tombraider Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους, ενδιαφέρομαι να πάρω νέο κινητό στην γυναίκα μου να φύγει επιτέλους από την μπακατελα(Samsung) που έχει και να πάει σε κάτι πολύ ανώτερο (γνώμη μου) κοιτάω κυρίως για xiaomi mi 9t pro, έχω διαβασει τα δεκάδες αντίστοιχα threads εδώ και εξωτερικό αλλά παρολαυατα έχω κάποιες απορίες?κυρίως για to White pearl, βλεπω δεν κυκλοφορεί επίσημα στην Ευρώπη ομως το βρίσκω σε καταστήματα που το δηλώνουν global version!? "αξίζει"τα χρήματα που βρίσκεται τωρα(το 128gb) η καλύτερα να κοιτάξω κάτι άλλο? ανάμεσα σε xiaomi/ Huawei /honor (προτιμώ κάποια από τις 3 μάρκες). 1)Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 340-400max 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; ελλαδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; οχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; καινούργιες 5) Μέγεθος οθόνης; Πάνω από 6 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); τα αδιάβροχα κοστίζουν πιο πολύ από το μπάτζετ 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ναι(γυναίκα είναι)😂 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; ναι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά)τίποτα ιδιαίτερο κάθε σχόλιο και πρόταση δεκτή!
M4tR1x Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Σε θέμα κάμερας θα τα βρεις καλύτερα με huawei/honor. Σου προτείνω είτε honor 20,ειτε honor view 20,ειτε honor 20 pro αν θες να εκμεταλλευτεις όλο το budget (και λίγο παραπάνω 😜) . Και τα 3εχουν καλύτερη κάμερα από το mi 9t pro. Η σειρά με την οποία τα έγραψα δεν είναι τυχαία. Είναι η αύξουσα σειρά ανάλογα με την κάμερα τους.
saruman123 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Θα συμφωνήσω με τον @M4tR1x όσο αφορά την κάμερα. Απλά να προσθέσω ότι επειδή είναι για γυναίκα καλύτερα να πας σε κάποιο επώνυμο και πιο όμορφο γιατί αυτά τα βλέπουν οι γυναίκες Επίσης στα Huawei θα έχεις και επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας.
tombraider Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) έχω το mate 10 pro οπότε ξέρω από Huawei. κοίταζε από μόνη της το xiaomi note 8 pro αλλά από ότι διαβάζω λέω να το αποφύγω😇 ψαρωτικα της αρέσει το mi9t pro! η σελφιε κάμερα δεν είναι καλύτερη από τα honor? με χαλάσει η αλήθεια είναι η ελλεψη σταθεροποιητη στις φότο.. @M4tR1x@saruman123@saruman123 βλέπω το honor 20 έχει μικρότερη μπαταρία.. (3750 mAh) δεν έχει μικρότερη αυτονομία? Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2019 από tombraider
saruman123 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, tombraider είπε έχω το mate 10 pro οπότε ξέρω από Huawei. κοίταζε από μόνη της το xiaomi note 8 pro αλλά από ότι διαβάζω λέω να το αποφύγω😇 ψαρωτικα της αρέσει το mi9t pro! η σελφιε κάμερα δεν είναι καλύτερη από τα honor? με χαλάσει η αλήθεια είναι η ελλεψη σταθεροποιητη στις φότο.. Την καλύτερη selfie από τα τρία Honor που αναφέρθηκαν έχει το Honor View 20 σαν σύνολο όμως είναι το Honor 20 pro. Το Mi9t pro δεν πιάνει μία σε φωτογραφία και από τα τρία Honor που είπαμε. Αν θες ois κοίτα το παλιό Mi8 σε xiaomi. Τα Huawei έχουν ois τουλάχιστον ένα από τα τρία,το View δεν έχει και το Honor άλλη λένε ότι έχει και άλλη λένε ότι έχει Eis. Πάντως κάτι έχει. 30 λεπτά πριν, tombraider είπε .. @M4tR1x@saruman123@saruman123 βλέπω το honor 20 έχει μικρότερη μπαταρία.. (3750 mAh) δεν έχει μικρότερη αυτονομία? Δεν θα δεις και τρελή διαφορά Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2019 από saruman123
tombraider Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα αναζοπυρωνω το θέμα.. θα κοπεί τιμολόγιο για το κινητό τελικά οπότε το budget μπορεί να ανέβει κάπως.. είμαι ανάμεσα στο p30 και honor 20 pro που είχατε προτείνει!! έχω δει και επίσης pixel 3, note10(xiaomi).. δεν με νοιάζει τόσο να έχω εγγύηση από επίσημη αντιπροσωπεία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα