Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, hakunamatata είπε

αμα δεν ειχε νοτσ θα ηταν τελειο....βεβαια τις αμολεντ οθονες που βαζει η χιαομι δεν ειναι να τις πολυεμπιστευεσαι

Φίλε κι όμως δεν είναι κακιές

Αυτή που έχω εγώ είναι πολύ πιο αξιοπρεπής από ότι περίμενα σε θέμα χρωμάτων

Θα ήθελα λίγη παραπάνω φωτεινότητα βέβαια, αλλά μια χαρά βλέπω και σε φουλ ήλιο

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, cpgr είπε

Nαι ρε δικιο εχεις τα 108μπχ του νοτε 10 περιμενα για να αντικαταστησω τη dslr μου...

Εσυ που εχεις dslr και την χρησιμοποιείς προφανώς δεν συγκρίνεται ούτε στο ελάχιστο αλλα ένας απλός χρήστης που θα αγόραζε  μια compact φωτογραφική μηχανή πλέον με ένα mid range κινητό δεν την χρειάζεται. 

Στα του κινητού, καλύτερα να είχε τον μηχανισμό του mi 9t/pro κατά τα άλλα τέλειο 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, hakunamatata είπε

τα χρωματα και στα redmi που ειχα μια χαρα ηταν, απλα το 6μηνο (και τα δυο) εβγαλαν ghosting...αυτο ηταν το προβλημα των πανελ

To Redmi που είχες προφανώς φορούσε IPS panel της LG. Σχεδόν όλα τα IPS panels της LG, σε όποιου OEM το τηλέφωνο και αν βρίσκονται, βγάζουν θέματα image retention. Τα AMOLED panels που χρησιμοποιεί η Xiaomi μέχρι τώρα είναι όλα της Samsung και μάλιστα Super AMOLED (non pentile).

• Like 2
Δημοσ.

Θηριώδης μπαταρία... όταν όμως δεν βάζει pop-up camera και επιλέγει την εγκοπή, περιμένω να δω και IP68 για να το δικαιολογεί. Όσο για την oled οθόνη, δεν συγκινούμαι όταν τη βλέπω σε συσκευή αυτής της εταιρείας.

Αυτές οι δήθεν τούμπανα αλλά fundamentally φθηνιάρικες συσκευές που βγάζει η Ξιαομί πάντα μου κινούν το ενδιαφέρον γιατί έχει πλάκα το hype που δημιουργείται γύρω από αυτές. Προσωπικά θεωρώ παράλογο να πάρεις high-end συσκευή από εταιρείες τύπου Ξιαομί, Χαβάη κλπ. Αυτές είναι μόνο για δευτερότριτα vfm κινητά των δύο χρόνων το πολύ, αν μπορείς βέβαια να αντέξεις το άθλιο λογισμικό τους.

Μόνη εξαίρεση η OnePlus με το τέλειο android skin που έχει.

• Confused 2
  • Sad 7
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dimosss είπε

Εσυ που εχεις dslr και την χρησιμοποιείς προφανώς δεν συγκρίνεται ούτε στο ελάχιστο αλλα ένας απλός χρήστης που θα αγόραζε  μια compact φωτογραφική μηχανή πλέον με ένα mid range κινητό δεν την χρειάζεται. 

Στα του κινητού, καλύτερα να είχε τον μηχανισμό του mi 9t/pro κατά τα άλλα τέλειο 

Ναι σιγουρα τα κινηταα εχουν κανει αλματα αλλα οτι και να κανουν εφοσον δεν εχουν σοβαρους φακους δε προκειται να αντικαταστησουν τιποτα...Οι κομπακτ μηχανες  για τη πλειοψηφια των χρηστων εχουν ηδη αντικατασταθει απο κινητα εδω και μια δεκαετια...

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, devanir είπε

Θηριώδης μπαταρία... όταν όμως δεν βάζει pop-up camera και επιλέγει την εγκοπή, περιμένω να δω και IP68 για να το δικαιολογεί. Όσο για την oled οθόνη, δεν συγκινούμαι όταν τη βλέπω σε συσκευή αυτής της εταιρείας.

Αυτές οι δήθεν τούμπανα αλλά fundamentally φθηνιάρικες συσκευές που βγάζει η Ξιαομί πάντα μου κινούν το ενδιαφέρον γιατί έχει πλάκα το hype που δημιουργείται γύρω από αυτές. Προσωπικά θεωρώ παράλογο να πάρεις high-end συσκευή από εταιρείες τύπου Ξιαομί, Χαβάη κλπ. Αυτές είναι μόνο για δευτερότριτα vfm κινητά των δύο χρόνων το πολύ, αν μπορείς βέβαια να αντέξεις το άθλιο λογισμικό τους.

Μόνη εξαίρεση η OnePlus με το τέλειο android skin που έχει.

Τα χεις μπερδέψει και μόνο που βάζεις στο ίδιο σακί huawei και xiaomi. Λογικά δεν είχες ποτέ κινέζικο premium κινητό. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Όσο περισσότερα είναι τα νέα και οι διαρροές για Apple και Samsung για προβλήματα που εμφανίζουν σε διάφορους τομείς.... στον ίδιο αριθμό η Xiaomi ανακοινώνει συσκευές.

Η κάμερα δεν με πείθει μεταπήδησα σε One Plus 7T από Mi9 και είναι μεγάλες οι διαφορές, το μόνο που μου λείπει είναι το MIUI που μου αρέσει.

Δημοσ.

Μα ακριβώς δεν έχει πια νόημα σήμερα να αγοράζεις κόμπακτ μηχανή με την πολύ μεγάλη βελτίωση των κινητών τα τελευταία χρόνια και ειδικά η Xiaomi που επιτέλους βελτιώνει τις φωτογραφικές επιδόσεις σε πολύ συμφέρουσες τιμές. Οι dslr βεβαίως και θα κρατάνε τα πρωτεία εφόσον εδώ μπαίνει σωστά το ζήτημα των φακών που κανένα κινητό δεν θα αποκτήσει σχετική ευελιξία, αλλά για πόσο ακόμη; Μάλλον θα αργήσει αυτή η μέρα.

Πολύ ωραία συσκευή στα specs αλλά προφανώς αρκετά άβολη λόγω μεγέθους και βάρους. Να δούμε ποια θα είναι η τιμούλα του που μάλλον δεν θα είναι και τόσο ευκαταφρόνητη. Αλλά καλωσήλθε πίσω η σειρά Mi Note.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, papavales είπε

Λογικά δεν είχες ποτέ κινέζικο premium κινητό.

Είχα κάποτε το OnePlus 3T σε gunmetal grey. Το πήρα τότε σκοτωμένο λόγω συγκυριών και λάτρεψα αμέσως το OxygenOS. Ποτέ όμως δεν το θεώρησα premium.

Το μόνο android που μπορεί να θεωρηθεί premium είναι η εκάστοτε ναυαρχίδα της Samsung, όλα τα άλλα είναι για να 'χουμε να λέμε..

• Sad 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, SeXBOX είπε

Όσο περισσότερα είναι τα νέα και οι διαρροές για Apple και Samsung για προβλήματα που εμφανίζουν σε διάφορους τομείς.... στον ίδιο αριθμό η Xiaomi ανακοινώνει συσκευές.

Η κάμερα δεν με πείθει μεταπήδησα σε One Plus 7T από Mi9 και είναι μεγάλες οι διαφορές, το μόνο που μου λείπει είναι το MIUI που μου αρέσει.

Η εμπειρία μου είναι η αντίθετη. Το Mi9 σε σχετικά καλό φωτισμό παράγει φωτογραφίες με πιο ρεαλιστικά χρώματα και περισσότερη λεπτομέρεια. Το OP 7 pro κάνει υπερβολικά έντονο post processing το οποίο να μεν παράγει σχετικά καθαρότερες φωτό, αλλά αφαιρεί πολλές λεπτομέρειες. Επίσης στα χρώματα και ιδικά στις κόκκινες αποχρώσεις, η OP συχνά ξεφεύγει πολύ από το πρωτότυπο.

Σε χαμηλό φωτισμό, το OIS και το μεγαλύτερο aperture φέρνουν την OP μπροστά, αλλά δε μιλάμε και για μεγάλες διαφορές.

Δημοσ.
1 minute ago, Solowing said:

Η εμπειρία μου είναι η αντίθετη. Το Mi9 σε σχετικά καλό φωτισμό παράγει φωτογραφίες με πιο ρεαλιστικά χρώματα και περισσότερη λεπτομέρεια. Το OP 7 pro κάνει υπερβολικά έντονο post processing το οποίο να μεν παράγει σχετικά καθαρότερες φωτό, αλλά αφαιρεί πολλές λεπτομέρειες. Επίσης στα χρώματα και ιδικά στις κόκκινες αποχρώσεις, η OP συχνά ξεφεύγει πολύ από το πρωτότυπο.

Σε χαμηλό φωτισμό, το OIS και το μεγαλύτερο aperture φέρνουν την OP μπροστά, αλλά δε μιλάμε και για μεγάλες διαφορές.

Άλλο μοντέλο πήρα και εσύ συγκρίνεις με άλλο, πρόσεξε το μοντέλο που έγραψα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...