Evagg87 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα . Αγόρασα ενα μεταχειρισμένο μηχανάκι 200cc εχω κάποιες ερωτήσεις να μπορεί κάποιος να βοηθήσει Μου έχουν δώσει ένα χαρτί ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ που εκεί λέει την νέα πινακιδα. 1.Μπορώ να κυκλοφορήσω το μηχανάκι με αυτό το χαρτί? 2.Μπορώ να το ασφαλίσω ? 3.Πρέπει να το περάσω ΚΤΕΟ? Σας Ευχαριστώ 1
NikosKallithea Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 1 οχι 2 οχι 3 οχι Η πινακιδα του τι έγινε, πρωτοφανως ουτε αδεια εχεις ετσι δεν ειναι 1
Evagg87 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Στις 1/11/2019 στις 10:06 ΜΜ, NikosKallithea είπε 1 οχι 2 οχι 3 οχι Η πινακιδα του τι έγινε, πρωτοφανως ουτε αδεια εχεις ετσι δεν ειναι Οχι μόνο την βεβαίωση μου έδωσαν πινακίδα λένε κατα της 20 του μηνα ευχαριστώ πάντως πολύ. Στις 1/11/2019 στις 4:39 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Εκείνος που στο πούλησε τι σου είπε; Ειναι μπλεγμένη η ιστορία του πωλητή ευχαριστώ πάντως. 1
mclein² Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 το καλο ειναι οτι με τη νεα πινακιδα στο ελληνικο κρατος θα ειναι απιθανο να το βρει αυτος που το κλαιει. 🤐
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα