phanispal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα σας. Έχω εδώ και σχεδόν 17 χρόνια το εν λόγω ηχοσυστηματάκι, το οποίο έχω συνδέσει στο PC. Το κύριο πρόβλημά μου είναι ότι εδώ και χρόνια τα έχει παίξει το CD player του. Παίζει, αλλά skipάρει συχνά. Σπάνια κάποια CD μπορεί και να τα παίξει χωρίς πρόβλημα. Πριν 2-3 χρόνια το είχα πάει σε κάποιον στον Άγιο Δημήτριο επειδή κάτι έκαψα ενώ το καθάριζα και δεν άνοιγε καθόλου. Αυτό το έφτιαξε και είναι κομπλέ από τότε. Του είχα πει λοιπόν τότε να δει και το CD, το είχε κοιτάξει και μου είχε πει ότι με τα χρόνια έχει κάτσει το μάτι. Κάτι είχε προσπαθήσει να κάνει, θεώρησε ότι το έφτιαξε αλλά τελικά δεν. Γι' αρχή μ' ενδιαφέρει να φτιάξω το CD να παίζει όπως πρώτα, ας αλλάξει μάτι ή δεν ξέρω 'γω τι άλλο. Σε δεύτερο χρόνο, και αν γίνεται θα με ενδιέφερε να φτιάξω και ένα μοχλάκι στη μονάδα που μπορεί να θέλει καθαρισμό, και το remote του που τα περισσότερα κουμπιά δε δουλεύουν. Πριν πει κάποιος τι κάθομαι κι ασχολούμαι με την παλιατζούρα, ή να βάζω τα CD στο PC, ή να ακούω .mp3, να πω ότι έχω μια καλή συλλογή με CD τα οποία θέλω να τα ακούω και όχι μόνο να τα βλέπω. Είναι αλλιώς να βάζεις το CD και να το ακούς κρατώντας το booklet και διαβάζοντας τους στίχους ή αράζοντας. Όποιος ξέρει καταλαβαίνει τι εννοώ. Το θέμα είναι αν επισκευάζεται (σωστά, όχι προχειρότητες), και αν ξέρετε κάποιον, ιδανικά στα νότια προάστια που να το αναλάβει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Κινούμενα μέρη σημαίνει φθορά. Τυχερός είσαι που κράτησε τόσο. Κάνε τα CD σου flac, βάλε και metadata για να έχεις εξώφυλλα και πληροφορίες και ξέχνα τα υπόλοιπα. Δεν αξίζει καν τον κόπο να σηκώνεσαι να αλλάζεις δίσκο για να ακούς μουσική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα