arkoudos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Κανένας ήρωας με Vodafone στον Εύοσμο; Εδώ και 5 ώρες δεν έχω ίντερνετ/τηλέφωνο και στο support είπαν (μαγνητοφωνημενα) πως υπάρχει θέμα, χωρίς να λένε ποτέ θα επιλυθεί. Κατά τα άλλα σφαίρα η γραμμή η 50αρα, η καμπίνα είναι κάτω από το σπίτι μου (Αλλά δεν βλέπω καμία εργασία εκεί). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis95320 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Νομιζω ειναι γενικο το προβλημα, και στην κοζανη σημερα για 2-3 ωρες ειχε προβλημα το τηλ/internet της voda.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arkoudos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Αυτό που με μια βροχή χαλάνε τα πάντα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ravisher34 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Φιλε 6 ωρες χωρις internet και συνεχιζουμε... Πριν απο λιγο το εκλεισα με το support γενικο προβλημα σε ολη τη βορεια Ελλαδα... Λογικα ειπαν σημερα θα ειναι οκ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arkoudos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Ευχαριστώ αδελφέ, σταμάτησα να περιμένω, αφού είναι γενικό τι άλλο να κάνεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arkoudos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Sorry που σπαμάρω, αλλά επειδή το πρωί που έφυγα για δουλειά δεν είχε έρθει, μήπως ήρθε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntritzt Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τα ιδία και εγώ, είμαι πίσω από το gymnasium, από χθες το μεσημέρι δεν έχω ιντερνετ (50 οτε). Σε εσάς το ρουτερ συγχρονίζει? Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2019 από ntritzt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arkoudos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Σε μένα κόκκινα κουμπάκια είναι μόνο του ίντερνετ και του τηλεφώνου. Δεν υπάρχει αυτό το ξενέρωμα, κρίμα τα καλά λόγια που έχω πει για τη σύνδεση (που όντως πετάει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα