sanuk Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Υπάρχει ακόμα η προσφορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δεν ήταν συγκεκριμένη προσφορά. Μόνιμο bazaar του supermarket είναι, απλά έτυχε να έχει κάποια ηλεκτρονικά είδη και να το πάρει χαμπάρι ο TS. Αυτά του θέματος έχουν τελειώσει, αλλά μπορεί να έχει άλλα, τώρα ή στο μέλλον. Αν δεν περάσει από εκεί κάποιος από εμάς δεν θα το μαθουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δεν παιζει να ξαναφερουν τετοια προιοντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glamor Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πέρασα πριν μια εβδομάδα και το έχουν κλειστό το bazaar. Ρώτησα ένα υπάλληλό και δεν ξέρουν 'αν' θα ξανά ανοίξουν Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2019 από glamor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχουν βάλει σε ένα μεγάλο καλάθι αρκετές κάμερες της προσφοράς με 5€. Είναι κοντά στα ταμεία δίπλα στα ψυγεία που σου κόβουν σαλαμοτύρια. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από Androidimitris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jorvik Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Androidimitris είπε Έχουν βάλει σε ένα μεγάλο καλάθι αρκετές κάμερες της προσφοράς με 5€. Είναι κοντά στα ταμεία δίπλα στα ψυγεία που σου κόβουν σαλαμοτύρια. ευκαιρια για τους μεταπωλητες του φατσοβιβλιου.... Στα 30€ η μια / 50€ οι δυο παιζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niktac Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Σε όλα τα καταστήματα ή κάπου συγκεκριμένα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 My market Λεωφόρος Ηρακλείου 475 Ηράκλειο Αττικής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
attanasio Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Τόσο δύσκολο ήταν να βάλουν από μερικά κομμάτια και σε άλλα 2-3 μαγαζιά τους στο λεκανοπέδιο; Άλλη μια φορά είναι για γέλια όπως οι "διαγωνισμοί" με χρέωση που διοργανώνουν ή το πρόγραμμα πιστότητας με τα ταπεράκια των 15-20 ευρώ. Γι'αυτό θα βλέπουν πάντα την πλάτη των μεγάλων... Στελέχη μάρκετινγκ από το lidl θα'λεγε κανείς ειρωνικά αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν πάει γιατί θα τους έδινε μεγάλη αξία... 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nkgr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Καλημέρα, πολύ παλιό το thread, αλλά ίσως κάποιος που ψώνισε εκείνες τις μέρες να μπορεί να βοηθήσει. Μου χάλασε το bluetooth ηχειάκι που είχα και βρήκα ξεχασμένο αυτό το ηχείο που είχα πάρει από το My market τότε. Το πρόβλημα είναι ότι έχει ένα port φόρτισης που δεν ταιριάζει με ότι καλώδιο έχω, οπότε μάλλον κάπου έχει χαθεί το δικό του(σπάνιο πράγμα με τα καλώδια... ). Μήπως ξέρετε τι σόι! usb καλώδιο χρειάζεται αυτό το port; Δεν πρέπει να είναι micro usb γιατί τέτοια καλώδια έχω από άλλες συσκευές αλλά δεν ταιριάζει. Μήπως είναι Mini usb; και τι; (a? b?) Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deafman Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, nkgr said: Καλημέρα, πολύ παλιό το thread, αλλά ίσως κάποιος που ψώνισε εκείνες τις μέρες να μπορεί να βοηθήσει. Μου χάλασε το bluetooth ηχειάκι που είχα και βρήκα ξεχασμένο αυτό το ηχείο που είχα πάρει από το My market τότε. Το πρόβλημα είναι ότι έχει ένα port φόρτισης που δεν ταιριάζει με ότι καλώδιο έχω, οπότε μάλλον κάπου έχει χαθεί το δικό του(σπάνιο πράγμα με τα καλώδια... ). Μήπως ξέρετε τι σόι! usb καλώδιο χρειάζεται αυτό το port; Δεν πρέπει να είναι micro usb γιατί τέτοια καλώδια έχω από άλλες συσκευές αλλά δεν ταιριάζει. Μήπως είναι Mini usb; και τι; (a? b?) Ευχαριστώ πολύ θα τεσταρω στο δικο μου γιατι θυμαμαι οτι ηταν απλα micro. (αργοτερα σημερα...) Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2023 από deafman 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δεν είναι micro αυτό της φωτό, ούτε είναι κάποιο άλλο στάνταρ. Μάλλον για proprietary το κόβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deafman Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 λοιπον ειναι οντως micro. αν βαλεις την πιο πλατια μερια προς τα δεξια (συμφωνα με τη φωτο) θα δεις οτι μπαινει και φορτιζει. μπορει να μοιαζει περιεργο λογω του σχηματος της υποδοχης αλλα εν τελη δοκιμασα στο δικο μου με ενα παλιο micro και ξυπνησε μετα απο 3-4 χρονια. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Γιατί με ξύπνησεσ πρωί Μέσα στον ύπνο τον βαρύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nkgr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 14 ώρες πριν, deafman είπε λοιπον ειναι οντως micro. αν βαλεις την πιο πλατια μερια προς τα δεξια (συμφωνα με τη φωτο) θα δεις οτι μπαινει και φορτιζει. μπορει να μοιαζει περιεργο λογω του σχηματος της υποδοχης αλλα εν τελη δοκιμασα στο δικο μου με ενα παλιο micro και ξυπνησε μετα απο 3-4 χρονια. αλήθεια; το δοκίμασα με micro αλλά δεν επέμεινα πολύ για να μην σπάσει. Θα το ξαναδοκιμάσω αργότερα, μακάρι, γιατί και για Mini Α ή Β δεν ήμουν σίγουρος, ρώτησα και σε μαγαζί με ηλεκτρονικά αλλά δεν είχαν. είχα ένα άλλο ηχειάκι (NOD..) αλλά σταμάτησε να φορτίζει(#*$%@#$%!). Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις