LLLEFTERIS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Αγόρασα πριν λίγο από δω μεσα έναν Ryzen επεξεργαστή που τελικά είχε σπασμένο ποδαράκι κάτι που δεν το πρόσεξα κατά την αγορά αλλά αργότερα σπίτι αφού δεν Μπουταρε ο υπολογιστής. Μπορώ να κάνω κάτι μπορώ να το φτιάξω; Είναι το δεύτερο από δεξιά στην κάτω κάτω σειρά στην φωτογραφία.
Pstathece Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Σκέφτομαι το καλάι, έχεις κολλητήρι? Ποιος Ryzen ειναι?
LLLEFTERIS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Νυσταγμένος είπε Σκέφτομαι το καλάι, έχεις κολλητήρι? Ποιος Ryzen ειναι? Και κολλητηρι έχω και καλάι και θερμοπιστολο. 2400G
Pstathece Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ιδεα μου ειναι να δοκιμασεις να βαλεις κατι αντιστοιχο σε μεγεθος (ισως κομματακι απο συνδετηρα) και να το κολλησεις με καλάι. Αλλα για καλο και για κακο περιμενε να απαντησει και κανενας αλλος. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2019 από Νυσταγμένος
alldaynews Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Αν εχεις κανεναν παλιο επεξεργαστη να βγαλεις ενα πιν ισως?? 1
Pstathece Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Γινεται κι αυτο. Πρεπει να το βγαλεις ομως ολο μαζι με την βαση του, με πενσακι ή τσιμπιδακι.
LLLEFTERIS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Το πριν δεν λείπει ολόκληρο δηλαδή κάτω έχει κάτι σαν κεφαλακι αυτο υπάρχει δεν υπάρχει η βελόνα πως να το πω.
Dantε Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Mε κολλητηρι δε γινεται. Βρισκεις ενα πιν απο παλιο επεξεργαστη σε παρομοι μεγεθος και το βαζεις στο σοκετ. Δες και τι πιν ειναι αυτο απο το σχεδιαγραμμα. 2
LLLEFTERIS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Τα πιν είναι κολλημένα με καλάι δηλαδή μπορώ να ξεκολλήσω με κολητηρι η με θερμοπιστολο το κεφαλάκι που έχει μείνει και να κολλήσω άλλο από άλλον επεξεργαστή; 2 λεπτά πριν, Dantε είπε Mε κολλητηρι δε γινεται. Βρισκεις ενα πιν απο παλιο επεξεργαστη σε παρομοι μεγεθος και το βαζεις στο σοκετ. Δες και τι πιν ειναι αυτο απο το σχεδιαγραμμα. Που θα το βρω το σχεδιάγραμμα;
chaosmaster Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε Τα πιν είναι κολλημένα με καλάι δηλαδή μπορώ να ξεκολλήσω με κολητηρι η με θερμοπιστολο το κεφαλάκι που έχει μείνει και να κολλήσω άλλο από άλλον επεξεργαστή; Πάρε μια ιδέα 2
LLLEFTERIS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Άρα να υποθέσω είναι κολλημένα τα πιν με καλάι βγάζω το κομμάτι που έχει μείνει με το θερμοπιστολο και βρίσκω από άλλον επεξεργαστή.
Sheogorath Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Άρα να υποθέσω είναι κολλημένα τα πιν με καλάι βγάζω το κομμάτι που έχει μείνει με το θερμοπιστολο και βρίσκω από άλλον επεξεργαστή. Ενας εδώ στο φόρουμ έχει φτιάξει έναν 2700Χ με σπασμένα πιν.
LLLEFTERIS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Έβγαλα ένα πιν από έναν επεξεργαστή για φορητό με το πιστόλι. Φυσικά ήταν αδύνατον να κάνω ότι στο βίντεο ποιο πάνω γιατί είμαι υπερβολικά νευρικός. Το πήρα το έβαλα στην τρύπα στο σοκετ έχει και κεφαλάκι και δεν μπορεί να φύγει μέσα έβαλα τον επεξεργαστή και δούλεψε. 16 3
odystam Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Είχα δοκιμάσει κάποτε να φτιάξω τα πινακια σε εναν διαλυμένο fx 8320 (ο οποίος δεν υπήρχε περίπτωση να δουλέψει οπότε είπα να πειραματιστώ..) και μπορώ να πω ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να κολλήσεις καινούργιο πινακι. Δυστυχώς είναι πολύ ευαίσθητα και πυκνά τοποθετημένα με αποτέλεσμα να ξεκολλάνε τα διπλανά από αυτό που θες να βγάλεις/βάλεις... Τέλος πάντως, φαντάζομαι με υπομονή και τσιμπιδακι μπορεί να γίνει δουλειά, εξ άλλου εγώ δεν ασχολήθηκα πολύ. Πάντως η ιδέα του να βάλεις ενα σιδεράκι στη θέση του σοκετ δεν είναι κακή αρκεί να προσέχεις μη χωθεί μέσα το σιδεράκι πολύ και φαγωθεί από το σοκετ όταν το κλείσεις.. Αυτά λοιπόν από εμένα, ελπίζω να βγάλεις άκρη με τον πωλητή και να μη χρειαστεί να μπεις στον κόπο να κάνεις πατέντες, δυστυχώς πολλοί την έχουμε πατήσει έτσι (είχα πάρει μια 750ti και η -μοναδική- hdmi θύρα είχε σπάσει και έμπαινε μέσα...πήρα τηλέφωνο τον τυπά όταν πρόσεξα το πρόβλημα, δηλαδή 5 λεπτά μετά τη συναλλαγή και αφού είχε φύγει με το αμάξι, περίμενα κανα 20λεπτο να γυρίσει όπως μου είπε και δεν εμφανίστηκε ποτέ..). Edit: οκ, αφού δούλεψε έτσι ο επεξεργαστής κομπλέ... Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2019 από odystam
Προτεινόμενες αναρτήσεις