user2163 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα. Σήμερα ολοκληρώθηκε η αλλαγή παρόχου από ΟΤΕ σε Vodafone. Στον ΟΤΕ είχα fast path και στη vodafone συνδέθηκε σήμερα το πρωί προφανώς όχι fast path. Άνοιξα το live chat και μου είπε ο εκπρόσωπος ότι δεν γίνεται.Πήρα και τηλέφωνο στο 13840 αλλά είχε μεγάλη αναμονή και περιμένω τώρα να με καλέσουν πίσω. Υπάρχει περίπτωση να μην υποστηρίζεται όντως; Πριν είχα 100mbps και τώρα σε 100άρα πήγα. Η καμπίνα είναι του OTE.
nikosaek2121 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Νομίζω ότι γίνεται μόνο με αίτηση στον ΟΤΕ, αν η καμπίνα του vdsl είναι του ΟΤΕ.
user2163 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, nikosaek2121 είπε Νομίζω ότι γίνεται μόνο με αίτηση στον ΟΤΕ, αν η καμπίνα του vdsl είναι του ΟΤΕ. Και εγώ έτσι πιστεύω αφού παίρνω από vpu. Προφανώς στο chat ήθελε να με ξεφορτωθεί γρήγορα. Αρκετά αντιεπαγγελματικό από μεριάς τους ούτε 1 ημέρα συνεργασίας. Δεν ξεκινήσαμε καλά,περιμένω τηλ. τώρα.
user2163 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Update. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι αυτή την εβδομάδα το σύστημα με τον ΟΤΕ έχει κάποιο θέμα και δεν δέχεται αιτήματα και να τους ξανακαλέσω από Δευτέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα