Προς το περιεχόμενο

Διαφορές μεταξύ εταιρειών ADSL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σίγουρα έχει ειπωθεί ξανά αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι.. Υπάρχουν διαφορές στις ταχύτητες και την σταθερότητα των ADSL συνδέσεων διαφορετικών εταιρειών ή όλες είναι από το ίδιο δίκτυο; Αν ναι, κατά κανόνα ποια εταιρεία είναι η πιο αξιόπιστη; 

Αν έχει σημασία, περιοχή Άνω Πόλη, Θεσ/νίκη.

Έχω Nova αλλά τελευταία (από τότε που επέστρεψαν οι φοιτητές και ο κόσμος από τις διακοπές) η ταχύτητα είναι τραγική και έχω συνεχείς αποσυνδέσεις κάθε μέρα. Στην Wind δεν πάω, οπότε με ενδιαφέρουν περισσότερο η Vodafone και η Cosmote.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν αναφέρεσαι στον συγχρονισμό, πάνω-κάτω σε όλους είναι το ίδιο και ειδικά με σύνδεση από νέα υπαίθρια καμπίνα, ακριβώς το ίδιο.

Το πράγμα όμως αλλάζει αν μιλάμε για την πραγματική σύνδεση με το διαδίκτυο. Εκεί  παίζει ρόλο το δίκτυο του κάθε παρόχου, πόσο γεμάτο είναι από ενεργούς χρήστες σε σχέση το διαθέσιμο bandwith με το εξωτερικό του καθενός και η δρομολόγηση προς τα έξω και ανάλογα τις συμφωνίες που έχει. Εκεί είναι όλο το ζουμί και εδώ ο ΟΤΕ απλά δεν έχει αντίπαλο.

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Στις 31/10/2019 στις 8:17 ΜΜ, kpapageo1 είπε

Σίγουρα έχει ειπωθεί ξανά αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι.. Υπάρχουν διαφορές στις ταχύτητες και την σταθερότητα των ADSL συνδέσεων διαφορετικών εταιρειών ή όλες είναι από το ίδιο δίκτυο; Αν ναι, κατά κανόνα ποια εταιρεία είναι η πιο αξιόπιστη; 

Αν έχει σημασία, περιοχή Άνω Πόλη, Θεσ/νίκη.

Έχω Nova αλλά τελευταία (από τότε που επέστρεψαν οι φοιτητές και ο κόσμος από τις διακοπές) η ταχύτητα είναι τραγική και έχω συνεχείς αποσυνδέσεις κάθε μέρα. Στην Wind δεν πάω, οπότε με ενδιαφέρουν περισσότερο η Vodafone και η Cosmote.

Καλησπερα φιλε εχω γνωστο απο εκει ουτε vodafone μην βαλεις, παει μεχρι 11-13mbps καλυτερα cosmote επιανε περιπου 14-15mbps βεβαια παιζει ρολο και η καλωδιωση και η αποσταση απο το καφαο η το Α/Κ αλλα ηθελα να σε ενημερωσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...