτό όφειλαν να μου το πούνε. Υπόχρεος Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2019 από Knight of Mercy
posgiorgos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Θεωρητικα είναι service που πρέπει να γινει στην epson (μετα απο πολλές εκτυπώσεις νομιζω 25000) αλλα πρακτικα μπορείς να αλλάξεις ή να καθαρίσεις το δοχείο αποβλήτων και να μηδενίσεις τους μετρητές με εφαρμογη που βρίσκεις εύκολα με 10 ευρω ή με εφαρμογή που βρίσκεις αρκετα δύσκολα δωρεάν.
Sales Refurbished Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Στις 9/11/2019 στις 1:03 ΜΜ, posgiorgos είπε Θεωρητικα είναι service που πρέπει να γινει στην epson (μετα απο πολλές εκτυπώσεις νομιζω 25000) αλλα πρακτικα μπορείς να αλλάξεις ή να καθαρίσεις το δοχείο αποβλήτων και να μηδενίσεις τους μετρητές με εφαρμογη που βρίσκεις εύκολα με 10 ευρω ή με εφαρμογή που βρίσκεις αρκετα δύσκολα δωρεάν. Καλημέρα. Αν δεν έχεις βρει ακόμα λύση, στείλε μου p.m να σου στείλω το πρόγραμμα για τον μηδενισμό του Ink Pad. 1 1
tarantules Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 53 λεπτά πριν, Sales Refurbished είπε Καλημέρα. Αν δεν έχεις βρει ακόμα λύση, στείλε μου p.m να σου στείλω το πρόγραμμα για τον μηδενισμό του Ink Pad. Αν είναι εύκολο μπορείς να μου στείλεις και εμένα το πρόγραμμα για reset;
Zerg13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Εχει κανεις καποια αποψη αν μπορουμε να παμε σε epson σε canon ή hp? Τι ειναι καλυτερο
Sales Refurbished Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, tarantules είπε Αν είναι εύκολο μπορείς να μου στείλεις και εμένα το πρόγραμμα για reset; Για ποιό μοντέλο ενδιαφέρεσε; 20 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Εχει κανεις καποια αποψη αν μπορουμε να παμε σε epson σε canon ή hp? Τι ειναι καλυτερο Αν θέλεις να πάρεις Ink Tank εκτυπωτή πάρε Epson. Η HP δεν έχει ανταλλακτικά (κεφαλές) ακόμα. Η Epson έχει ολοκληρωμένο service και after sales. 1 1
tarantules Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, Sales Refurbished είπε Για ποιό μοντέλο ενδιαφέρεσε; Δεν έχω πάρει ακόμα αλλά έχω κατασταλάξει στον Epson L1110.Κατά 99% αν δεν αλλάξει κάτι τραγικά , αυτόν θα πάρω.
Zerg13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, tarantules είπε Δεν έχω πάρει ακόμα αλλά έχω κατασταλάξει στον Epson L1110.Κατά 99% αν δεν αλλάξει κάτι τραγικά , αυτόν θα πάρω. Εχει mobile printing; Κατι με scanner μαζι; Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2019 από Zerg13
tarantules Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Εχει mobile printing; Κατι με scanner μαζι; Νομίζω δεν έχει τίποτα από τα 2 αλλά δεν με ενδιαφέρουν κιόλας.Εγώ απλά να εκτυπώνω που και που θέλω.
Zerg13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, tarantules είπε Νομίζω δεν έχει τίποτα από τα 2 αλλά δεν με ενδιαφέρουν κιόλας.Εγώ απλά να εκτυπώνω που και που θέλω. Εγω ψαχνω με scanner μαζι.
tarantules Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Zerg13 είπε Εγω ψαχνω με scanner μαζι. Αυτός εδώ είναι με σκάνερ : HP Ink Tank Wireless 415.Τον είχε βάλει πριν λίγες μέρες το visionstudio στα 65 ευρώ και μόλις έκανα παραγγελία μετά από μερικά λεπτά με πήρε ένας πιτσιρικάς από το μαγαζάκι αν μου πει οτι έκανε λάθος το bot και η τιμή δεν ισχύει.Τραγικοί.
Sales Refurbished Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Εγω ψαχνω με scanner μαζι. Epson L3160 Τεχνικές Προδιαγραφές Ασύρματη Σύνδεση Ναι Συσκευασία:Καλώδιο USB Όχι ePrint / Email Print Ναι Υποστήριξη AirPrint Ναι Σειρά Ink Tank System Κατασκευαστής Epson Μέγεθος εγγράφου A4 Fax Οχι Τεχνολογία Εκτύπωσης Inkjet Εκτύπωση CD/DVD Όχι Ανάλυση εκτύπωσης 5.760 x 1.440 DPI Ταχύτητα εκτύπωσης (ασπρόμαυρη) 33 Σελίδες / λεπτό Ταχύτητα εκτύπωσης (έγχρωμη) 15 Σελίδες / λεπτό Ανάλυση σάρωσης 1.200 DPI x 2.400 DPI Wi-Fi Ναι Μεικτό βάρος 5 kg Καθαρό βάρος 4 kg Εγγύηση 1 έτος Για τεχνολογία Ink Tank. Τα έχει όλα. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα