Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καθώς είμαι ψιλοασχετη ψαχνω κάποιον γνωστη να με διαφωτίσει😂 Ψάχνω συσκευή μέχρι 200€,οχι μεταχειρισμένη,αγορασμενη απο Ελλάδα.Κυρίως με ενδιαφέρει η ταχύτητα,οι κάμερες(μεγάλη αδυναμία) και σίγουρα η αντοχή της μπαταρίας μέσα στην ημέρα. Παιχνίδια και λοιπές ''βαριές'' εφαρμογές δεν με απασχολούν. Είμαι αναμεσα στο Xiaomi Redmi note 7 και στο Xiaomi Mi a3. Θα έπαιρνα το πρώτο αλλα δεν λενε και πολυ καλα λογια για τις κάμερες..Υπάρχει κάποια καλύτερη επιλογή σε αυτα τα χρήματα;

Δημοσ.

Το note έχει πάρα πολύ καλή πίσω κάμερα με gcam όμως μόνο. 

Το mia3 έχει πολύ καλές κάμερες και  στοκ και με gcam και έχει πάρα πολύ καλή σελφι. Επίσης amoled οθόνη έστω και μικρότερης ανάλυσης , καλύτερη μπαταρία, στοκ Android και επίσης είναι μικρότερο και πιο όμορφο σα συσκευή. 

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Numb23 είπε

Καθώς είμαι ψιλοασχετη ψαχνω κάποιον γνωστη να με διαφωτίσει😂 Ψάχνω συσκευή μέχρι 200€,οχι μεταχειρισμένη,αγορασμενη απο Ελλάδα.Κυρίως με ενδιαφέρει η ταχύτητα,οι κάμερες(μεγάλη αδυναμία) και σίγουρα η αντοχή της μπαταρίας μέσα στην ημέρα. Παιχνίδια και λοιπές ''βαριές'' εφαρμογές δεν με απασχολούν. Είμαι αναμεσα στο Xiaomi Redmi note 7 και στο Xiaomi Mi a3. Θα έπαιρνα το πρώτο αλλα δεν λενε και πολυ καλα λογια για τις κάμερες..Υπάρχει κάποια καλύτερη επιλογή σε αυτα τα χρήματα;

Για μένα επέλεξε το Mi A3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...