petaw-se-oneiro Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Βαθύ καθημερινό ξύρισμα χωρίς ερεθισμούς και τέτοια. Βαριέμαι αφρούς κλπ οπότε θέλω κάτι σε ηλεκτρική μηχανή να ξεμπερδέυω. Εχω ξυριστικη σώματος αλλά προσώπου δεν είχα ποτέ οπότε δεν έχω μέτρο σύγκρισης.. Απλά εχω προβληματιστει γιατί άλλοι λένε για ξυριστικη με 3 περιστροφικες άλλοι λένε την κλασική. Τι είναι καλύτερο; κάποια συγκεκριμένη πρόταση;
NikosKallithea Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Παρε μια με περιστρεφόμενες κεφαλες και μηχανισμό για φαβοριτες Μην παρεις παλμική
petaw-se-oneiro Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Παρε μια με περιστρεφόμενες κεφαλες και μηχανισμό για φαβοριτες Μην παρεις παλμική Κάποια συγκεκριμένη πρόταση;;
djuan1988 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Αγόρασα Braun 7 series μετά από αρκετό ψάξιμο και διάβασμα reviews πριν από δύο χρόνια στη Black Friday. Από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει ποτέ. Βαθύ καθημερινό ξύρισμα, μηχανισμός για φαβορίτες και βάση καθαρισμού. Εδώ και δύο χρόνια έχω ξυριστεί με ξυραφάκι μόνο 2 φορές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα