Belisarios Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Γειά σας, κάθε φορά που προσπαθώ να συνδεθώ στο WiFi για λίγο έχω ίντερνετ και μετά δεν έχω πρόσβαση, η αντιμετωπιση προβληματων στο laptop μου λεει "Ο προσαρμογεας Wifi δεν εχει εγκυρη ρυθμιση παραμετρων IP"το πρόβλημα επιλύεται προσωρινά και μετά πάλι τα ίδια και το περίεργο είναι ότι εχθές όλα λειτουργούσαν κανονικά
compuholic Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Το πιο πιθανό είναι το πρόβλημα να δημιουργήθηκε από το update KB4515384 των windows, τσέκαρε το Google για οδηγίες αν έχει περάσει στο pc σου και πως θα το βγάλεις για να ξαναδουλέψει το ασύρματο. Το έχει πάθε πολύς κόσμος.
Belisarios Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Α δεν ήξερα ότι κάτι τέτοιο δημιουργεί το πρόβλημα ευχαριστώ θα το κοιτάξω Είδα στο ίντερνετ ότι υπάρχουν αρκετοί που έχουν αυτό το πρόβλημα και εγώ βλέπω τις εξής εκδόσεις Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2019 από Belisarios
micos000 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δοκίμασε να βάλεις στατική ip στην ασύρματη κάρτα δικτύου σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα