Προς το περιεχόμενο

Καθυστέρηση σταθερής και internet Vodafone μέσω ΟΤΕ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ήθελα να σας πω μία μικρή ιστορία με μεγάλη ταλαιπωρία από τι στιγμή που έκανα αίτηση σταθερής και ίντερνετ μέσω Vodafone. Κατάγομαι από Ρόδο και μετά από τα αποτελέσματα των πανελλήνιων εξετάσεων τα 2 παιδιά μου πέρασαν στο οικονομικό πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΣΟΕ). Ξέροντας ότι όλα πλέον γίνονται ηλεκτρονικά στα πανεπιστήμια (Εγγραφή, Σίτιση, Δήλωση μαθημάτων, e-glass κλπ) η πρώτη μου δουλειά ήταν να εξασφαλίσω να υπάρχει σύνδεση στο σπίτι. Στις 14 Σεπτεμβρίου κάνω την αίτηση η οποία σε 10 εργάσιμες ημέρες θα είχε όπως μου είπαν ενεργοποιηθεί. Σήμερα 01/11 μετά από 45 μέρες και να μεσολαβεί Σάββατο και Κυριακή δηλαδή σχεδόν 50 ημέρες,  μετά από άπειρα τηλέφωνα προς Vodafone δεν έχει γίνει ούτε καν η ενεργοποίηση της γραμμής μετά από 4 ραντεβού που μου έστειλαν στο κινητό για επίσκεψη τεχνικού από ΟΤΕ (8/10, 14/10, 17/10, 21/10) βρίσκομαι ακόμα στο αρχικό στάδιο και η απάντηση που παίρνω σε κάθε μου επικοινωνία είναι είτε δεν γνωρίζουμε τι συμβαίνει ή θα σας πάρει τηλέφωνο ο αρμόδιος που χειρίζεται το θέμα χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Η εξέλιξη ενεργοποίησης γραμμής έχει κολλήσει στις 21/10 μέσα από το link που μου έστειλαν για παρακολούθηση της τελικής ενεργοποίησης. Η ειρωνεία είναι ότι μου έδωσαν και νέο τηλεφωνικό αριθμό σταθερού. Καθημερινά παίρνω 2 φορές τηλέφωνο για να μάθω το λόγο και δεν έχω πάρει σαφή απάντηση. Η περιοχή είναι στο Μοσχάτο και είναι προσβάσιμη και όχι σε κάποιο βουνό μακρυά από το κέντρο και το κουτί της γραμμής εξωτερικά στην αυλή του ισογείου. Όπως είπα πριν ερχόμενος από Ρόδο με αμέτρητα έξοδα για ενοικίαση κατοικίας και εξοπλισμό αυτής και μη γνωρίζοντας την περιοχή τρέχω δεξιά-αριστερά για να βρω κάπου κάποιο internet κατάστημα για να κάνω ορισμένα πράγματα και κινδυνεύουμε να χαθεί το εξάμηνο γιατί δεν ολοκληρώσαμε ακόμα όλες τις απαραίτητες ενέργειες που χρειάζονται για το πανεπιστήμιο. Μας έδωσε ή Vodafone δωρεάν δεδομένα μέχρι να λυθεί όπως λένε το πρόβλημα αλλά τι να το κάνεις που για να πιάσω σήμα πρέπει να βγω στο δρόμο με το κινητό σε λειτουργία HotSpot και το Laptop μαζί και πάλι η σελίδα του πανεπιστημίου δεν ανοίγει. Ήρθαμε για πρώτη φορά στην Αθήνα σαν διαμονή και έχω έρθει σε απόγνωση, Στις τηλεφωνικές μου συνομιλίες επί λέξη στη Vodafone τους λέω σας ικετεύω να κάνετε κάτι αλλά δυστυχώς πέρα βρέχει. Θα ήθελα μέσω της κοινότητας αν κάποιος δουλεύει στον ΟΤΕ και μπορεί ζητάω τη ΒΟΗΘΕΙΑ του μήπως τελειώσει η ταλαιπωρία μου να μπορώ να γυρίσω στη Ρόδο καθώς έχω πάρει άδεια από την εργασία μου χωρίς αποδοχές με τεράστιο οικονομικό κόστος. Αν μπορεί κάποιος επαναλαμβάνομαι μπορεί να βοηθήσει θα του είχα μεγάλη υποχρέωση.

Επεξ/σία από istrios
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατάρχήν υπομονή...

Κατά δεύτερον, η κατάσταση έχει συζητηθεί πολλές φορές και δεν αλλάζει. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να δεις ποιά εταιρία ΚΙΝΗΤΗΣ έχει καλό 3G/4G ίντερνετ στο σπίτι που νοίκιασες και να πάρεις ένα στικάκι με data να κάνεις τη δουλειά σου, και κράτα το μέχρι να έρθει. 

Τρίτον, έχω προσωπικά χάσει κάθε ελπίδα για τη Voda, και τεχνικός που μετά πολλάααααααααααααααα ήρθε για να μου συνδέσει επαγγελματική γραμμή στο γραφείο (δηλαδή στην τελική αν δεν προσέξουν τον business user ποιόν θα προσέξουν, τον home user των 25€?) και μου είπε ότι ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό ο ΟΤΕ. Επίτηδες καθυστερούν και επίτηδες ΔΕΝ δίνουν 50άρα VDSL σε πάρα πολλές περιοχές. Υπάρχουν 50άρες πόρτες, τις οποίες ο ΟΤΕ δεν δίνει σε Voda/Wind για να τις κρατήσει για πελάτες του. Δυστυχώς, το έμαθα αργά. Πράγματι 2 μέρες μετά τη δική μου αίτηση στη Voda, το ακριβώς ΔΙΠΛΑ γραφείο πήρε 50άρα από τον ΟΤΕ, και του ήρθε 1 εβδομάδα πριν από την 30άρα δικιά μου της Voda. 

Στο δε σπίτι έχω κάνει αίτηση 1.5 για μεταφορά γραμμής από Γλυφάδα σε Βούλα, και ακόμα περιμένω. Μιλάμε για 6 ακριβώς εβδομάδες.... και ακόμα ούτε τηλέφωνο δεν έχω. 

Άρα άκρη εύκολα δεν θα βγάλεις, ειδικά με τη Vodafone. Δυστυχώς...

Τι είδους συζήτηση μπορεί να γίνει σε ένα θέμα όταν από την πρώτη κιόλας απάντηση αρχίζει η έμμεση, αλλά σαφής, δυσφήμιση του ΟΤΕ. Αυτός φταίει για όλα ενώ οι άλλοι πάροχοι είναι στηρίγματα και "αρωγοί" του καταναλωτή...

Έλεος!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, filipN είπε

Τι είδους συζήτηση μπορεί να γίνει σε ένα θέμα όταν από την πρώτη κιόλας απάντηση αρχίζει η έμμεση, αλλά σαφής, δυσφήμιση του ΟΤΕ. Αυτός φταίει για όλα ενώ οι άλλοι πάροχοι είναι στηρίγματα και "αρωγοί" του καταναλωτή...

Έλεος!!!

Δεν στήριξα προσωπικά την Vodafone...ίσα ίσα που ρίχνω τις ευθύνες και στους δύο! Δεν έγραψα με σκοπό να δυσφημίσω..βοήθεια ζήτησα αν κάποιος δουλεύει και έχει πρόσβαση στον ΟΤΕ. Στη Ρόδο ΟΤΕ έχω 100άρα και δεν ενόχλησα ποτέ γιατί ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Εδώ επέλεξα Vodafone επειδή ήταν δωρεάν τα τέλη και είπα να κάνω λίγο οικονομία γιατί όπως καταλαβαίνεις είμαι με το χέρι στη τσέπη τώρα στην αρχή και είμαι ιδιωτικός υπάλληλος με μισθούς που όλοι γνωρίζουμε.

Επεξ/σία από istrios

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει άμεσα να κάνεις καταγγελία στην ΕΕΤΤ και τον Συνήγορο του Καταναλωτή. Μόνο έτσι θα προχωρήσει το θέμα σου. Έτσι έκανα εγώ που περίμενα χωρίς τηλέφωνο 20+ μέρες.

Όμως δεν νομίζω ότι χρειάζεται να είσαι και εσύ εδώ και να λείπεις απο την δουλειά σου χάνοντας μισθούς. Αν φτιάξατε το σπίτι μπορείς να επιστρέψεις πίσω στη Ρόδο. Μέχρι να ενεργοποιηθεί η γραμμή για ότι χρειάζεται για το πανεπιστήμιο μπορούν να πηγαίνου σε κάνα internet cafe. 

Επεξ/σία από Silverage

Καλησπέρα και καλό μήνα 

Κατ αρχήν συγχαρητήρια στα παιδιά που περάσανε στην ασοε και καλή σταδιοδρομία 

Θα σου πω  την δική μου ιστορία που πέρασα με την vodafone 

Στης 31/6/2019 έστειλα αίτηση αλλαγής διεύθυνσης για τη σύνδεση του γραφείου μου έκαναν 1 μήνα για να αλλαχτεί η διεύθηνση και να έχω 2play στη νέα οδό και άλλους 2,5 μήνες για να έχω vdsl 50 όσο και αν απειλούσα έστελνα επιστολές μέσω εεττ,συνήγορο του καταναλωτή και δικηγόρο αλλά μου έλεγαν υπομονή 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Silverage είπε

Πρέπει άμεσα να κάνεις καταγγελία στην ΕΕΤΤ και τον Συνήγορο του Καταναλωτή. Μόνο έτσι θα προχωρήσει το θέμα σου. Έτσι έκανα εγώ που περίμενα χωρίς τηλέφωνο 20+ μέρες.

Όμως δεν νομίζω ότι χρειάζεται να είσαι και εσύ εδώ και να λείπεις απο την δουλειά σου χάνοντας μισθούς. Αν φτιάξατε το σπίτι μπορείς να επιστρέψεις πίσω στη Ρόδο. Μέχρι να ενεργοποιηθεί η γραμμή για ότι χρειάζεται για το πανεπιστήμιο μπορούν να πηγαίνου σε κάνα internet cafe. 

Η Αθήνα αν έρχεσαι πρώτη φορά φαίνεται ζούγκλα για εμάς από επαρχία...δεν θέλω να θίξω .την Αθήνα και τους Αθηναίους..δεν το λέω γι αυτό...απλά δεν ξέρουμε ακόμα πως και που να πάμε. Τη διαδρομή μόνο για πανεπιστήμιο μέσω ΗΣΑΠ  γνωρίζουμε...το τι βλέπουν καθημερινά τα μάτια μου κοντά στην ΑΣΣΟΕ στην αρχή που συνόδευα το γιο μου μέχρι να μάθει τη διαδρομή είναι μία άλλη ιστορία. Όσο αν χρειάζομαι ακόμα εδώ μου λένε ότι είναι απαραίτητη η παρουσία στο σπίτι για τον τεχνικό της Vodafone που είναι το επόμενο βήμα..τα βιβλία τα παίρνεις μέσω της ιστοσελίδας του ΟΠΑ και τα σημεία διανομής είναι διάσπαρτα στην Αθήνα...δυστυχώς χωρίς να ξέρω κι εγώ πως να πάω πρέπει να μείνω να τα στηρίξω πως και που να πάνε..αν είχα τη σύνδεση σε λογικά πλαίσια θα τα είχαμε όλα αυτά ..περίμενα κι εγώ σαν βλάκας..τώρα κάναμε τις αιτήσεις..και πάλι μερικές είναι σε εκκρεμότητα.

Επεξ/σία από istrios

7 λεπτά πριν, bill2015 είπε

Καλησπέρα και καλό μήνα 

Κατ αρχήν συγχαρητήρια στα παιδιά που περάσανε στην ασοε και καλή σταδιοδρομία 

Θα σου πω  την δική μου ιστορία που πέρασα με την vodafone 

Στης 31/6/2019 έστειλα αίτηση αλλαγής διεύθυνσης για τη σύνδεση του γραφείου μου έκαναν 1 μήνα για να αλλαχτεί η διεύθηνση και να έχω 2play στη νέα οδό και άλλους 2,5 μήνες για να έχω vdsl 50 όσο και αν απειλούσα έστελνα επιστολές μέσω εεττ,συνήγορο του καταναλωτή και δικηγόρο αλλά μου έλεγαν υπομονή 

Σε ευχαριστώ..γενικό το κακό δηλαδή..δεν το περίμενα έτσι...στη Ρόδο ήταν ποιο άμεσοι..βέβαια συγκρίνω περιοχή Δαβίδ και Γολιάθ 

4 λεπτά πριν, bill2015 είπε

Αυτά online τα στέλνεις 

για τον καταναλωτή κατεβάζει συμπληρώνεις και στέλνεις την αίτηση 

εεττ καταναλωτής

Σε ευχαριστώ...αν είναι να γίνει έστω κι έτσι θα το προχωρήσω με καταγγελία.

1 λεπτό πριν, bill2015 είπε

Είναι ανάλογα μπορεί να υπάρχει συστατικό θέμα 

Να μην υπάρχουν ελεύθερες γραμμές

Η γραμμή υπάρχει ..ο προηγούμενος ενοικιαστής είχε...στο κουτί έξω από το σπίτι να συνδέσουν το βρόγχο..τίποτε άλλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, bill2015 είπε

Εγώ ευνοώ από το καφάο μέχρι στο σπίτι μπορεί εκεί στη περιοχή όλες της γραμμές να της έχουν πάρει 

Δεν θα έπρεπε όμως να με ενημερώσουν; ...ότι αυτό συμβαίνει;...να δω τι άλλο θα μπορούσα να κάνω;

Επεξ/σία από istrios

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...