Jorvik Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Σε επομενη επιδρομη να κανονισουμε να φοραμε καρτελακια με το nickname μας για να πεφτει και η αναλογη καζουρα μετα. 😋
helicoid Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 6/11/2019 στις 10:13 ΠΜ, greed είπε Μπορείς να κάνεις μια καλή να βγάλεις φώτο την μπαταρία; Έχω βάλει εδώ. 20 ώρες πριν, Jorvik είπε Σε επομενη επιδρομη να κανονισουμε να φοραμε καρτελακια με το nickname μας για να πεφτει και η αναλογη καζουρα μετα. 😋 Πούλμαν θα ναυλώσουμε, μοτοπορείες θα κατέβουν από βόρια, παπόρια τίγκα στο σημαιάκι από νότια, σαν παλιό καλό συλλαλητήριο ΠΑΣΟΚ. Edit: Η camera δουλεύει κομπλέ σαν webcam σε windows και raspbian. Ειδικά με το raspberry pi θα το κοιτάξω παραπάνω γιατί έχει ψωμί η υπόθεση. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2019 από helicoid
papazo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα, ήμουν σήμερα στην περιοχή και τίμησα το bazaar.. ταλαιπωρημένες ελαφρά οι συσκευασίες, τελευταία 10 ακουστικά στο γνωστό καφεσκατουλί χρώμα.. , κάμερες σε χρώματα λευκό, μπλε, κίτρινο και ηχεία bt στα χρώματα στην φωτό... για καμιά εβδομάδα ακόμα θα αντέξουν το stock σε action cam, ίσως και τα ηχεία. Για παραπάνω δεν νομίζω να έχουν να αναπληρώσουν.. θα ξαναπάω μήπως τσιμπήσω καμιά action cam ακόμη και μετά θα στραφώ στα κουζινικά, να αντικαταστήσουμε κάνα παλιό σερβίτσιο στο ντουλάπι.. Καλό βόλι..
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Μπαταρια εδω: https://postimg.cc/gallery/33zkwmk34/ Βιντεο εδω:
greed Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Σε κάποια φάση είναι λες και παρακολουθούσα βίντεο από την δεκαετία του 80-90. Εντάξει για 5 ευρώ καλή είναι όχι όμως για motovlog Η μπαταρία δεν είναι συμβατή με sj6 legend αποτι κατάλαβα..
odystam Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Thanks ts, τσίμπησα δύο καμερουλες Για 5€ οι action είναι αρκετά καλές, δεν περίμενα να έχουν τέτοια ποιότητα... Επίσης μαζί έρχονται ένα κάρο μπλιμπλικια για να στηρίζεις την κάμερα σε κράνος, ζώνη, παρμπρίζ, τρίποδο, μάσκα και υπάρχει εφαρμογή για το κινητό ώστε να το χρησιμοποιείς σαν οθόνη/χειριστήριο της κάμερας ή απλώς για να μεταφέρεις εικόνες/βίντεο. Επειδή έφυγα τελευταίος σήμερα από τον όροφο με τις προσφορές....για όσους ενδιαφέρονται: -Drones τέλος (ρώτησα και την υπάλληλο) -Bt Ακουστικά σχεδόν ανύπαρκτα μπροστά αλλά έχει κομμάτια πίσω στην αποθήκη -Bt ηχεία λίγα, φαντάζομαι θα έχει κι άλλα πίσω -action κάμερες με το κιλό....ολα τα ράφια γεμάτα μπροστά και άλλα τόσα από πίσω
geozark10 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Καλημέρα επειδή όλο και κάποιος θα πάει Σήμερα Ας μπει στον κόπο να γράψει τι υπάρχει διαθέσιμο για να μην τρέχουμε το απόγευμα όσοι είστε από μακριά Ευχαριστώ πολύ
dimitrk Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Είναι ανοιχτά σήμερα?Κάποιος έγραψε νομίζω για Τρίτη-Τετάρτη-Παρασκευή.
kkailas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Κανονίζουμε αύριο να βάλουμε 5-6 πούλμαν να πάμε όλοι μαζί; 😀
Alxnks Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 13 ώρες πριν, gustom2008 είπε Βιντεο εδω: η καμερουλα για 5 γιουρο τελεια.....👌 το ρεσιταλ παρανομης οδηγησης απο την αλλη....👎 1
serdakis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 19 ώρες πριν, Grouser είπε Χαχαχα! 🤣 Αυτός που λες ήμουν εγώ. Παρεξήγησες όμως, είχα περάσει προηγουμένως και από τους χαμηλότερους ορόφους του Super Market. Τα γκατζετάκια πήρα 3 Χ 2 τμχ και απλά ήταν πάνω πάνω στο καλάθι! Με Γυαλια και ριγε μπλουζα?? Εγω ημουν αυτος με τις σαλατιερες και της φωτογραφικες λοοοοολ Παντω το συναίσθημα του "hunting the offer" εχει πλακα
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Alxnks είπε η καμερουλα για 5 γιουρο τελεια.....👌 το ρεσιταλ παρανομης οδηγησης απο την αλλη....👎 😔
kmarios Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, serdakis είπε Με Γυαλια και ριγε μπλουζα?? Εγω ημουν αυτος με τις σαλατιερες και της φωτογραφικες λοοοοολ Παντω το συναίσθημα του "hunting the offer" εχει πλακα εγώ ήμουν αυτός που έσπρωχνε με τα πόδια 3 κουβάδες, πιάτα και ποτήρια αφού είχα γεμίσει το μικρό καλάθι με ακουστικά και ηχεία για τα παιδιά, ανίψια κτλ...
geozark10 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, dimitrk είπε Είναι ανοιχτά σήμερα?Κάποιος έγραψε νομίζω για Τρίτη-Τετάρτη-Παρασκευή. Σωστά Δικό μου λάθος Νόμιζα Πέμπτη Τρίτη Τετάρτη Παρασκευή είναι ανοιχτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις