speedy23 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Σε καθιστικο επροκειτο να τοποθετηθει και το ατομο που θα την παρει ενδιαφερεται για Netflix και ταινιες-σειρες απο σκληρο δισκο. Τιποτα αλλο. Το ταβανι ειναι 500 ευρω. Το θεμα ειναι οτι εχει βαλει εμενα να ψαξω και πραγματικα δουλευω με την προυποθεση οτι θα την παρω εγω (λολ) αρα θελω να αποφυγω ips panel. 😈 Ποσο μαλλον οταν προκειται για την αποπανω χρηση. Εχετε να προτεινεται κανα μοντελο με αυτα τα κριτηρια που να εχει VA panel; Εχω ψαξει συντριπτικα για Sony μοντελα και αν ειχατε να συστησετε τετοιας μαρκας θα ηταν τελεια αλλα καθε μαρκα ευπροσδεκτη. Δεν αποκλειω το ips αλλα θελω οπως καταλαβαινετε να ειναι η τελευταια λυση. ΥΓ: Δεν ειναι οτι κρινω απο την επισυναψη, εχω δει και απο κοντα τη διαφορα που με κανει να θελω VA παση θυσια αλλα αυτη η εικονα απο τοτε που την ειδα μου εχει μεινει χαραγμενη στο μυαλο
Payne83 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Μπορείς να δεις και τις Samsung σειρά NU 2018 και RU 2019. Απλά δεν υποστηρίζουν αρχεία από εξωτερική πηγή πχ σκληρό ή usb με κωδικοποίηση DTS από το 18 και μετά. Αυτή είναι αρκετά καλή με VA πάνελ και η αντιστοίχηση RU7400 του 2019. https://www.skroutz.gr/s/15237467/Samsung-UE50NU7402.html Σε Sony μπορεί να δεις αυτήν με VA. Σε παίρνει για 55αρα; Καλή εικόνα, απλά σαν smart μενού δεν είναι το καλύτερο. Γιά πιο καλή Sony με VA πρέπει να ανέβεις σε budget στη σειρά 8. https://www.skroutz.gr/s/15960940/Sony-KD-55XF7096.html Δες και αυτες τις LG σε 50αρες με VA πάνελ, Direct Led. Κάλο smart κομμάτι, πολύ καλό player. Καλή υποστήριξη. https://www.skroutz.gr/s/14698891/LG-50UK6300.html?keyphrase=50uk6300 https://www.skroutz.gr/s/15229163/LG-50UK6470.html 1
speedy23 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Ευχαριστω Payne. Θα ρωτησω για 55αρα αν την χωραει διοτι ειναι ευκαιρια και ας ειναι μοντελο του '18. Εγω εχω την ΧΕ7096 στις 55" και αποψη εικονας ειναι εξαιρετικη. Θα ενημερωσω αναλογα για τις LG. 16 ώρες πριν, Payne83 είπε Γιά πιο καλή Sony με VA πρέπει να ανέβεις σε budget στη σειρά 8. Κοιτα να δεις μιας και ανεφερες την σειρα 8. Βρηκαμε μια προχθες, την 49XG8096. Ενας γνωστος μας την αφηνε 530 (ειδα τωρα οτι επεσε και σε αλλα μαγαζια απο 700 κατι σε 540). Ψαχνω, βλεπω android λογισμικο, μια χαρα, φτανω στο πανελ ips... Ε ρε φιλε τσαντιλα. Εχει να κανει με τις συγκεκριμενες ιντσες αν καταλαβα καλα αν και το συγκεκριμενο μοντελο δυστυχως και στις 55 και στις 65 εχει ακομα το ips panel
Payne83 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Για VA σε σειρά 8 πρέπει να πας στην πχ 49XF8596. Αλλά ανεβαίνει σε τιμή. 1
speedy23 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Samsung και το προβλημα με DTS...Η λυση ειναι να παρεις ενα mi box για παραδειγμα και να βαζεις στικακι εκει πανω του; Επισης με Netflix τι γινεται σε περιπτωση που καποια σειρα ή εργο ειναι DTS? Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2019 από speedy23
sotiris123 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Για να μην ανοιγω νεο θεμα. Οι 2 lg που προταθηκαν πιο πανω σε 43αρες αξιζουν; Και για να. ΜΕταφερω εικονα απο windows laptop σε τηλεοραση φτανει το miracast η χρειαζετε και chromecast; Χρηση δωματιου θα γινετε. Ταινιες. Σειρες. Netflix. Ποδοσφαιρο. Κλπ κλπ φανταζομαι το νεο δεκτη τον εχουν και οι δυο ωστε να μη χρειαζομαστε προσθετα μετα.
Payne83 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, speedy23 είπε Samsung και το προβλημα με DTS...Η λυση ειναι να παρεις ενα mi box για παραδειγμα και να βαζεις στικακι εκει πανω του; Επισης με Netflix τι γινεται σε περιπτωση που καποια σειρα ή εργο ειναι DTS? Το πρόβλημα υπάρχει όταν διαβάζει αρχεία από σκληρό ή usb κτλ. Λυνεται πχ με ένα blu-ray player για να γίνει κωδικοποίηση σε PCM πριν περάσει στην Samsung. 2 ώρες πριν, sotiris123 είπε Για να μην ανοιγω νεο θεμα. Οι 2 lg που προταθηκαν πιο πανω σε 43αρες αξιζουν; Και για να. ΜΕταφερω εικονα απο windows laptop σε τηλεοραση φτανει το miracast η χρειαζετε και chromecast; Χρηση δωματιου θα γινετε. Ταινιες. Σειρες. Netflix. Ποδοσφαιρο. Κλπ κλπ φανταζομαι το νεο δεκτη τον εχουν και οι δυο ωστε να μη χρειαζομαστε προσθετα μετα. Γίνεται με Miracast αρκεί να το Κάνει τη δουλειά το miracast (για προβολή της οθόνης στη τηλεόραση) αρκεί να το υποστηρίζει και το PC (Windows 10) κι η τηλεόραση. Οι παραπάνω LG προταθηκαν σε αυτές τις ίντσες διότι έχουν VA πάνελ. Σε 43αρες έχουν IPS και δεν είναι True 4K. Βασικό είναι το ποσό που διαθέτεις, το μέγεθος (μόνο 43αρες;) εάν υπάρχουν γωνίες θέασης κτλ και εάν προορίζεται για gaming. 1
GREGOR78 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 αξιζουν σε αυτα τα χρηματα αυτες οι δυο 49αρες; (δεν ξερω αν εχουν καποια διαφορα που δεν βλεπω στα 2 μοντελα) για απλη καθημερινη χρηση και λιγο gaming σε κονσολα για παραπανω μεγεθος δεν γινετε λογω χωρου αλλη προταση μεχρι 550-600€ ;; https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/197196-lg-49sm8500-49 https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/197195-lg-49sm8600-49
Payne83 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Για μένα αξίζουν οι Nαnocell ειδικά στα χρώματα. Σαν IPS πάνελ δεν αποδίδουν πολύ καλά σε μαύρα και σκουρα. Η 8500 έχει ενσωματωμένο και subwoofer. Καλύτερο ήχο 2.2 σε σχέση 2.0 της 8600.
speedy23 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Payne, μαλλον θελει να διαλεξει την Sony 49XG8096 και ας εχει IPS. Εχεις αποψη για τη συγκεκριμενη; Θενκς για τις πληροφοριες Αναφορά σε κείμενο Σε 43αρες έχουν IPS και δεν είναι True 4K Αυτο λογω ιντσων ή ασχετως ιντσων και λογω ips?
Payne83 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Σε πολλά μοντέλα ανεξαρτήτως κατασκευαστή τα πάνελ που τοποθετούν διαφέρουν ανά μέγεθος. Μπορεί ένα μοντέλο σε 43 ίντσες να έχει IPS και σε 50 VA. Η σειρά 8 XG είναι καλή midrange. Γενικά οι Sony έχουν πολύ κακή εικόνα και μαζί με το Android λογισμικό (στην συγκεκριμένη 8oreo με αναβάθμιση σε 9 pie) και αξιόλογο ήχο διαμορφώνουν ένα δυνατό πακέτο. 1
Edel Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 19 ώρες πριν, Payne83 είπε Σε πολλά μοντέλα ανεξαρτήτως κατασκευαστή τα πάνελ που τοποθετούν διαφέρουν ανά μέγεθος. Μπορεί ένα μοντέλο σε 43 ίντσες να έχει IPS και σε 50 VA. Η σειρά 8 XG είναι καλή midrange. Γενικά οι Sony έχουν πολύ κακή εικόνα και μαζί με το Android λογισμικό (στην συγκεκριμένη 8oreo με αναβάθμιση σε 9 pie) και αξιόλογο ήχο διαμορφώνουν ένα δυνατό πακέτο. Κακή εικόνα;;; Εγω που πήγα σε κοτσοβολο και την είδα δίπλα σε σαμσουνγκ και lg ενθουσιαστηκα και θέλω να τη κλείσω. Απλά σκέφτομαι μήπως black Friday πέσει η τιμή https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/197462-sony-kd49xg8196-49
alexakos89 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Edel είπε Κακή εικόνα;;; Εγω που πήγα σε κοτσοβολο και την είδα δίπλα σε σαμσουνγκ και lg ενθουσιαστηκα και θέλω να τη κλείσω. Απλά σκέφτομαι μήπως black Friday πέσει η τιμή https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/197462-sony-kd49xg8196-49 Καλη θελει να πει. Αν σου αρεσει τα natural χρωματα η σονυ ειναι μανουλα. Επισης εχει τρομερο upscaler. Ειναι πιο ακριβες συγκριτικα , αλλα τελικα μετα απο 4 τβ ολων των μαρκων καταλαβα οτι , οτι πληρωνεις παιρνεις. (αυτο δεν ισχυει για σαμμυ. εκει πληρωνεις και δεν παιρνεις.) Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2019 από alexakos89
speedy23 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Καλη πρεπει να ηθελε να γραψει 19 ώρες πριν, Payne83 είπε Σε πολλά μοντέλα ανεξαρτήτως κατασκευαστή τα πάνελ που τοποθετούν διαφέρουν ανά μέγεθος. Μπορεί ένα μοντέλο σε 43 ίντσες να έχει IPS και σε 50 VA. Οχι αυτο το εχω καταλαβει με την προσφατη αναζητηση. Ρωτουσα για το μη πραγματικο 4K. Αν ισχυει για ολες τις τηλεορασεις με IPS πανελ ή σε εκεινες με τις μικροτερες ιντσες KAI IPS πανελ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα