billsnake21 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Είναι συγκεκριμένα καταστήματα (μη με ρωτήσετε ποια :Ρ ) που έχουν το bazaar οπότε δεν ισχύει για όλα τα καταστήματα my market. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimoleon Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 έχει αλλού καταστήματα με Bazaar? Τα ακουστικά τα έχω για τον γιο μου, πολύ τίμια για τα 15Ε που τα είχα πάρει.. Καλή μπαταρία και πολύ καλή συνδεσιμότητα. Τα χρησιμοποιώ μερικές φορές με την τηλεόραση και είναι πολύ άνετα. (Μην περιμένετε ποιότητα ήχου επιπέδου sennheiser ή marshall..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehyoda Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, billsnake21 είπε Είναι συγκεκριμένα καταστήματα (μη με ρωτήσετε ποια :Ρ ) που έχουν το bazaar οπότε δεν ισχύει για όλα τα καταστήματα my market. Γιατί να μην σε ρωτήσουμε ρε φιλαράκι μυστικό είναι; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livaspy Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Bazaar έχει στο MyMarket στην Λ.Ηρακλείου 475 μετά την Αττική οδό ανεβαίνοντας για Λυκόβρυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MetronAriston Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) πηρα τηλ στο καταστημα στη λ ηρακλειου και μου ειπε μια κοπελα στο τηλ οτι μονο εκει εχουν bazar , και οχι σε καποιο αλλο καταστημα μυμαρκετ καλα παιζει ναναι τρελη σαβουρα αυτα ουτε με 5 ευρω δεν αξιζουν τι λετε? σκεφτομαι μηπως παω τριτη μεσημερι στις 2 να παω να παρω καμερα και ακουστικα , αλλα ειμαι σιγουρος οτι απο το ξεκινημα που θα ανοιγει τη τριτη θα γινεται Ο ΧΑΜΟΣ Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2019 από matrixxx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Η μιση αττικη θα πλακώσει τωρα να παρει "galacticon" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν περάσει κανείς από το συγκεκριμένο Mymarket (καθώς εμένα στα Νότια μου πέφτει μακριά) ας μου πάρει 3 τεμάχια από όλα και θα του τα δώσω. Πρέπει να κρατάμε τον πήχη ψηλά! Ευχαριστούμε TS! (Not) Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2019 από lionheart75 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bahamut_zero Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Προφανως ξεστοκαρουν οτι εμεινε, εξουνκαινη τιμη χωμα. πιστευω στο 5€ μια action camera θα ναι αντιστοιχη των 20€ απο κανενα gearbest κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Ευχαριστουμε ts!Ελπιζω να προλαβω αυριο.Τωρα το ειδα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jorvik Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, gustom2008 είπε Ευχαριστουμε ts!Ελπιζω να προλαβω αυριο.Τωρα το ειδα! Μην πας αυριο. Τριτη - τεταρτη - παρασκευη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Jorvik είπε Μην πας αυριο. Τριτη - τεταρτη - παρασκευη. Ευχαριστω δεν το προσεξα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimoleon Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Πάμε για πανελλήνια συνάντηση insomniacs!! Στο My Market Bazaar Λ. Ηρακλείου 475 και ώρα 14.00.. Θα τους πάρουμε και τα σώβρακα!!! Χαχαχαχχαχααχχα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Ρε παιδάκια, αν και ειμαι σχετικά κοντά σχολαω 17.00 και φοβάμαι ότι δε θα προλάβω... Παίζει κάποιος αγαπητος συμφορουμίτης που ειναι κοντά και πρόκειται να παει νωρίς νωρίς να μου πάρει ένα απο όλα και να περάσω στις 17.00 να τα παρω απο αυτόν; Αν καταλαβα καλα ειναι 1) mini drone 2) action camera 3) bluetooth headphones 4) bluetooth speaker, σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billysK Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Για Θεσσαλονίκη ακούστηκε τίποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jorvik Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, paylidis είπε Αν καταλαβα καλα ειναι 1) mini drone 2) action camera 3) bluetooth headphones 4) bluetooth speaker, σωστά; Σωστα, μακαρι να μπορουσα να παω να στα παρω εγω (μενω διπλα) αλλα μπορω μονο απογευμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις