Μακιαβέλλι Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η συγκεκριμένη έχει παίξει στο 999 από Πλαίσιο πριν μήνες. Αν δεν είναι ξεφτιλες τελείως θα παίξει αρκετά καλύτερη τιμή στην bf. Edit: και στα public. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2019 από Μακιαβέλλι 1
ababapanos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 η nano cell , ειναι εφάμιλλης ποιοτητας με OLED ? γιατι δεν την εχω δει ποτε απο κοντα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Αν ήταν θα είχε ίδια αρχική τιμή. 😛
alexakos89 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, ababapanos είπε η nano cell , ειναι εφάμιλλης ποιοτητας με OLED ? γιατι δεν την εχω δει ποτε απο κοντα Η nano cell είναι LCD και καμία επαφή με την OLED
gkarako Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε Η συγκεκριμένη έχει παίξει στο 999 από Πλαίσιο πριν μήνες. Αν δεν είναι ξεφτιλες τελείως θα παίξει αρκετά καλύτερη τιμή στην bf. Edit: και στα public. Δεν νομίζω ότι έχει παίξει στα 999 η b9 πουθενά, μπορεί να κάνω κ λάθος βέβαια. Σίγουρα έπαιζε η b8 πριν λίγο καιρό που την πήρα κι ολας 1
Thrylos7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 37 λεπτά πριν, gkarako είπε Δεν νομίζω ότι έχει παίξει στα 999 η b9 πουθενά, μπορεί να κάνω κ λάθος βέβαια. Σίγουρα έπαιζε η b8 πριν λίγο καιρό που την πήρα κι ολας Για την 65αρα nano του προηγουμενου μυνηματος μιλουσε προφανως
assos01 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Μην αγοράζετε πλέον τηλεοράσεις χωρίς επέκταση εγγύησης.
thanos75x Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στα παιδιά, να κάνω μία ερώτηση τι εννοείτε όταν λέτε με pc burn in; Να έχεις τέτοιο εργαλείο σπίτι και να σκέφτεσαι αν θα συνδέσεις το htpc με hdmi κτλ Για κάντε μία εξήγηση εσείς οι προχωρημένοι... Ευχαριστώ! screen saver... εντάξει κατάλαβα να μην μένει για πολύ ώρα μία στατική εικόνα... Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2019 από thanos75x
parker Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 33 λεπτά πριν, assos01 είπε Μην αγοράζετε πλέον τηλεοράσεις χωρίς επέκταση εγγύησης. Γιατί?
Thrylos7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Στις 1/11/2019 στις 4:08 ΜΜ, anretal είπε ακυρο το προηγουμενο ποστ μου καθως απο οτι φαινεται και η B9 εχει full hdmi 2.1 support και εγω την ιδια εντυπωση με εσενα ειχα. Οταν τις ειχαν ανακοινωσει ελεγαν οτι απο σειρα C και πανω θα ισχυαν αυτα. Τελικα χαρηκα πολυ που απο αυτο το post ψαχτηκα και εμαθα οτι ισχυουν και για την B γιατι ηταν ο μονος λογος να θελω να παω στη C. Καλη τιμη τα 1279, αλλα προσωπικα θα περιμενω BF/Xmas , και οταν τη βαλει καποια αλυσιδα στα 1300-1350 με -20% επιστροφη σε καποια καρτα τραπεζας, θα επιτεθω.
gkarako Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Thrylos7 είπε Για την 65αρα nano του προηγουμενου μυνηματος μιλουσε προφανως Τότε λάθος μου, πάντως θεωρώ ότι είναι καλή τιμή αλλά δεν πειράζει να κάνει κάποιος υπομονή για bf, αν δεν παίξει σε καλύτερη τιμή λογικά θα παίξει στην ίδια ίσως και με 5ετη
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, ababapanos είπε η nano cell , ειναι εφάμιλλης ποιοτητας με OLED ? γιατι δεν την εχω δει ποτε απο κοντα Οχι, καμια σχεση. OLED δεν υπαρχει. Ολα τα αλλα ειναι οδοντοκρεμες. Με οδοντοκρεμες θα ειμαστε μεχρι να πεσουν οι τιμες, αλλα αυτη ειναι η αληθεια.
overpower Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, thanos75x είπε Καλησπέρα στα παιδιά, να κάνω μία ερώτηση τι εννοείτε όταν λέτε με pc burn in; Να έχεις τέτοιο εργαλείο σπίτι και να σκέφτεσαι αν θα συνδέσεις το htpc με hdmi κτλ Για κάντε μία εξήγηση εσείς οι προχωρημένοι... Ευχαριστώ! screen saver... εντάξει κατάλαβα να μην μένει για πολύ ώρα μία στατική εικόνα... Τα pc εχουν σημεια τα οποια μπορουν να μεινουν πολυ ωρα στασιμα. Taskbar, καρτελες στο browser, επιφανεια εργασιας οταν φευγεις κτλ 1
DeareN Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Κλείνω αυτό το μήνα 3 χρόνια με LG55B6V σαν κύρια οθόνη του Desktop μου. Έκανα χθες και ενα τεστάκι που βρήκα για vertical banding κάπως έτσι. Πραγματικά δεν έχει πάθει τπτ το πανελ, burn in ούτε για πλάκα και καθε τοσο κανει αυτόματα ενα καθαρισμό αυτόματα το firmware απο μονο του. 2000 την είχα πάρει τοτε με 200 ευρώ δωροεπιταγή και ήταν υπερ-προσφορά. Τώρα σκέφτομαι για αναβάθμιση με τη συγκεκριμένη λόγω G-sync και μπήκα σε σκέψεις... Το πρόβλημα είναι ότι δύσκολα πωλείται το μοντέλο μου πλέον. Θα περιμένω να δω και black friday τί θα γίνει...
Cygnus Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 1/11/2019 στις 5:15 ΜΜ, parker είπε Για πείτε μου βρε παιδιά καθώς με ενδιαφέρει μια 55άρα OLED/QLED καθαρά για το σαλόνι συνδεμένη με Home cinema μόνο και λογικά μόνο για ταινίες. Αξίζει να περιμένω τη Black Friday? Θα βρω κάποιο μοντέλο καλύτερο από αυτό του TS? Και αν ναι για ποια να περιμένω σε λεφτά κοντά στα 1000€? Philips 55OLED754 στα 1000€ στον Κωτσόβολο. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2019 από Cygnus
Προτεινόμενες αναρτήσεις