kazantzidis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Afto to song to akousa apo mia ekpomph kai einai ixografish... einai mono mousikh xwris logia... o enas mu leei oti legete i balanta tou anonimoy o allos alla.... telika to 3erete? http://www.geocities.com/baland3r/song.wav
Cristina Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 'Rene Aubry - Apres La Pluie II' Από την ταινία 'Killer Kid'. Καταπληκτική μουσική...
konnak Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Ρε παιδιά, μήπως να μεγαλώσετε επιλεκτικά την γραμματοσειρά του sticky thread "Name that tune"; Τελευταία δεν το βλέπει κανείς μου φαίνεται...
Ioannis Jr. Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Ρε παιδιά, μήπως να μεγαλώσετε Λάθος έκφραση... απρόσεκτός, αδιάφορος = μικρός, ανώριμος? Τελευταία δεν το βλέπει κανείς μου φαίνεται... Γιατί, πότε το βλέπαν το “Name that tune”?
Cristina Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Γιάννη... Δεν το διάβασες καλά αγόρι μου. Ρε παιδιά, μήπως να μεγαλώσετε επιλεκτικά την γραμματοσειρά του sticky thread "Name that tune";
konnak Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Ναι Γιάννη εννοούσα να μεγαλώσουν τη γραμματοσειρά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.