broxopios Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 38 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Αν είστε από Αθήνα και θέλετε μπορώ να σας χαρίσω. Να σαι καλά φίλε μου. Από επαρχία είμαι. Θα πάω σε κάποιο κατάστημα να πάρω. Φθηνά ειναι εξάλλου. Μάλλον θα ψαχτώ για κανεναν τεχνικό για το πρόβλημα μου. Αφού βέβαια έρθει ο φίλος με το πολύμετρο να δούμε τι παίζει. Δε βρίσκω άλλη λύση. Το speaker θα δείξει αν εχει θέμα στην εκκίνηση η μητρική, ή μπορεί να οφείλεται πάλι και στο τροφοδοτικό;
Τέρης Α. Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, broxopios είπε Το speaker θα δείξει αν εχει θέμα στην εκκίνηση η μητρική, ή μπορεί να οφείλεται πάλι και στο τροφοδοτικό; Ναι, αν όπως αναφέρατε ξεκινά αλλά δεν δίνει σήμα, θα κάνει μια σειρά από μπιπ. 1
broxopios Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Αύριο θα έχω στην κατοχή μου έναν επεξεργαστή και μια μητρική ώστε να δοκιμάσω που είναι το πρόβλημα. Ανάμεσα στα 2 πιθανόν με συμφέρει οικονομικά να είναι η μητρική. Σε αυτή την περίπτωση αξίζει να την πάω σε τεχνικό για επισκευή ή δεν αξίζει τον κόπο; Φτιάχνονται;
jgeorgiou Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, broxopios είπε Αύριο θα έχω στην κατοχή μου έναν επεξεργαστή και μια μητρική ώστε να δοκιμάσω που είναι το πρόβλημα. Ανάμεσα στα 2 πιθανόν με συμφέρει οικονομικά να είναι η μητρική. Σε αυτή την περίπτωση αξίζει να την πάω σε τεχνικό για επισκευή ή δεν αξίζει τον κόπο; Φτιάχνονται; 98% μητρική , 1% cpu , 1% κάτι άλλο παλιά φτιάχναμε μητρικές αν ήταν κανένα σκασμένο πυκνωτάκι αλλά πλέον δεν το κάνουμε 1
broxopios Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Πριν λίγο δοκίμασα μητρική και επεξεργαστή και το πρόβλημα είναι η μητρική. Άρα είμαι στο ψάξιμο για 1150. Αυτή που μου έδωσε είναι η παρακάτω https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H81M-S2V-rev-10#ov Δεν ξέρω αν την κρατήσω. Είναι μικρή, αλλά το κυριότερο είναι ότι δεν έχει σύνδεση για το μπροστινό πάνελ για usb3. Έχεις επίσης 2 sata 3 αλλά εντάξει εκεί θα κουμπώσω το dvd drive και έναν παλιό σκληρό. Με βάση το υλικό μου και τη μητρική τι λέτε; Αξίζει;
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Μάπα είναι. Ψάξε στα μεταχειρισμένα. Μόνο εκεί μπορείς να βρεις ή σε ebay-amazon (κυρίως ebay). Διαφορετικά βγάζεις cpu-ram στο σφυρί και πας σε νέο σύστημα.
broxopios Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Μάπα είναι. Ψάξε στα μεταχειρισμένα. Μόνο εκεί μπορείς να βρεις ή σε ebay-amazon (κυρίως ebay). Διαφορετικά βγάζεις cpu-ram στο σφυρί και πας σε νέο σύστημα. Μάπα ε; Έριξα και μια βόλτα εδώ στα τοπικά μαγαζιά για να δω τι έχουν και τις μόνες που βρήκα είναι οι εξής: https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H81M-DS2-rev-10#ov https://www.asrock.com/mb/Intel/H81M-VG4/
broxopios Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Μια απ τα ίδια. Έβαλα αγγελία μπας και βρεθεί καμιά καλή εδώ μέσα. Επίσης περιμένω από 3 μαγαζιά τηλέφωνο τη Δευτέρα μπας και έχουν stock. Αν δε βαριέσαι να πεις, ως προς τι είναι μάπα αυτές οι 3 που βρήκα διαθέσιμες; Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2019 από broxopios
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Και σε ποιότητα υλικού και σε πλήθος χαρακτηριστικών. 1
broxopios Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 57 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Και σε ποιότητα υλικού και σε πλήθος χαρακτηριστικών. Αυτή; https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-Z87M-D3H-rev-1x#ov
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Αυτή ναι παλεύεται. Ελπίζω να μην δώσεις μια περιουσία ε?
Acmilangr2 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, broxopios είπε 60€ καλά δεν είναι; Για pro και fifa που την θέλεις μια χαρά είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα