Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Αν είστε από Αθήνα και θέλετε μπορώ να σας χαρίσω.

Να σαι καλά φίλε μου. Από επαρχία είμαι. Θα πάω σε κάποιο κατάστημα να πάρω. Φθηνά ειναι εξάλλου. 

Μάλλον θα ψαχτώ για κανεναν τεχνικό για το πρόβλημα μου. Αφού βέβαια έρθει ο φίλος με το πολύμετρο να δούμε τι παίζει. Δε βρίσκω άλλη λύση. 

Το speaker θα δείξει αν εχει θέμα στην εκκίνηση η μητρική, ή μπορεί να οφείλεται πάλι και στο τροφοδοτικό; 

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, broxopios είπε

Το speaker θα δείξει αν εχει θέμα στην εκκίνηση η μητρική, ή μπορεί να οφείλεται πάλι και στο τροφοδοτικό; 

Ναι, αν όπως αναφέρατε ξεκινά αλλά δεν δίνει σήμα, θα κάνει μια σειρά από μπιπ.

• Thanks 1
Δημοσ.

Αύριο θα έχω στην κατοχή μου έναν επεξεργαστή και μια μητρική ώστε να δοκιμάσω που είναι το πρόβλημα. Ανάμεσα στα 2 πιθανόν με συμφέρει οικονομικά να είναι η μητρική. Σε αυτή την περίπτωση αξίζει να την πάω σε τεχνικό για επισκευή ή δεν αξίζει τον κόπο; Φτιάχνονται; 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, broxopios είπε

Αύριο θα έχω στην κατοχή μου έναν επεξεργαστή και μια μητρική ώστε να δοκιμάσω που είναι το πρόβλημα. Ανάμεσα στα 2 πιθανόν με συμφέρει οικονομικά να είναι η μητρική. Σε αυτή την περίπτωση αξίζει να την πάω σε τεχνικό για επισκευή ή δεν αξίζει τον κόπο; Φτιάχνονται; 

98% μητρική , 1% cpu , 1% κάτι άλλο

παλιά φτιάχναμε μητρικές αν ήταν κανένα σκασμένο πυκνωτάκι αλλά πλέον δεν το κάνουμε

• Thanks 1
Δημοσ.

Πριν λίγο δοκίμασα μητρική και επεξεργαστή και το πρόβλημα είναι η μητρική.

Άρα είμαι στο ψάξιμο για 1150. Αυτή που μου έδωσε είναι η παρακάτω

https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H81M-S2V-rev-10#ov

Δεν ξέρω αν την κρατήσω. Είναι μικρή, αλλά το κυριότερο είναι ότι δεν έχει σύνδεση για το μπροστινό πάνελ για usb3. Έχεις επίσης 2 sata 3 αλλά εντάξει εκεί θα κουμπώσω το dvd drive και έναν παλιό σκληρό. 

Με βάση το υλικό μου και τη μητρική τι λέτε; Αξίζει; 

Δημοσ.

Μάπα είναι. Ψάξε στα μεταχειρισμένα. Μόνο εκεί μπορείς να βρεις ή σε ebay-amazon (κυρίως ebay). Διαφορετικά βγάζεις cpu-ram στο σφυρί και πας σε νέο σύστημα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Μάπα είναι. Ψάξε στα μεταχειρισμένα. Μόνο εκεί μπορείς να βρεις ή σε ebay-amazon (κυρίως ebay). Διαφορετικά βγάζεις cpu-ram στο σφυρί και πας σε νέο σύστημα.

Μάπα ε; 

Έριξα και μια βόλτα εδώ στα τοπικά μαγαζιά για να δω τι έχουν και τις μόνες που βρήκα είναι οι εξής:

https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H81M-DS2-rev-10#ov

https://www.asrock.com/mb/Intel/H81M-VG4/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Μια απ τα ίδια.

Έβαλα αγγελία μπας και βρεθεί καμιά καλή εδώ μέσα. Επίσης περιμένω από 3 μαγαζιά τηλέφωνο τη Δευτέρα μπας και έχουν stock. 

Αν δε βαριέσαι να πεις, ως προς τι είναι μάπα αυτές οι 3 που βρήκα διαθέσιμες; 

Επεξ/σία από broxopios

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...